Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mozilla33.1

    csendes tag

    válasz Steelmanus #40149 üzenetére

    Igenis figyeltem a dolgokra, mert előtte olvastam ezt [link]. Itt csak a sessionstore.js file-ról ír. Az eredeti profilokat elmentettem a törlésük előtt. Az elmentett default és a 4. profilban van sessionstore.bak, majd egy sessionstore.bakééééhhnnóóppss, és egy sessionCheckpoints.json nevű file is. A 2 .bak file nincs a 2., a 3., és a friss teszt profilban, nem töröltem, eleve nincs. Ebből gondoltam, hogy nem létfontosságúak.
    Amúgy is már máskor is csináltam csak a sessionstore.js file átmásolását, pl. amikor HDD-ről SSD-re váltottam. Ott nem volt ezzel gond, szépen kinyílta ka lapok, így nem kézzel kellett kinyitogatnom. Persze az még 2x-es firefox volt. Simán kinyíltak és jól működtek az oldalak. A sessionstore-backups mappa sem tűnt fontosnak, ezek átmásolása nélkül is jól működött a 33 előtt. Ezért sem értem a problémát, mert a 33.1.1-re frissítés után jelentkeztek a gondok, előtte nem voltak ilyenek.
    Ennyire nem lehet más a 33-as a 2.x-nél.
    A sessionstore és a bak file-ok nem láthatók futó böngészőnél, csak a mappa.
    Nem a 2-es profil a default, mert az 1-esnél is állítható a frissítés rész, nem halvány. Nem lehet egyszerre 2 default profil.
    A tiszta telepítés nem lehet jó megoldás, mert a profilok törlésével és a nulláról újra létrehozásukkal minden fos törlődött, amit csinált a szemét, vagy én.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák