Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Segítsetek légy szíves az alábbiak beállításában. Már ha egyáltalán lehetséges.
1.) Szeretném, ha az óra 24h-s verzióban jelenne meg. Legyen szó a bal felső sarokban lévő picike óráról, widget-ről vagy a képernyőzáron látható óráról.
2.) A képernyőzáron megjelenő óra annyira vastag, nagy fehér betűtípussal jelenik meg! Lehet ezen valahol valamit állítani?
3.) A Home képernyőt jobbra húzva balról bejön a Google-nek valamilyen minden szeméttel telerakott oldala. Ki lehet ezt kapcsolni?
4.) A felső kis információs sorban jobb szélen látható az akkumulátor töltöttségének piktogramja. A pontos százalékos érték viszont csak akkor látható, ha fentről lehúzom a Notification panelt - vagy mit. Megoldható, hogy mindig lássam a százalékos kiírást?
[ Szerkesztve ]
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
€uro
őstag
Átnéztem mindent a Moto App-ban. Egyébként minden ott elérhető dolog megtalálható máshol. Szóval, újat nem ad ez az App.
Nem találtam három fajta órát. Egyet sem.
Betűtípust lehet választani, de mindenhez egyetlen egyet. Ugyanez a helyzet a betűmérettel is. Külön-külön nem lehet állítani az egyes elemeknek a méretét.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
€uro
őstag
Jól látom, hogy a mobilnak nincs saját Gallery (képnézegető) alkalmazása, csak a Google Photos?
-
€uro
őstag
SIM kártyás hívások befejezésekor nincsen semmilyen hangjelzésem. Gyakorlatilag észre sem veszem, ha valaki csak úgy lerakja a telefont. Ez a telefon sajátossága valahol lehet ezen állítani?
-
€uro
őstag
válasz madrid86 #119 üzenetére
Kedves Madrid!
Én három és fél hónapja kék színű Edge 40 Neo-t vettem. Egyetlen dolog miatt bántam meg a választást. Rájöttem, hogy a sima 40-es magenta/piros színe sokkal jobban tetszene. Hardverben ugyan gyengébb lenne, de nem érdekelne.
A 40 Neo-val kapcsolatban egy a gyakorlatban is kellemetlenséget okozó hiányosságát tudom említeni: ha megszakad egy hívás - akár azért, mert a másik fél bontotta a vonalat -, akkor erre semmilyen hangértesítés nem hívja fel a figyelmet. Vagyis észre sem veszed, ha megszakad a vonal. Sosem lehetsz benne biztos, hogy a másik fél a beszélgetés végén tényleg letette-e... Az Androdi 14-es frissítéstől várom ennek rendeződését.
A színváltás miatt a telefontól szívesen meg is válnék. Ugyan még nem hirdettem meg, de ha valakit érdekel, akkor megegyezhetünk az adásvételben. Makulátlan hajszál-karc-mentes állapotban van. Minden tartozéka, doboza mintha új lenne. EMAG-os vásárlással 2 év garanciával vettem 2023. október 21-én.
-
€uro
őstag
válasz OP3N DOTT T #130 üzenetére
Nem tudom, mit értesz "szélvilágítás" alatt. Illetve sejtem. De ez nem egy dedikált funkció vagy valami extra dolog, hanem csak egy fogalom. Ennél a mobilnál a kijelző van oldalt lekerekítve. Aztán olyan programot használsz hozzá, amilyet akarsz. Keress olyan szoftvert, ami a kijelző oldalsó szélét villogtatja...
-
€uro
őstag
válasz OP3N DOTT T #134 üzenetére
Nem tudtam, hogy konkrétan a Moto ezen funkciójára gondoltál.
-
€uro
őstag
Nektek nem hiányzik/zavaró, hogy a telefonbeszélgetések befejezését semmilyen hang nem jelzi? A legtöbb androidos telefonnál ez a beállításoknál ki-be kapcsolható. Itt viszont semmi ilyesmi. Csak ezért várom már három hónapja az android 14-re való átállást - hátha abban elérhető lesz ez a kapcsoló.
-
€uro
őstag
válasz OP3N DOTT T #176 üzenetére
Köszönöm. Ne haragudj, nem elég figyelmesen olvastam a hozzászólásodat vagy átsiklottam felette.
Nálam is ugyanaz a szoftver verzió van fent. Két-három hete SIM kártya cserém is volt. Először Vodafone-ról mentem Yettel-re egy hétig, majd onnan Telekomra.
Mindenesetre biztató, hogy van, akinél működik a hangjelzés.
-
€uro
őstag
Ti milyen magyar billentyűzetet használtok? Ajánljatok valamit, légy szíves!
Az előző telefonjaimon (legutóbbi Samsung A52S 5G) az AnySoftKeyboard-ot használtam. Ezen a mobilon viszont valamiért az a bill-template nem választható, amit megszerettem.
Jelenleg Gboard-ot használok, de nem vagyok vele kibékülve.
-
€uro
őstag
Elkerülhető valahogyan ennek a Game Spotlight-nak a telepítése? Nem tudom eltűntetni (jobbra kihúzni a képernyőből) a MotoApps értesítőjét. Tiltsam le a Notification-jait?
[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
válasz birozoli7800 #302 üzenetére
Hivatalosan még nincs hozzá Android 14. Majd talán az év második felében várható valamikor.
-
€uro
őstag
válasz birozoli7800 #310 üzenetére
A mobil alapvetően nem adattárolásra szolgál.
Viszont használhatsz NAS-t vagy valamilyen felhőszolgáltatást (akár a Google Drive-ot) arra, hogy bárhol el tudd érni az adataidat.
-
€uro
őstag
Sajnos az Android 14 nem oldotta meg a hívásvégi hangjelzés hiányosságát.
-
€uro
őstag
Nem mindenki érintett. Tudtommal egyelőre nem lehet tudni, hogy mitől függ, hogy mely telefonoknál hiányzik a hangjelzés.
Több Androidos mobilnál ezt a hívásvégi hangjelzést ki-be lehet kapcsolni a beállításoknál.Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
€uro
őstag
Elképzelhető. De mint mondtam, nem csak nálam. Elég sokaknál. Pár hónapja volt szó jobban erről a témáról.
Úgy emlékszem, nem találtunk semmilyen közös pontot ezen készülékeknél. Se a SIM kártyától, se szolgáltatótól nem függ például. OS gyári visszaállítás sem segít ezeknél a mobiloknál.Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- Eladó Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Xiaomi Mi 11i - 8/256 - szürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest