-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #20148 üzenetére
Hmm, hát itt nincs sok különbség. MIndjárt felteszem én is.
Amúgy neked a GMail-nél az ikonhoz hogyhogy ír egy 0-t? Nekem nem teszi oda. Csak egymagában ott van a levél... Valami kiegészítő miatt van? -
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #20154 üzenetére
Azt akartam még kérdezni, hogy te hogy használod a fontokat? Nem állítottad be, hogy mindig whole pixelt használjon, ugye?
Csak a 15 pixelnél kisebb fontoknál használsz whole pixelt? (de az meg a Nightlyban alapértelmezett.) -
artiny
őstag
Heltok
Letezik 4,1 s firefoxhoz olyan addon ,hogy a bookmarksbol tudok rahuzni,tapasztani,rakni barmifele oldalhoz linket?
[ Szerkesztve ]
-
oregharcos
csendes tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy ha egy oldalnál jelszó módosítást csinálok, a Firefox nem jelzi meg, ill. nem írja át. Próbáltam újratelepíteni, most az 5-ös van fent, de a 4-es is ezt csinálta. Manuálisan be lehet írni az új jelszót, ha igen, akkor hova? Vagy mit lehet csinálni?
Köszönöm a segítségeteket! -
fatal`
titán
válasz oregharcos #20160 üzenetére
Nem tudom, hogy lehet e módosítani, de ha kitörlöd a mentett jelszavak közül az oldalt a beállításokban, akkor a következő belépésnél újra fel fogja ajánlani a jelszó mentését.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz oregharcos #20160 üzenetére
Manuálisan nem lehet sajnos. Próbáld azt, hogy kitörlöd a tárolt jelszót. Beállítások -> Adatvédelem -> Mentett jelszavak.
hunfatal gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
válasz WonderCSabo #20159 üzenetére
Hogyan lehet megcsinálni?
-
Krystal_s
addikt
mióta frissítettem az 5-ösre ( hála ééég ! 4-es nagyon lassú volt nálam stb., és most megjavult a pár éves memória zabálás gond és leak-elés is )
minden ok, kivéve a youtube hülyült meg. amikor rámegyek az oldalra, minden nap megkérdezi h melyik nyelven akarom használni.
Welcome to YouTube!
Suggested Language (we have set your preference to this): English (UK)
To change your language preference, please use the links in the footer at the bottom of the page.Click "OK" to accept this setting, or click "Cancel" to view the site in English.bármire nyomok, nem jegyzi meg. a köv. indításnál újra kérdezi. évek óta úgy használom a böngészőt h kilépésnél törlöm az előzményeket, sütiket, cache-t, de mégsem rumlizott.
megnéztem az új nyomkövetéses funkciót is, de ki-be kapcsolás sincs hatással rá.
nem tudjátok véletlenül mi okozhatja ? -
vepe
őstag
sziasztok
5.0 firefoxot használok és szükségem lenne egy kiegészítőre, ami tulajdonképpen a régi firefox-ban benne volt, nevezetesen egy szöveg/oldal fordító...ebben kellene egy kis segítség, hogy ezt, hogy tudom az új frissített böngészőbe belevarázsolni..
köszi előre a segítséget..
-
WonderCSabo
félisten
válasz Jaki2000 #20173 üzenetére
Előtte mentsd ki Mozbackuppal.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz WonderCSabo #20174 üzenetére
Ez így rendben is van! Köszönöm!
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Krystal_s
addikt
válasz WonderCSabo #20167 üzenetére
mindig töröltem a sütiket, gyakran még használat közben is Remove Cookies for Site kiegészítővel, sőt még CCleanerrel is törlök mindent. mégsem kérdezgetett eddig , ezért is érdeklődtem, h még mi okozhatja mert korábban 1x sem kérdezett pedig naponta nézem az oldalt.
-
Steelmanus
addikt
válasz Krystal_s #20178 üzenetére
Szerintem ne hasznald a CCleaner-t erre, nekem is fel van telepitve, de a CCleaner / Tisztitó / Alaklamazasok-nal kiveszem a pipakat a FireFox elol, es ha sutit vagy mast torolni szeretnek a FireFox alol teszem a Ctrl+Shift+Del kombinacio hasznalataval.
Abban az ablakban alapbol nincs pipa a Webhely beallitasai elott, igy szerintem pl a YT beallitasai is megmaradnak es Te allitod be hogy mit toroljon.U.i.:
Nemreg olvastam hogy a CCleaner-t kompatibilissa tettek a FireFox 5.0-al, akkor pedig vedd ki a pipat fent emlitetett utvonalnal a Webhely beallitasok elol.[ Szerkesztve ]
-
vikvuk
senior tag
a böngészőt beállításokat kiegészítőkkel, "kedvencekkel" együtt le tudom menteni? mivel? egy az egyben vinném...
A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
fatal`
titán
válasz vikvuk #20180 üzenetére
Win7/Vista: C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Mozilla és C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Mozilla
XP: C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\Mozilla és C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Mozilla
Ezt a két mappát mentsd ki (rejtettek), majd másold a másik gépen / új os-en vissza.
-
fradi81
veterán
Tud valaki olyan kiegészítőt ami jól láthatóan kiemeli az aktív tabot?
moto g72, Ninebot d28e
-
Apollyon
Korrektor
Nah újra kellett tennem az 5.0-t, mert átment olyanba, hogy pár mp-re Not responding, majd magához tér. Mivel szénné volt rakva kieggel meg egyéb happy dolgokkal, csináltam egy clean installt, és kivételesen csak a jelszavaimat meg a bookmarkjaimat raktam vissza Mozbackup-pal. Kiegeket tényleg csak az életben maradáshoz szükségeseket raktam fel, de még így is csinálja néha, igaz ritkábban. De még kiegek nélkül is ez volt :/ Ez most user, computer vagy mi error? HW probléma nem lehet, semmilyen más progi nem fagyogat, szal pl memóriahiba kizárva.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Steelmanus
addikt
válasz fradi81 #20187 üzenetére
Vagy ha amit hunfatal ajanlott bonyolultnak tartod van egyszerubb is es csak siman szinezni szeretned a fuleket es azt a kedvedre allitani akkor colorfultabs4.8.1.6.4.
-
fradi81
veterán
Szines tabokat próbáltam már, abba akkor nem sikerült összehozni, tab mix plusban viszont át tudtam szinezni az aktív fület.
moto g72, Ninebot d28e
-
Apollyon
Korrektor
válasz WonderCSabo #20192 üzenetére
Igen van, olyankor csinálja ha kattintok valamire (link vagy könyvjelző az eszköztáron), vagy mondjuk több lap van nyitva egyszerre és bezárom a böngészőt. Random, nem mindig, és nem olyan gyakori de bosszantó. Illetve az Előzmények menü van hogy 2mp tölt, meg úgy az egész menü lassúcska. Fent van ez a kieg: [link] de ezt letiltva is van ez a jelenség.
Viszont sosem omlik össze, még a container sem. A Feedback Tool ilyenekről küld jelentést, vagy csak az oldallátogatási statisztikákat? (Mert érdekes mód most nincs fent, viszont amikor 4-ről 5-re frissítettem fent volt.)
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
BullZeye
veterán
válasz Apollyon #20189 üzenetére
Dettó ugyanez a problémám. Nálam spec akkor jön elő mikor nagyobb oldalt tölt be, vagy RSSeket nézek és töltenek be az oldalak, vagy csak úgy gondol egyet és nem válaszol 1-2 secre. Ez így önmagában nem is lenne zavaró, ha tálcán nem ugrana állandóan legvégére. (persze előtte összecsukódik, és kinyílik a végén)
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Krystal_s
addikt
válasz Steelmanus #20179 üzenetére
a Webhely beállítások rész eddig sem volt bejelölve. nem a ccleaner volt a gondja, mert tegnap úgy próbálgattam h rámentem a youtube.com-ra, rákérdezett a nyelvre - Ok - majd FF-ben töröltem az előzményeket. betöltöttem újra az oldalt ,majd ismét megkérdezte.
ma indítás után előzmények nélkül próbaképpen rámentem az oldalra és nem kérdezett
azért köszi a segítséget, marad x-akta -
Apollyon
Korrektor
válasz Apollyon #20189 üzenetére
Amióta clean installal újraraktam az 5.0-t, azóta idióták lettek a betűk. Kikapcsoltam a megfelelő dolgokat az 1. hszben leírtak alapján, de nem történt semmi, a betűk maradtak nyomik, szerencsére nem mindenhol, csak pl amiket itt írok, a ph-n oldalt jók, de pl facebookon elég béna.
Aztán mivel elegem lett az egészből, felraktam inkább a 6.0 Aurorát,
extensions.checkCompatibility.6.0a false létrehozva és már megy is minden kiegészítő. Most már nem fagyogat meg nem torpan meg, nincs Not responding, az Előzmények és a menü is királyul működik! Viszont a betűk itt is nyomik, clean install volt egyébként, próbáltam minden direct2d -t meg 3d-t kikapcsolni, meg minden betűvel kapcsolatosat de nem műxik. De biztos én csinálok valamit rosszul, mert amikor 4.0-ról frissítettem 5-re, akkor nem volt ilyen, pedig 4.0-nál sem állítottam semmit a rendereléshez, meg hogy a betűk másmilyenek legyenek szal nem értem a dolgot. Mindegy, próbálkozom tovább.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
pete_21
addikt
Az Fx6 betaba ugye azok a funkciók kerülnek bele, amik most az Auroraban is vannak?
Tehát a http:// elrejtése nem, Azure sem, és a TypeInference sem fog?
És az, hogy a 15px-nél kisebb betűknél whole pixel renderinget használjon, az bekerül a beta-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs