- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #406 üzenetére
Fizikai SIM, de mondom azóta semmi ilyen gond. Úgy néz ki nem az én készülékembe volt a hiba
-
vence
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #406 üzenetére
Nekem egy régi, de még kifogástalan telómat nyírták ki
új 5G-s SIM-ek, mert azok már minden car kém stb. dolgot telepítenek a telóra, talán még net nélkül is.
Ez az első dolguk ...
Modemként még ment is velük, (mobilneteket teszteltem)
csak olyan lassú lett egyébként ....
De egy másik - frissebb telómon is ott hagyta a Y a szemetét, ami minden indulásnál előjön ... FY!Ilyen váratlan hibák esetén mindig érdemes SIM nélkül, vagy másik SIM-mel is tesztelni a telókat.
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #398 üzenetére
És ezt nem lehet kikapcsolni
bosszantó
-
deminos
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #361 üzenetére
Új frissítés jött OTA-n: 34-9-3 verzió számmal.
Továbbra is misztikus apróbb javitásokkal, valamint egy új funkció a Live lockscreen -
deminos
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #358 üzenetére
Ma dobta ki nekem, mindjárt teszem is fel. Valami konkrét javítás volt benne? Mondjuk nekem minden működik, remélem marad is így
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #341 üzenetére
Már tegnap megjött
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #330 üzenetére
nekem sincs rá panaszom
egyedül 1 dolog zavar a lezárt képernyöröl hogy lehet a home gombot eltüntetni folyton rányulok és idegesit -
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #318 üzenetére
amit észere vettem talán az akkut kicsit jobban kiméli
-
Loik
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #300 üzenetére
Nem a sajátom, angol fórumon osztotta meg egy user.
-
haruspex
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #283 üzenetére
igen, mondjuk én ugyanezt olvastam az esimről. Megy majd szervízbe mindenképpen, mert unom, hogy nem érteni amit beszélek, csak vasárnap utazom, nem annyira lenne erre kapacitásom, erre meg szükségem lett volna.
Elhiszem, a pc-t csak éppen nincs kedvem fél napot ezzel szórakozni, hogy újra tegyem a dolgokat. 4g-n használom, csak 5g-n talán jobban értenek
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #283 üzenetére
-
haruspex
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #280 üzenetére
dinamikuson van, akkukimélő bekapcsolva (max 60hz), amikor épp nem kapcsolja ki magának mert csak alapon, benyomva az extrasötét, a 6 óra kjelzőidő, így is csak reggeltől estig beltérben jönne össze. Használat nélkül is merül. Együtt lehet élni vele, de minek amikor van jobb.
-
haruspex
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #277 üzenetére
Így csináltam, kcsak egy újraindítással. Sztem eladom lassan, és benyelem a veszteséget.
Kár érte, mert amúgy szép a kijező, egészen jók a kamerák, de szar akku,, és beszédminőség, a kijelző sérülékenysége, és az a szenvedés a frissítéssel agyonvágja. -
haruspex
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #275 üzenetére
Nem vagyok teljesen láma azért
-
törölt tag
válasz
OP3N DOTT T #269 üzenetére
Lehet nem érnek rá, de az biztos, hogy nem egy nagyon elterjedt telefon, pedig egész jó.
-
Vad-Magyar
friss újonc
válasz
OP3N DOTT T #262 üzenetére
Valószínűleg nekem is ez a gondom 2024.január.01.-jei a biztonsági frissítésem és várom hogy jöjjön de nem jön!! Én is Telekomos vagyok és szintén E-simes Motorola Edge 40 Neo készülékemmel! Muszáj kitörölni az E-simet? Csak azért mert az üzletben tudják csak vissza állítani!!
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
OP3N DOTT T #261 üzenetére
A jövőbeli frissítések miatt ezt érdemes elolvasni.
Akkor megválaszolom a saját kérdésem, nekem most lefrissült 100-3-1-ről de 2 lépésben. Először 141-2-re ami egy nagyobb frissítés volt(1,13 gb azt hiszem) letöltéssel együtt el is tartott neki több mint 1 óráig. Aztán újra frissítés keresés és lejött a 141-2-4 ez már csak huszonx mega de egy 10 percig ezzel is el volt.
Na de most jön a lényeg, ugyanis hogy leszedje magától arra valszeg várhattam volna mint szegény Etióp éhező a Svédasztalos reggelire.
Ahoz hogy feldobja a következő kellett. Olvastam a motorola edge 40 neo nemzetközi fórumon, hogy egyes felhasználóknál a sim miatt nem dobja fel a frissítéseket. Én is így jártam, E-simet használok és mikor töröltem az e-sim profilt a telóról(Telekom teló ott is vettem) abban a pillanatban feldobta a frissítést. Így úsztam meg az újratelepítést.Új sim aktiváló kódot előtte kértem, most már csak az van hátra. -
Loik
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #258 üzenetére
Nálam ezek a frissítési előzmények.
