- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
OP3N DOTT T
tag
A vízállóságot meg tényleg ki is hagytam pedig nekem is szempont volt,na nem mintha úszkálnék vele de az egy erős érv melette.Meg még a lekerekített kijelző is szempont volt nálam nekem azok jobban tetszenek előzőm is az volt,ezzel járó fóliázási nehézség meg nem érint,soha nem raktam egyik telómra se mégse néztek ki úgy mint egy leharcolt vágódeszka, de ezt mindenki maga tudja..Aztán még a 68w-os töltö ami bennt a dobozában gyárilag,csípem is 35-40 perc és fullra tölti.Én mondjuk soha nem játszok rajt arról nem tudok nyilatkozni.E-simmel használom az is tökéletes legalábbis T-nél.5 G-t nem használok nincs olyan csomagom,amolyan alapjúzerként használom.Azt be lehet rajt állítani,hogy 2g3g4g5g vagy csak 2g3g4g módba akarod használni.Lassulni fagyni nem szokott,dióhéjban ennyi.
-
OP3N DOTT T
tag
Mi a váltás oka? Edge 40 neoban csak a ram több 12gb a 6-tal szemben de ha jól nézem szinte ugyan az a teljesítmény a kettő akksi is ugyan akkora.Tiéden is gondolkodtam mikor ezt vettem de nem akartam Xiaomit előtte is az volt faxomnak se hiányzott megint 25 helyen kikapcsolgatni a telepakolt reklámjaikat.Ezen most pont az tetszik,hogy nincsenek reklámok tényleg minimális program majdnem natúr android aztán majd én rárakom amit nagyon akarok.Viszont ha azzal elégedett vagy nem biztos,hogy érdemes a váltás.
-
OP3N DOTT T
tag
Lesz valamikor de dátumot nem lehet tudni,lehet 2hét vagy fél év vagy kitudja,csak az biztos,hogy kap valamikor.Szoktam figyelni a sima edge 40 fórumát mert lehet összecsipkedni ott is értékes infókat.Pl.az edge 40 januári biztonsági frissítése után talán 1 hétre megkapta az edge 40 neo is.Talán ha az edge 40-re kijön akkor mi is reménykedhetünk,de ez is csak az én spekulációm.Most néztem meg, nálam ha a hívást én szakítom meg akkor ad 2 különböző pittyenést,ha a másik fél szakítja meg akkor meg olyan foglalt szerű pittyegés van.Ha meg hálózatvesztés miatt szakad meg azt nem tudom hogyan idézzem elő arról nincs infóm.December végén vettem nem vettem észre ebben azóta változást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Kutya topik
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest