Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
válasz
kemotox
üzenetére
Nagy merészen újratelepítettem a progit, a 33.1.1 verziót (legújabb), legyalultam mindent, de mikor elindítottam, néhány másodperc múlva megjelent a problémás lap új ablakban. Itt is az online játékos oldal jelent meg. Már várom mikor vált át másra.
Tehát összegezve: a firefox telepítette fel ezt sz@rt, vagy valami programon belüli beállítás automatikusan elindította. (a telepítő filét frissen töltöttem le)
Úgy látom másnak nincs ilyen, vagy nem valja be, vagy tényleg nem tudom mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911