- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyn
senior tag
Hát túl sokáig ültek a babérjaikon, és közben az Android elhúzott mellettük mire felocsúdtak...
Pedig próbálkozás volt (UIQ), mondjuk azt nem a Nokia produkálta ha jól emlékszem (SE)Mondjuk emlegetik is a belső tárhely méretet, egyre gyakoribb az 1 terrás változat kiadása is.
Ahhoz meg már biztos csak nem kell sd kártya -
OP3N DOTT T
tag
Én is Telekommal használom ott is vettem,viszont akkor ez még egy kiderítendő eset,hogy nálad miért nem jó.De annyit már tudunk hogy a telefon tudja a funkciót.Ami még különbség akkor kettőnknél,hogy én E-simmel használom meg eszközre mentett névjegyekkel.Goggle fiókosat nem használom csak néha felszinkronizálom hogy meglegyenek.Nem tudom lehet-e ennek bármi köze a dologhoz elsőre furcsállanám,de ki tudja. Azt lenne jó tudni,hogy van-e olyan aki goggle fiókos névjegyeket használ fizikai simmel és jó nála.
-
-
turika86
aktív tag
Nekem működik, bár a az elején én is alig vettem észre...
Én most a viber értesítés buggal szivok... Amikor új üzenetet kapok, csak annyit értesít,hogy új üzenete érkezett... És akármit állítok nem jeleníti meg a szöveget az értesítésben...
Nektek ezzel nincsen problémátok? -
haruspex
aktív tag
Köszönöm, mondjuk úgy, hogy nagyobb az akkuja, és újabb a processzor benne azért annyira nem biztató
.
Mindegy megvettem közeben. a sima Edge 40, és az A54 volt még esélyes. Az a54 a térerő gondok miatt esett ki, és a t-nél van készülékkedvezményem azért lett ez a40-es helyett. (A proci nem mozgat annyira, a az f1.4-es kamerát azért sajnálom.)
Mondjuk az nem túl bíztató, hogy a 2.5 éve vett Realme 8-n frissebb biztonsági csomag van... -
-
tkonya
aktív tag
Nem a menü beállításokra gondoltam. Elvileg van egy moto app, amin belül sokmindent tudsz állítani. Moto appban van a testreszabás, amin belül tudod állítani az ikon/betű méretet, típust. Ott lehet állítani a képernyőzár óráját, 3 fajta van. Gondolom ha állítod a betűméretet/stílust, az óráé is változni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest