Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android Autót minden mobilra!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
Nekem az a problémám, hogy nem tudom, hogy mi lenne értelmes alternatíva. Próbálkoztam Chrome-mal, azonban nagyon butának tűnt, és lassúnak is. Konkrétan betöltök sok oldalt egyszerre, vagy csak ugye új lapokon megnyitom a linkeket, amikbe belebotlok, és közben böngészek egy másik oldalt, átmennék a következőre, és azt tapasztalom, hogy alig tölt be mást, mert az erőforrásokat a fókuszban lévő tabra összpontosítja. Oké, az FF belassul, miközben sok oldal tölt be egyszerre, de legalább tudom, hogy betölti őket. És félek, hogy az e10s-sel ugyanez lesz a helyzet Firefox-szal is. (Mert elvileg ezt a több szálas process miatt tapasztalom. Máshol is olvastam ilyen tapasztalatokat, valamint más erőforrásigényes programoktól szépen eleszi a CPU-t stb.) Kiegészítők nélkül szépen hasít a Chrome, de jelenleg 28 kieg. van FF-ben (ebből van több, amit simán nélkülözhetek, de van amit szívesen használnék még, csak nem akarom tovább terhelni szegényt), és ha felvértezem hasonlóra a Chrome-ot, akkor ugyanúgy lassúcska. (Azt elismerem, hogy nem túl korszerű a jelenlegi gépem.)
Én nem vágyom 4k videólejátszásra, meg játékokra a böngészőben, szerintem egy böngésző nem erre való. Youtube-ot, streameket is desktop playerben nézek, mert ott semmi framedrop-ot, akadást nem tapasztalok, és a rendszer sem döglik bele cserébe.
Szóval nem igazán tudom, hova lehetne menni, ha a nélkülözhetetlen kiegészítőim eltűnnek, max. valamelyik FF fork-ot megkörnyékezem.
De ez az egész tényleg messze van még, meg ki tudja mi lesz addig.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911