Új hozzászólás Aktív témák
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
buffon75 #186 üzenetére
Esetleg még a 180-as hozzászólásban írtakat is beállíthatod hátha,vagy hogy a messengeren csinálni egy gyorsítótár ürítést meg adatok törlését és úgy újra beállogatni az egészet a facebookon,messengeren meg a két meta alkalmazáson.Bocs ha már kérdeztem esetleg tőled,nálad van hívás végét jelző hang mobilhíhás végén?Van aki arra panaszkodik hogy nincs,nálam például jó.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
buffon75 #172 üzenetére
Messengerrel kapcsolatban.A facebookon is érdemes szerintem ezeket az akkukímélő dolgokat beállítani meg ami új infóm hogy a Meta App manager + a Meta Services nevű alkalmazásokon is, ez a két utóbbi alkalmazás felel az összes Meta alá tartozó app működéséért.Én beállítottam őket,kiderül meddig lesz stabil a messenger.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
buffon75 #172 üzenetére
Telefonálással is van gondod vagy bármi mással vagy csak messenger? Milyen hálózaton használod wifid jó?Nincs mobil lefedettségi gond felétek.Meg ma délután az összes Meta alkalmazás behalt messenger facebook meg még ami hozzájuk tartozik este hiradó is foglalkozott vele..Nálam olyan sosem volt hogy megnyitom a messengert és keresi a hálózatot.Legfrissebb szoftvered van a telón? 169-es hozzászólásban van kép mi a legújabb a telóra.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
buffon75 #152 üzenetére
A sima edge 40 fórumába 1046-os hozzászólásban leírtakat érdemes kibróbálni.A történet érdekessége a néhány nappal ezelőtti itteni 151-es hozzászólásom vagyis megint elkùródott. Aztán 2 napja mivel engem facebook nem érdekel éltem az új törvénykezési lehetőséggel, szétválasztottam facebookot és messengert. Ehhez ugye új messengert kellett csinálnom facebookot meg töröltem. Messenger beállításaim ugyanazok mindvégig és most újra működik rendesen értesítés és chatfejek(buborékok) is. Kiváncsi leszek meddig, de úgy néz ki a jó szerencsén múlik, nem igen akad tuti megoldás. Kell még rá pár fejlesztés aztán majd lehet mos-főz-takarít-kaját rendel meg postagalambot ami elviszi az üzenetünk, apróbetűs részben meg bent lesz hogy bármelyik kimaradása esetén az üzenetküldés eredményessége bizonytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest