Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
de aki kínálta nagyon messze volt?
lehetetlen megállapodni az eladóval, hogy ha nem jó vegye szépen vissza? az ebayen szerintem még nagyobb a látatlanság meg a kockázat, hogy nem lesz jó, csak hát ott már bejáratott visszáru meg panaszkezelés van, kevés a kockázat..ha én adok el valamit, az a minimum hogy megbeszéljük: a vevőnek erre van szüksége, és ha mégsem jó, visszaveszem. nálam ez alap, kár hogy neked negatív tapasztalatod van ilyen téren.. ha valaki ezt nem vállalja szóba se kell állni vele, főleg ha állítja hogy jó de közben mégsem...
akit én írtam próbáltad már? nekem sajna nincs jobb ötletem...
sportmotor vonatkozó fórum? a cbr fórumba mindig beírják ha van bontásra motor, sokszor csak egy telszámmal, nulla infóval... a xelvisemhez én sem találtam csomagtartó zárszerkezetet, a gyári valami 40k volt, így maradt a jó erős ülés-odabaszás-lendületből megoldás, mivel 3 évig nem láttam bontóban ilyen vasat sehol... azért a gixxer egyszerűbb kéne legyen! -
stifi
senior tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
lassan 1000 forintért már le se hajolnak az emberek, neked meg spéci cucc kell és sajnálsz rá 3000 Ft-ot?
csak akkor akarod megvenni ha valaki posta nélkül oda tudja adni kétezerért, és akkor spóroltál kétezret? nem mintha én szarnám a pénzt vagy nem becsülném meg, de baszki ma már el sem lehet várni hogy ezerötért bárki egyáltalán köszönjön neked ha belépsz valahova.. a múltkor 1 alátétet rendeltem a hondánál, az volt 1500, és kiderült hogy mégsem kell.. puffogtam egyet és ennyi, elraktam a fiók mélyére a többi szarom közé..szóval nem értem, van is, kell is, de 4200-ért drága, inkább verje le a festéket?
-
atom87
aktív tag
-
.mf
veterán
Na ugyanmár, egyet találhatsz.
Protip: Rossi még Yamahás MotoGP motorral (07, 08-as?), s nem is tudom, ha jól tippelek, Pedrosa a 26-os. Nem hinném, hogy ezeket a motorokat egyáltalán kiengednék versenypályáról, nemhogy ilyen poros aszfaltra.
Roli, aki készítette a montázst, alaposan átvert téged. Vagy csak a bolondját járattad Shkiz0-val?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
runner 125
nagyúr
Írtál nekik e-mailt is, vagy megnézted a shop kínálatot?
Kis millió alkatrész nincs a shop-ban, de be tudják szerezni.
Ilyenkor én mindig azt csináltom/tam, h megírtam előre az e-mailt, aztán csoportos küldés.Egyébként - nem tudom mennyire kemény anyag - de szerintem nem hülyeség megkérdezni valami esztergályost, mivel szvsz ez esztergálható, ha megvan az anyag neve.
-
shiNIN
tag
Nagyon kapós lett

Nekem is kéne tanktáska, igazából Cilinek a tavalyi eséskor ígértem meg...
Olcsóbb, kisebb fajta, elvégre dobozom is van, ha sokat akarok pakolni, de azért jól jönne egy tanktáska is. A térképtartó pozitív pont, de sok igényem nincs, csak ne legyen drága, mert annyit nekem nem ér meg a dolog.
Majd nézelődünk itt-ott, lehetőleg nem Pesten.Ma csak egy fehérvári utacska volt, kiderült, hogy izgalmasabb kanyar is van a közelben, mint amik a Fehérvárcsurgó-Iszkaszentgyörgy szolid kis szerpentinjén leledzenek. Kár, hogy az út olyan rossz, de hát ez van.
-
yodamastah
őstag
Mindenkeppen nehez sulyt vegyel! A te motorodon az atlagnal magasabb vibracio jelentkezik a csutkakon. Ha felraksz egy disznek keszitett konnyu alu kormanysulyt az semmit nem fog csillapitani, es ugyanugy lezsibbad a kezed mintha nem lenne rajta semmi. Nem veletlenul van rajta gyarilag is viszonylag nagy es nehez suly.
-
alvaro
senior tag
Nálam pedig végre megtörtént a szíjcsere. Hazafele már mertem 60 fölött menni, sőt normálisan gyorsítani is

