- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
OP3N DOTT T
tag
Igen az,meg az is hogy Apucy01 meg pont úgy volt mint te, tiétek meg előtte a decemberin ragadt, csak ő újrarakta pc-s progival az akkor elérhető 141-2-es verziót,de ezek szerint lehet megkapta volna ő is csak április elején mint te.Ezek a motorolák tényleg összevissza frissülnek.Egyiket megkapod másikat nem következőt megint igen,más meg fordítva.Na persze pc-vel ráengedné mindegyiket de kinek van újrarakni annyiszor,tehetnének a pc-s progiba egy sima updates lehetőséget akkor az úgy jobb lenne.
-
OP3N DOTT T
tag
Akkor lehet cumin leszek, enyém is Telekom de a sima 141-2 végűt se kaptam meg még januárin vagyok. Azt hiszem várok még pár napot és pc-s telepítés lesz a vége.Fura hogy tiéd 37-11-en volt még az még a decemberi és most megkaptad a két újat, én még februárban kaptam 100-3-1 végűt januári biztonságival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest