Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Explorerről próbálok átállni mozillára, mert az explorer flash playere hibásan működött a win8 64 bites rendszerem alatt.
Viszont azt nagyon szerettem az IE-ben, hogy a loginneveket és jelszavakat megkérdezte, hogy megjegyezze-e, és ha rányomtam az igent, megjegyezte. Itthoni gép, fölösleges állandóan belépni-gépelni minden fórumra, levelezőbe, netshopba, stb. Viszont a firefoxban (illetve ez valami Nightly nevű valami lett a win8 alatt)
az options-security-password beállításnál szürke színű a "remember password for websites" opció, így nem tudom bepipálni.
Ránéztem az about:configban, hol van password, de nem egyértelmű, melyik lehet az sor, amihez nekem hozzá kell nyúlni, vagy hogy ott van-e egyáltalán az a sor.Tudnátok segíteni, hogyan tudnám bekapcsolni a loginnév- és jelszómegjegyzést?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911