-
Loik
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #256 üzenetére
Én 1 hónapja vettem az enyémet. Eddig szerencsére minden rendben van a frissítésekkel.
-
Loik
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #254 üzenetére
Ez tényleg furcsa, hogy a tiéd a januárin ragadt.
-
Loik
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #249 üzenetére
Márciusi, 141-2-4 végű verzió.
Április 12-én jött meg a februári, akkor 37-11-ről 141-2-re frissült.
Melyik szolgáltató?
Telekom.
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #247 üzenetére
Remélem nem kell többet be laknom.
-
Loik
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #247 üzenetére
Nekem ma reggel frissült OTA-n.
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #245 üzenetére
-
olaho80
tag
válasz
OP3N DOTT T #234 üzenetére
Köszi!
-
olaho80
tag
válasz
OP3N DOTT T #204 üzenetére
Üdv. Azóta is jó a messenger app? Az üzenet pontosan érkezik nem várakozik a hálózatra??? Ezen telón gondolkodom vásárlás előtt vagyok...
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #228 üzenetére
már minden oké az Akku is valószinüleg az van amit írtál.
semmi gond vele minden tökéletesen müködik. -
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #226 üzenetére
Inkább beszélhettek volna még rajta az akku idő csökkent kb 2 órával....
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #223 üzenetére
semmi különöset nem vettem észre frissités ügyben ugyan úgy müködik minden hívás vége hang is van
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #223 üzenetére
most komolyan srácok ami van rajta vagyis elő jön zenelejátszó abban nincs EQ?
valami ingyenes és egyszeüt használ valaki? -
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #220 üzenetére
Èrtem én a drid 14 re várok kiváncsi leszek mikor kapjuk meg.
Más: a pc S frissitéssel kapcsolatban, mindenről tudsz biztonsági mentést csinálni csak a telefonon létrehozott biztonság mappáról nem. Azt sehogy sem éred el sajnos, nekem számlák és szerződésekbvoltak benne sajnos azok elvesztek -
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #217 üzenetére
Remèlem igazad lesz mert nem esnejól ezt csinálni mindig....
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #215 üzenetére
Kb 10 perc volt csak azon gondolkodom ha frissítés lesz nekem mindig így kell majd csinálnom?😭
Thx erre gondoltam.
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #212 üzenetére
Mindent gyalult a telefonról! Nem arra gondolok hogy pl most írok ide és nincs hangja a billentűknek ez engem zavar
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #210 üzenetére
A program találta mint legfissebet
Viszont nem tudom hol állítottam be a billengyű hangját most totál néma és idegesít. -
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #207 üzenetére
Igen ez nálam is így van .
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
OP3N DOTT T #206 üzenetére
Kiváncsi lennék másnál is így van-e.
-
HercogG
csendes tag
válasz
OP3N DOTT T #204 üzenetére
Mégegyszer köszönöm. A Messenger pedig nekem mindegyik telefonomon ilyen is meg olyan is.
-
HercogG
csendes tag
válasz
OP3N DOTT T #202 üzenetére
Értem. Jó ezt sosem csináltam. Köszi az infót
-
HercogG
csendes tag
válasz
OP3N DOTT T #200 üzenetére
A Samsungon sem változtattam semmit. Egy fénykép a háttérképem. Az ikonok azok amik benne voltak. Az alsó sávot cseréltem csak fel. Játszani nem játszom rajta. Csak olvasok a neten plusz még egy két app. Navigációk, stb.
-
HercogG
csendes tag
válasz
OP3N DOTT T #198 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Én is telekomos vagyok. Ez ok. nagyjából 2 évig van meg egy telefon, szeretem cserélgetni, pláne mivel nem csúcskategóriát veszek sosem, el is avul 2 év alatt. Formailag nagyon tetszik amúgy.ja és nem tudom mi az a wifi hívás. csak sima telefonra és netre használom. messenger, whatsapp, stb.
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #195 üzenetére
nem tudom nem merek nekivágni
-
buffon75
csendes tag
válasz
OP3N DOTT T #188 üzenetére
Igen van hívás vége hang.
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #185 üzenetére
Szia ezen kivül semmi problémám vele tehát van hang ha befejezem a hívást
Viszont most jutott eszembe hogy mikor beüzemeltem a telefont volt rajta egy vodafoapp az töröltem
Én. Netfonos vagyok, igaz -ogy pont vagy független vagy vodás telefon jó ehez
za szolgáltatóhoz. -
buffon75
csendes tag
válasz
OP3N DOTT T #174 üzenetére
Szia. Csak Messenger probléma van. Van térerőm és tudok normálisan telefonálni. Amikor Wifin van akkor is keresi a Messenger a hálózatot. Majd készítek egy fényképet róla elküldöm neked mi a pontos hibaüzenet. Igen a legfrissebb szoftver van rajta 2024.01 hó
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #182 üzenetére
néztem minden stimmel úgy ahogy leírtad! teljesen be laktam nem tudom mi lehet a gond tökuj volt én bontottam ki tiszta parfüm illatú volt
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #171 üzenetére
hát én néztem wifin és mobilneten is de nem talál ujabb szoftvert csak azt ami rajta van amitől neked 2 vel ujabb van elvileg független a teló emagon lett vásárolva igaz hogy volt hozzá egy vodás sim ajándékba.
nem hiszem hogy ez lenne az oka annak hogy nem talál frissítést -
€uro
őstag
válasz
OP3N DOTT T #176 üzenetére
Köszönöm. Ne haragudj, nem elég figyelmesen olvastam a hozzászólásodat vagy átsiklottam felette.