Közben meg asszisztáltam Teresa hátsó felének szét- meg összerakásában. Most, hogy láttam, hogyan kell kiszerelni a lengőkart, most se nagyon mernék nekiállni tapasztaltabb segítség nélkül - még ha lenne hozzá elegendő szerszámom (pl. emelő meg krova többek között 55-ös fejjel) itthon, akkor se. Az egyik legszebb pillanat volt, mikor a fórumtárs kihúzta az egyik tengelyt, amiről kiderült, hogy egy tűgörgős csapágy belseje, és összevissza szóródtak a tűgörgők

Aztán látva, hogy néznek ki azok a csapágyak belülről majd' 104 ezer kilométer igen vegyes időjárás és szarabbnál szarabb út után, inkább azt is az ő törött motorjából szereltük át... azért abban is volt dzsuva rendesen, jól át lett mosva féktisztítóval, és megkenve.
Meg volt egy kis tesztmenet kipuff nélkül
Vicces volt, de normál használatra nem kéne 
-
stifi
senior tag
én tudom a választ, akkor amikor budapesten
soha. :\12 fok itt is volt orkánban, de akkora széllökések voltak hogy majdnem áttaszítottak a másik sávba...
és ahogy megy le a nap, egyre erőtlenebbek voltak a sugarai, reggel meg este biztos hogy durva hideg lenne motorozni.. -
stifi
senior tag
én is most jöttem haza gurulásból, nálam így nézett ki:
akksi be
indítás másodikra
2 óra gurulás
még egy kúton felfújtam a kerekeket, mert elengedtek 0,5 bar-t
kurvára fújt a szél, volt már hogy a szél miatt nyáron visszafordultam (utálok erős szélben menni), de az év első motorozásánál ez nem tántorított el
-
boogie84
veterán
-
[lAyCsI]
addikt
Hihhetetlen ez a csávó... minden évben eljátsza a hattyú halálát, mindenki szemét, mindenki átb@ssza és az egész világ ellene van... aztán hopp, történik valami és mégis nyomja tovább... a szakállas nyugosztalja a nagymamáját, de én ezen már csak mosolyogni tudok... valami gond van szegény ember fejével

-
Integra
titán
Bitti iszonyú hangulatember, csapong, ez megint ezt támasztja alá, nem egy nyugodt természet ő sem (valahonnan ez ismerős..
), úgyhogy mindegy, hogy magyarázza meg, miből merit erőt, örülök neki, hogy csinálja tovább... csak csinálja és próbálja meg jobban kezelni a gané népet maga körül..Roli: igen, ez jutott nekem is eszembe, hirtelen robbanásában, eldobta az egészet, besokallt, de már rájött, hogy úgysem tud meglenni a gázhúzás nélkül... fura, igen, értem mire gondolsz.. nem baj, csinálja.
-
stifi
senior tag
mindenki úgy bassza el az életét, ahogy akarja.
ha én kávézóban akarok pózolni az 5 milliós motorommal, nehogy már tréningeljem kelljen, ez nem jó megoldás..
180 lóerős motort venni nem egyenlő azzal, hogy meghal vagy elesik valaki. csajokat szopatni és menőzni balesetmentesen is lehet, mindenkinek megvan hozzá a joga, ezt tudjuk.. nem kell mindenkit bólyakerülgetővé képezni csak azért, hogy elmondhassa magáról: elvégeztem a tréninget mégis tolószékes lettem...ha valóban hosszú távú és hatékony módszert szeretnénk, azt szerintem elsősorban nem tiltással meg 50-100e Ft-os tréningek kötelezővé tételével kell elérni... alapvetően a motors képzés szar, nem csak a színvonal miatt, hanem mert kevés az óra. ezt feljebb kéne emelni, a korrupciót kivájni, az oktatókat képezni.
aztán például a biztosítók is kidolgozhatnának egy olyan koncepciót, hogy aki elvégzi az egyik tréninget, kedvezményt kap a biztosításból. ehhez mondjuk nem ártana, ha a biztosításom alapára nem 1300.- Ft lenne negyedévente, hanem mondjuk 20ezer, a tréning után meg a fele, negyede.. máris ösztönözve lenne a nép anyagilag is, hogy elvégezze, aki meg a kávézóban pózol és fizet, tegye meg nyugodtan. az ilyen úgysem lenne képes elvégezni a tréninget, de nem is biztos, hogy balesetet okozna..
a hülyéket pedig úgysem lehet kiszűrni semmilyen rendszerből...
szerk: a biztosítóknak meg nem érdeke a balesetmegelőzés. sokkal összetettebb dolog ez annál, mint hogy ne engedjük nagymotorra ülni azt, aki nem végez el valami képzést.. korrupt a vizsgarendszer, szar az oktatás, a biztosítás fillérekbe kerül és nem lesz drágább egyik pillanatról a másikra.. senki nem fogja venni a fáradságot, hogy összefogó, kivitelezhető megoldást vezessen le, mert túl összetett a feladat, itthon pedig sok a retardált!
-
Integra
titán
nem fogják birni logisztikával, sajnos nincsen annyi motoros oktató sem, aki valóban tud is és rendesen képzett oktató is. program meg még kevesebb. a hungaroringen is a honda anyagát oktatják kicsit megmarketingelve tulajdonképpen. ok, nem gondolom, hogy havi 1000 motoros jogsira kell felkészülni, de ha már csak 100, az is rengeteg, vagy azt mondják majd nekik, hogy komám, vársz a sorodra, nyár közepére van időpont legkorábban? van itt a háttérben is sajnos macera

