- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- iPhone topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a Tracemonkey már benne van. (Ha jól emlékszem még a 3.1-gyel érkezett.) Csak az nem volt nekem világos, hogy ez teljesen le lesz cserélve, vagy a Jaegerrel dolgoznak össze. De akkor utóbbi.

Amit küldtél tesztet, ott volt olyan, hogy a Jaeger egyedül gyorsabb volt, mint a Tracemonkeyval együtt. Ez majd valahogy meg lesz oldva, hogy ilyen esetben inkább egyedül dolgozzon?Az addons barról lehet valamit tudni? Valami kinézeti terv van róla?

Illetve ráakadtam erre, amit már jóideje hiányolok a 4-es FF-ből:[link]. De nem tudom, miért nem teszik bele... A Strata40 és Stratabuddy már nagyon régóta tudják ezt, szóval nem lehetetlen megcsinálni... (De legalább jó látni, hogy nem felejtették el, és dolgoznak ők rajta.)

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911