- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
Én a szokásos vatera firefox problémával jelentkezem. Megjeleníti a weboldalt, de be már nem tudok lépni időtúllépési kapcsolati probléma miatt.
Ugyanazt csinálja a vatera winxp és frissen felrakott firefox és legfrissebb adobe flash alatt. Amit találtam a neten erről kapcsolatban, csak kérdések, és annyi, hogy az adott "időtúllépős" belépős oldalak elküldenek egy olyan kérést ami szerintem/szerintük ütközik a firefox "nem akarom, hogy a webhelyek kövessenek" részével. Kérem akinek szintén hasonló problémája van, próbálja ki először webhely követés engedélyezésének feloldásával, aztán fordítva, hátha rájövünk valamire. Ha van konkrét megoldás, akkor az is érdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911