-
Integra
titán
nekem anno null km-es nagymotorjogsival az első utam a safety hungaryhoz vezetett, nem is volt kérdés, hogy megcsinálom, nem vagyok hülye. azóta végig csináltam szinte mindet az évek alatt. idén szerintem megint letolom a gokartpályás gyakorlót, nyáron meg megyek megint esni-kelni crossozni, az a legjobb

-
yodamastah
őstag
Ha mukodik jol ne nyulj hozza.
Egyebkent egyaltalan nem biztos hogy jo ra. Meg kell nezni hogy a fittingek hogy vannak a fofekhengeren, azaz megfelelo iranyban allnak, es nem utkoznek bele semmibe amikor fel akarod rakni. Meg persze kerdes hogy eleg hosszuak e a csovek. A hossz belovesenel kulonosen oda kell figyelni hogy kirugozott telonal is legyen meg szabad cso hossz. Maskulonben amikor az elso kerek nincs lent a foldon, akkor a fekcsovek tartjak a kereket, ami nem jo moka!
-
Topiccsendőr
addikt
Német cikk az biztos

bmw teljesítménymérés. Tudnánk olyan bmwt mérni, amelyik 193 lovas, és olyan ZX10et, amelyik 200. Ez a szórásban benne van. Semmi baj nincs ezzel, és nem lehet messzemenő következtetést levonni, hacsak nem akarunk.
Most döbbentem rá, hogy miért nem veszem ezt az újságot, meg mi idegesít ezekben a cikkekben
kár, hogy nálunk, se a szervizköltségek, se a mindennapos használat nem ugyanaz, mint ahol a cikk íródott. a részrehajló kritikától sem leszek több.
A Ducati Öhlins fikázása meg szerintem nevetséges. A gyökér német agysebész nyugodtan hozzányúlhat a csavarokhoz, amik ott figyelnek a rugóstagon, és nem azonnal sírva kell fakadni, hogy beesik az eleje. bezzztossan az Öhlins a szar, persze.
Erő ügyileg elhiszem, hogy gyengébb a Duc jóval, mint a sornégy é smég drága is. Meg ezek közül nekem sem az kéne. Üléspozíció nem nagyon érdekel ebben az osztályban.Nekem az RSV4 kéne, mert jól néz ki

