Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kam1kaze

    tag

    Sziasztok!

    Régi gépem volt (XP-vel), amin csak a Firefox 48.0.2 futott az CPU SSE2 hiánya miatt, most az új gépre (Win10-el) 56.0.2 került fel. Eddig 3 hibát tapasztaltam nálam.

    1.) Egyes oldalaknál levágja a "g" alját. Linkelni nem tudok, meg képet se feltölteni, mert most nem találtam ilyen oldalt (szerencsére ritka, de azért zavaró).

    2.) Gigabyte oldalán nem jönnek be a letölthető programok. Edge-vel néztem, ott megjelenik rendesen. Link

    3.) Ezt is Edge-vel kellett megírnom, mert Firefox-al hiába nyomok rá a "Fájlok kiválasztás" gombra, semmi se történik. Reklámblokkolót és a felugró ablak tiltást is kikapcsoltam, semmi se változott.
    Autóalkatrész oldalon is, az admin felületen nem tudok semmit se csinálni. Tovább gombra nem reagál, + - gombra se, míg Edge-vel itt is mindent megcsinál.

    OTP kártyás fizetésnél, amikor ellenőrizni kell az adatokat, majd elfogadásnál visszaugrik egyet, utána második gombnyomásnál tovább lép és sikeres is a fizetés. 57.0-val nem tudom, hogy ezt csinálja-e, mert ezzel még nem volt fizetés.

    Újonnan telepített Windows 10-re került fel az 56.0.2 és tegnap feltettem a 57.0 verziót (rátelepítettem), de ugyan ezek a hibák megmaradtak. Mi okozhatja ezeket, mit próbáljak meg?

Új hozzászólás Aktív témák