- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Lehet mást is fog érdekelni a FoxTab, ezért közzéteszem a tapasztalataimat. spammer által ajánlott Mozilla ADD-ONS oldal angol nyelvű leírását követve megkíséreltem életre kelteni a FoxTab-ot. Nos, nekem ez egyedül csak a 19-es verzióban sikerült, nem beszélve arról, hogy a leírás szerzője olyan addon telepítését - 3.2 BAR THE ADDON - is javasolja, ami eleve nem kompatibilis már a 19-es verzióval sem. Amit elértem, annyi, hogy a Firefox 20-ban meglévő régi csempés felületet kézzel történő frissítés esetén meghagyja a róka. További érdekes tapasztalatom, hogy hiába tiltom le a Mozilla Maintenance kiegészítőt, mégis minden induláskor erőszakoskodik a róka, hogy frissítsem a legújabb verzióra...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911