-
stifi
senior tag
ezt nem értem, még nem olvastam el a cikket és nem is vágom hogy melyik márka milyen új géppel jött ki 2012-re, de az biztos hogy a Hondának nem a tesztelt motor a legújabb példánya, pedig már sok helyen írtak róla beszámolót (sőt élőben is van itthon több példány)..
akkor a többi motor is 2011-es? -
stifi
senior tag
szia,
nekem valaki egyszer azt mondta a natúr gyógyszertári testápoló az igazi, nem valami fancy drága bőrápoló cucc..
én 2 szezon óta azzal kenem a kétrészes fehér bőrruhámat (csak télen, amikor elrakom), mosni nem szoktam mert azt az esőre bízom, így egy kicsit vesztett már a fehérségből, de ez nem izgat
hja, és sziasztok, CBR600F4i (2003.04) tulaj vagyok, előtte Honda VT250F Xelvis motorom volt 3 évig, és a CBR is 2 szezon óta van meg

idén pályázni is szeretnék, egyébként egész szezonban mindenre használom a motort autó helyett.. -
.mf
veterán
"biztos van"
hehe... erről az jut eszembe, amikor tavaly szeptember első napjaiban (akkor még bőven jó idő volt, tele volt a parkoló motorokkal) voltam Mátraházán, kaptam az üdülőbe beutalót. Első nap megérkeztem, egész nap motoroztam a környéken, elfáradtam, visszaértem kb 6-ra, lefeküdtem egy kicsit pihenni. F8-kor arra ébredtem, hogy éhes vagyok, kéne vacsorázni, de gyorsan. Kinézek: környéken éjsötét, mintha áramszünet lenne. Sehol senki, minden ház, szálló, étterem üres és zárva. Mintha a világvége jött volna el, míg aludtam. Úgyhogy utána motorra fel, le a töksötét-kivilágítatlan Mátrán, aztán örültem, hogy talán Mátrafüreden, háromnegyed úton Gyöngyös felé találtam pár kis kajásbódét...

-
TayRol
nagyúr
ebben egyetertunk. csak ha valaki parazik hogy eldobja a vasát es mennyi lesz a javitas ahhoz kepest itt is lesz mit csinalni es lesz mire locsolni a penzt de nem fogod sajnalni es nem azon fogsz gorcsolni, hogy jajjmilesz.
es itt azert surubben cserelsz kopo alkatreszeket es valoszinu jobbakat is veszel bele. de ennek meglesz az eredmenye is termeszetesen.
-
Djuree
félisten
én egy TS125-öst nyúztam vagy 10 évig, de szerettem bakker, nagyokat túráztunk, de 80-al mentünk csak, és előzgettek nagyon, nem volt jó emiatt sajnos, csak a gyér forgalmú utakon menni. még sokszor személyt is vittem, alig ment fel a felüljárón a gép
nekem még megvan, unokatesóm motorozni akar, vett egy simót, én odaadtam volna neki ingyen az MZ-t, csak tegye rendbe, de nem kellett neki, inkább egy kis 50-es simó, a hülyegyerek 
-
Integra
titán
nem nem, vissza kaptam a ribancom
összes folyadék csere versenylöttyre, átvizsgálva, tavaszi bevetésre készen, lemosva, ragyogva alussza a téli álmát. még az olajszűrőt kell rögzítenem bilinccsel, meg az olajbetöltőt ledrótoznom.pedig azért nem duzzogtam volna túlzottan, ha ezt tolják ki helyette, csak max lehet, hogy egy 2.5 millás számlát kellett volna kifizetnem

-
yodamastah
őstag
Nekem volt Schuberth S1-em. Kivalo sisak a vedelem, a csend es szellozes szempontjabol. De motorozni nem volt olyan jo benne mint mondjuk egy jo japan sisakban. Menet kozben fejforgatas, eleve ahogya fejemre passzolt nem volt olyan kenyelmes...Ez nyilvan fejforma fuggo is....Egyszer kiprobaltam egy Shoei-t masnap el volt adva az S1...
-
Djuree
félisten
-
Daywalker
addikt
Minden lehet, de lássuk be, jóval nagyobb az esélye annak, hogy az úton valami nyugger vagy boyrészer kivasal a szemetével, minthogy a fejedre esik egy tégla. Ha pedig tudod, hogy veszélyes üzemben vagy, akkor védeni kell magad. K.rvázni sem gumi nélkül mész el, nemde?
Bár ebben nincs tapasztalatom, mert nem voltam még
Csak gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de Lady Jane-nek csak a legjobb mindenből 

és ahogy megy le a nap, egyre erőtlenebbek voltak a sugarai, reggel meg este biztos hogy durva hideg lenne motorozni..
A gyári térdkoptatója félig-meddig már kuka, de egy 400-as Majesty-nél nem is lesz szükség rá. 

Reméljük, hogy még valóban éltetni is akar