Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Nem értem, minek használjátok mindig a legújabb Firefoxot, ha az rendre nem jó? Én megőrülnék ha ennyit sz@rakodna mint itt olvasom a különböző hibákat. Szeretem, ha jól működnek a dolgok. Nekem ESR 24.8.1 van a 11.2.202.235 flashel, és jó. -Kivéve azt, hogy pár Youtube videó lejátszása után már elkezdi nem lejátszani egyből, csak ha frissítem az oldalt, de akkor már 100% hogy megy
De soha semmi olyan, hogy bármi nem jelenne meg jól, vagy sehogy, semmi összeomlás, meg ilyenek.. Nekem a hardveres gyorsítás is megy. Igaz, csak 3 bővítményem van, ABP, DTA, és CYS. De nem is kell több. Meg frissítés után elromlik.. nekem nem, mert kikapcsoltam 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De soha semmi olyan, hogy bármi nem jelenne meg jól, vagy sehogy, semmi összeomlás, meg ilyenek.. Nekem a hardveres gyorsítás is megy. Igaz, csak 3 bővítményem van, ABP, DTA, és CYS. De nem is kell több. Meg frissítés után elromlik.. nekem nem, mert kikapcsoltam 
KAMI911