Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    Kötelező útdíj minden autóra? Na, sokaknak ez lesz a vég

    Hát leszophatnának most már tényleg. Hány bőrt akarnak még lehúzni az emberekről?
    Én pl. tavalyelőtt voltam 1x, és indén 1x autópályán, mind a kétszer azért mert muszáj volt. Első esetben egy haláleset miatt, második esetben pedig egy tárgyalás miatt, de nem jókedvből és szórakozásból. Mint vidéki inkább kifizetem ha muszáj azt az 1650 forintot, mintsem, hogy fizessek 20k-t a semmire. Csak azt nem értem akkor mi a faszra van a súlyadó, meg a benzinen annyi adó? :W
    Egyre jobban úgy vagyok vele, hogy nézek külföldön munkát, és pár év alatt amit összekuporgatok veszek kint egy házat, azt viszem itthonról a pereputtyot, és itt hagyom ezt a szarságot. Tudom sokan elítélnek ezen kijelentés miatt, de lassan nem hagynak az embernek más lehetőséget, és itt az ismerőseim körében is van jó pár ember, akinek vízválasztó lesz az idei tél, sokaknak a puszta lét lesz a tét.
    És olyan is van jó pár, akiknek már eddig is csak parketta volt a karácsonyfa alatt, azokkal mi lesz?
    Persze a sok köcsög burzsuj szarik erre az egészre, nekik még jobb lesz mint eddig.
    Félre ne értsetek nincs nekem azzal bajom, hogy többet kell fizetni hogy csökkenjen az államadósság (bár erős kétségeim vannak, hogy valóban erre fordítják a plusz beszedett pénzt) de akkor ne csak azokat húzzák már még jobban akiknek amúgy sincs. Bezzeg a retek cigányoknak miért nem csökkenti a segélyt? Csak itt a falumban van olyan aki szó szerint a farkából él. Csinált 8 púrgyét azt most kap havi 300-at.
    Erre a szaros motorra is évekig gyűjtögettem, sőt hitelt is kellett felvennem mert ez sem volt elég. Lassan ott tartunk, hogy el kell adjam, mert nem lesz miből élni.
    Nagyon nem jó felé halad ez az ország. :(

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák