Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steelmanus

addikt

válasz Krystal_s #31155 üzenetére

Miert frissitetted a flash-t, muszaj volt a jatek miatt? Ha jatszol flash-es jatekot gondolom a Adobe.Shockwave.Player-12.0.0.112 is fel van telepitve. Valami nincs rendben a bongeszoddel, mert az utobbi tiz napban joparszor cserelgettem a 19 stabil es a 20 betat a gepemen es a flash-t is a 11.1.102.63 vagy a legfrissebbre de nalam is mukodott a extensions.blocklist.enabled - false megoldas meg a kulonbozo verzioszamu bongeszoknel is. Amikor cserelgettem a bongeszoket, mindig tiszta telepitessel tettem, de ha uj stabil verzio jon ki akkor is legyalulom a regit, mert hiaba a frissites, marad mindig valami olyan bejegyzes a konfig fajlban aminek mar nem kellene benne lennie.

(#31156) Visormail Mit mondjak, ne remenykedj. En is engedelyeztem a stabil alatt, mert egyreszt kivancsi voltam hogy valoban mukodik-e rendesen, ment is egy ideig, de azutan kifagyasztotta elobb a bongeszot, majd megakartam nyitni a Feladatkezelot hogy kilojem a bongeszo flash kombot,erre kifagyott az egesz rendszert (W7 x64). Pedig eppen azt nem tette amit kellett volna hogy nem rantja magaval a bongeszot erre a rendszer fagyott ki.
    Azt meg hozzatennem hogy gyanakszom a YouTube Center scriptre is, mert abban Directx-re van allitva a hw gyorsitas. Fent volt a Windows6.1-KB2670838-x64 frissites ami majd az IE10-hez kell / kellene, de leszedtem mert sosem lesz a gepen IE10. Most eppen a 20 b6 van a gepen friss flash, de a protectedmod tiltva marad orokre.

Új hozzászólás Aktív témák