Nálam is ugyanaz a szoftver verzió van fent. Két-három hete SIM kártya cserém is volt. Először Vodafone-ról mentem Yettel-re egy hétig, majd onnan Telekomra.
Mindenesetre biztató, hogy van, akinél működik a hangjelzés.
-
buffon75
csendes tag
válasz
OP3N DOTT T #156 üzenetére
Szia. Egy két napig működött normálisan utána kezdi elölről hogy keresi a hálózatot
Úgyhogy emiatt én le fogom cserélni sajnos -
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #169 üzenetére
hogy tudom bevadászni?
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #167 üzenetére
Eddig semmi gondom nincs vele csak azt nem értettem hogy a fekete miért volt drágább mint a többi szín
Volt valami Game app rajta gyárilag azt töröltem számomra érdektelen hogy a játékok hogyan futnak rajta
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #159 üzenetére
nekem erre frissült T3TMS33.23-37-11-2
Biztonsági frissités 2023. október1vélemény a telefonról kb 1 hét használat után
sosem játszom tehát a játék nem érdekel
samsung a7 volt amit leváltott
fix 120 hz re álítva használom a vízállóságot nem próbáltam
soha semilyen anomália nem fordult elő eddig!
teszi a dolgát bár tőltésnél elég meleg tud lenni ez egy kicsit fura
azért vettem ezt mert régi kedvenc márkám volt és az árához képest minőségi darabnak tünik.
ami zavar a gyárilag dedikált zenelejátszó hiánya -
OP3N DOTT T
tag
válasz
OP3N DOTT T #163 üzenetére
Amit szokni kell esetleg,hogy a menűjében vannak dolgok amikre nehezebb rátalálni mert lehet a keresője sem hozza fel pedig ott lapul,pl.a Hívószám küldés beállítási lehetőséget alig találtam meg.Ami még hiányzik picit nekem hogy háttérképeket lehet letölteni a gyári alkalmazásban,de nincs neki a xaominál vagy egyéb telóknál megszokott számtalan téma vagy ikonstílus letöltési lehetőség,ennél az ikonok formáját alakját a felső lehúzható menü sáv színét lehet változtatni ami a beállításokban is érzékelhető,és korlátozva vannak valamennyire a színek gondolom az olvashatóság megmaradása érdekében.
-
simihun
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #163 üzenetére
Az utolsó mondatnál ott a pont. Napjainkban elvárható, hogy ne lagoljon, vagy akadjon egy közép kategóriás készülék.
-
simihun
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #161 üzenetére
Köszi az infókat, nekem ez elég is
A váltás oka?
A Motorola vízálló és a Xiaomi viszont nem. Huawei P30 pro után váltottam telót és érzésre nem mondanám, hogy a tenyerembe simulna a készülék, ellenben a Neo-val. Persze megszoktam, meg amúgy is nagy kezem van, de mégisEgyébként a reklámok kilövésével nem volt gondom, egyszer kellett megcsinálni.
-
buffon75
csendes tag
válasz
OP3N DOTT T #154 üzenetére
Köszönöm. Ezt kipróbálom amit leírtál a 1046 hozzászólásban.
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #149 üzenetére
nálam is így van
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #136 üzenetére
igen jó felfelé is azthiszem a moto app ban álitottam be
-
turika86
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #140 üzenetére
Igen nekem is edge 40 neo, most éppen a kék szín van beállítva és jelez, is hívásnál is meg értéseitesnel is, illetve kijelzővel felfelé is csinálja
-
€uro
őstag
válasz
OP3N DOTT T #134 üzenetére
Nem tudtam, hogy konkrétan a Moto ezen funkciójára gondoltál.
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #130 üzenetére
Értem mire gondolsz müködik tökéletesen
-
€uro
őstag
válasz
OP3N DOTT T #130 üzenetére
Nem tudom, mit értesz "szélvilágítás" alatt. Illetve sejtem. De ez nem egy dedikált funkció vagy valami extra dolog, hanem csak egy fogalom. Ennél a mobilnál a kijelző van oldalt lekerekítve. Aztán olyan programot használsz hozzá, amilyet akarsz. Keress olyan szoftvert, ami a kijelző oldalsó szélét villogtatja...
-
gretzky77
veterán
válasz
OP3N DOTT T #128 üzenetére
Szia nincs ilyen készülékem, de sztem esim esetén nincs opció oda menteni névjegyet vagy bármi mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest