Hirdetés
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
mikk2000
üzenetére
Mert nem ismerek egy kiegészítőt se amit be kell állítani. A stílust meg oldalanként kell keresni, ez komplikált, időigényes dolog. Persze valószínűleg, ha kicsit foglalkoznék vele, lementhetném a CSS fájlokat, és keresés nélkül is betölthetném, de még akkor is egyenként kéne. De amúgy ezeket a tárolt adatokat lehet, hogy a FEBE se menti. A többire meg egyszerűen még nem találkoztam olyannal, hogy ilyen mértékű állítgatás kelljen, vagy igazából olyannal se amiben bármit is állítani kéne. Nem mondom, hogy kizárt, hogy van ilyen, de én még nem találkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911