Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sziasztok!
Steelmanus: Ő nem erről beszél, hanem h. mire frissítse.
Mivel dqdb b8pre valtozatot irt, es azt kerdezet hogy miert nem frissit b9pre-re igy ugy ertelmeztem hogy arra a verziora szeretne frissiteni.Az elonezetet igy mar ertem, bar nalam b9pre alatt volt hogy sima fekete kepernyo fogadott, de mint irtam csak kivancsisagbol probaltam ki, mert azt en ki szoktam kapcsolni, de most mar erdekel a dolog. Visszatettem a b8pre verziot, (2010 12 24).
3 frissítési csatorna van
Na ezt sem tudtam, akkor rosszat irtam erre valaszkent elnezest kerek miatta, koszi' a helyesbitest.
Az elonezeti kepek "darabszamat"
hol lehet beallitani a konfigban, csak azert kerdem mert mondjuk 5 megnyitott fulnel meg mutatja a Talcan, - gondolom a felbontas (1440x900) merete hatarozza meg - majd ugy 15 fulnel mar a balalso sarokban listaban mutatja, am ha mondjuk 30 fulet nyitok meg, akkor mar eltunik a balsarokbol a lista es csak a jobbfelso listazogombal lehet valtogatni, ugy hogy a Talcan csak az eppen megnyitott ful elonezete van.
Az erdekelne hogy a balalso szarokban megjeleno listanak mennyi a limitacioja, es hogy azt lehet-e allitani.(#15465) WonderCSabo
Hmm .. akkor csak kellene frissitenem? Epp most tettem vissza b8pre-t en luzer

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- talmida: Változások 2. rész
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hol lehet beallitani a konfigban, csak azert kerdem mert mondjuk 5 megnyitott fulnel meg mutatja a Talcan, - gondolom a felbontas (1440x900) merete hatarozza meg - majd ugy 15 fulnel mar a balalso sarokban listaban mutatja, am ha mondjuk 30 fulet nyitok meg, akkor mar eltunik a balsarokbol a lista es csak a jobbfelso listazogombal lehet valtogatni, ugy hogy a Talcan csak az eppen megnyitott ful elonezete van.
KAMI911