- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még nem sikerült átváltanom az újabb Firefox 58-ra sem. A hiányzó kiegészitőket nem tudtam frissiteni, ezért maradok az eddig használt régi verziónál. Nem gondolom jó íránynak az Addon programok megszüntetésére tett erőfeszitéseket, mert nem fogok frissiteni az új Firefox verziókra amig a kiegészitők le vannak tiltva vagy átváltok másik böngészőre ahol ezek a funkciók müködnek. Szerintem a legtöbbet hiányolt kiegészitők egyike a Classic Theme Restorer, amit nem akarok a Firefox mélyére hatolva bugászni és helyreállitani a megszokott kinézetét, ha ezt egy kis .xpi fájl elvégzi helyettem automatikusan. Az offline böngészés nálam valamiért nem müködik az új verziókkal és az elmentett HTML fájlokat nem nyitja meg. Oldalakat elmenteni még nem is próbáltam, mert raktam vissza a régi hordozható verziót és a backup-ból az Appdata mentéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911