Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- OnePlus 8T – fazonigazítás
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #20189 üzenetére
Amióta clean installal újraraktam az 5.0-t, azóta idióták lettek a betűk. Kikapcsoltam a megfelelő dolgokat az 1. hszben leírtak alapján, de nem történt semmi, a betűk maradtak nyomik, szerencsére nem mindenhol, csak pl amiket itt írok, a ph-n oldalt jók, de pl facebookon elég béna.
Aztán mivel elegem lett az egészből, felraktam inkább a 6.0 Aurorát,
extensions.checkCompatibility.6.0a false létrehozva és már megy is minden kiegészítő. Most már nem fagyogat meg nem torpan meg, nincs Not responding, az Előzmények és a menü is királyul működik! Viszont a betűk itt is nyomik, clean install volt egyébként, próbáltam minden direct2d -t meg 3d-t kikapcsolni, meg minden betűvel kapcsolatosat de nem műxik. De biztos én csinálok valamit rosszul, mert amikor 4.0-ról frissítettem 5-re, akkor nem volt ilyen, pedig 4.0-nál sem állítottam semmit a rendereléshez, meg hogy a betűk másmilyenek legyenek szal nem értem a dolgot. Mindegy, próbálkozom tovább. -
BullZeye
veterán
válasz
Apollyon #20189 üzenetére
Dettó ugyanez a problémám. Nálam spec akkor jön elő mikor nagyobb oldalt tölt be, vagy RSSeket nézek és töltenek be az oldalak, vagy csak úgy gondol egyet és nem válaszol 1-2 secre. Ez így önmagában nem is lenne zavaró, ha tálcán nem ugrana állandóan legvégére. (persze előtte összecsukódik, és kinyílik a végén)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest