Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha azóta nem sikerült volna megoldanod, akkor segítek.
1: about:config majd keyword soron ahol most a plus-os marhaság van, nyomsz egy jobb egér gomb, visszaállítást és készen is vagy.Amúgy szájba verném a készítőjét, hogy kiveszi az ember az összes szennyt, azt mégis felrakja.
De ha már itt vagyok kérdeznék is. Eddig még egy régi 3.6.24-et használtam, szólt is már párszor hogy van 8.0.1, csak voltak olyan kiegészítőim, amik nem mentek az új alatt.
Nos erre azóta van már megoldás szintén egy kis aboutos túrkálás után, feltettem az újat és megy is minden eddigi kiegészítőm.Egy gondom van vele, hogy eddig megszokott dolog volt a régi esetén, hogy amikor megnyitottam a firefoxot, (gugli kezdőlap) akkor rögtön automatikusan középre a kereső részben volt a kurzor, tehát rögtön írhattam befelé amit akartam.
Nos ez az új esetében, már a címsorban van, és nem azt mondom hogy nem lehetne megszokni, de számomra zavaró. Ezt meg lehet oldani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911