- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz
McLaca
üzenetére
Értem, köszönöm az infót.
Nem is sok az írás az SSD-n. Nekem tavaly augusztus eleje óta van meg, és 6,67 TB-nál járok, és eddig még 100% ír a HDS. Alapvetően abból indulok ki, hogy eddig nem volt vele probléma, csak mióta a frissítettem a böngészőt. Ha elindítottam, és csak a kezdőoldal volt megnyitva, már elkezdett írni az FF.
Bár mióta ezt:browser.cache.disk.enable --> false letiltottam látszólag csendélet van, azért lassabban de ír továbbra is.Kérdés: ha újratelepítem az FF-et, akkor amit az asztalon létrehozott mappát, annak a tartalmát hova kell visszategyem, hogy a könyvjelzők, és jelszavak újra működjenek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911