- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Magisk
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nekem bárhogy állítgattam rövid ideig mindig megjelent az a figyelmeztető ablak. Beállítás után eltűnt. A fejlesztő is javasolja azok beállítását.
(#54091) liksoft
Szia!
Lehet, hogy timeout problémák vannak és az is elképzelhető, hogy a VGA kártya driverével ütközik. Ha régi a video kártyád és új a drivered, az is lehet gond, mint ahogy az is, ha új a kártyád és régi drivert használsz. Nekem a videokártyám AMD Radeon HD 6700 Series (1 GB) és a driverem 2013.09.11.-es v.13.200.0.0 ennél újabbakkal már problémák vannak.
Az biztos, hogy az 57-es elég agresszív cache-t használ és lehet, hogy nem "pöcsöl" vele sokat (nem ismétel), ha nem jön le, akkor gyorsan tovább lép és ilyenkor problematikus az oldal. Legközelebb, ha már lejött, akkor már innen dolgozik. Ezzel ezt az elképzelést le lehetne tesztelni: Empty Cache Button 3.4 A Firefox 57-tel vagy újabbal kompatibilis
Hát most próbálgattam az indexet, de nem volt problémám vele, hiába törölgettem a cache-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911