- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Elképzelhető. De mint mondtam, nem csak nálam. Elég sokaknál. Pár hónapja volt szó jobban erről a témáról.
Úgy emlékszem, nem találtunk semmilyen közös pontot ezen készülékeknél. Se a SIM kártyától, se szolgáltatótól nem függ például. OS gyári visszaállítás sem segít ezeknél a mobiloknál. -
v.attis
őstag
Szerelési munkát végzek: alu létra, tetőmászás, padláson kúszás, csavarok, kábelek, gépek... Már a kezemen is lehet olyan mocsok, ami karcolja.
Most véletlenül sikerült egy hidrogélt jól feltenni, és a szilikon tok pont takarja a széleit.
Néztem az UV ragasztós ügevfóliákat, de tartok tőle, hogy a ragasztó bele folyhat a beszédhangszóróba... -
OP3N DOTT T
tag
Más minden oké.Akkunak lehet újra be kell állni.Hogy mérted,én csak alapdolgokra használom és keveset így általában 3 naponta töltöm ha kicsit többet nyomkodom akkor 2.Gps bekapcsolva wifi is egy okosóra álandó bluetooth kapcsolattal én a 2 óra mínuszt észre sem venném.Ha más neked nem rosszabb lehet bevállalok egy újra belakást és ráteszem.
-
OP3N DOTT T
tag
Lehet valami beakadt csak vagy valami progi bezavart vagy a fene tudja, de szerintem a progi most rendbe tette. Követtkezőnél kiderül. Én meg arra leszek kiváncsi ez a februári verzió mikor érkezik meg enyémre mert úgy néz ki ami neked így lejött az a legfrissebb verzió, csak telefonon keresztül később érkezik mindig mint progival.
-
OP3N DOTT T
tag
Akkor csak rávetted magad a pc-s programmal való telepítésre? Nem is olyan vészes dolog ugye? Azt had kérdezzem meg, törölt mindent vagy csak frissített. Amit keresel szerintem a hang és rezgés menüben van. Lejjebb görgetve ott lesz a tárcsázó hangjai meg az érintés hangjai. Azokra gondolsz?
-
OP3N DOTT T
tag
Mivel az első ablaknál Románia van(lehet onnan szerezték be) nyugottan kiválaszthatod a második képen lévőnél az elsőt abban bent a román is.Utána mehetsz tovább addig míg elérsz oda ahol kikeresi milyen szoftvert talál rá. Nem kell megijedni először csak rá fog keresni kiírja mit talál nem fog elbarmolni semmit.Ha kiírta milyet talál még utána jön csak az a rész ahol ki kell választani hogy elindítod.Meg animációval mutatja melyik gombokat kellene megnyomni hogy telepíthető állapotba tedd a telefont.Addig csak egy sima szoftverkeresés van.Odáig én is elmentem de mivel az enyémen a legújabb van azt is találta meg nem kellett csinálnom semmit.Elég ha elmész a keresésig aztán ha úgy talál újabbat még akkor is ráérsz eldönteni hogy majd pár nap múlva vagy egy hónap mulva vagy akármikor rátelepíted-e.
-
OP3N DOTT T
tag
Hát ez több mint fura.Pedig akkor majdnem 3 hónapos lemaradásban vagy.Oké hogy nem minden azonos telefon kapja meg egyidőben az új frissítéseket de ekkora csúszás már fura.Viszont azt had kérdezzem meg tőled mert itt volt nem sokkal előbbbre egy felhasználó akinek a friss szoftver van fennt mint nekem de az a gondja,hogy hívás befejeztével nem ad hangot a telója ami a hívásvégét jelzi nekem viszont igen.Nálad ezzel mi a helyzet?A te ügyeddel kapcsolatban meg van még 1-2 lehetőség. Az első,hogy ha nem macerás számodra megpróbálhatod hogy kiveszed a simet újraindítod anélkül és wifin keresztül megnézed talál e frissítést,mert volt már ilyen esetem más márkával de egy próbát megér.Ha így sem akkor már bonyolultabb kicsit attól függően,hogy mennyire szoktál pc-n keresztül telefont frissíteni és mennyire vagy képben ilyen dolgokban.Ugyanis van neki egy hivatalos pc -s alkalmazása a neve Rescue and Smart Assistant,Nyelva az angol sajnos nem tudom probléma-e mondjuk én nem tudok angolul csak ami telós dolgokról rámragadt.De anélkül is lehet vele boldogulni.Ezzel lehet mentéseket készíteni meg telefont újra szoftverezni.Viszont az mindent töröl,de viszont olyat lehet vele hogy mielőtt nekiállnánk a folyamatnak megkeresi a legfrissebb szoftvert és ez akkor is megtalálja adott esetben ha a telefon nem.De ha nem indítjuk el a folyamatot akkor minden marad csupán csináltunk egy frissítés keresést.
-
OP3N DOTT T
tag
Hát ez nagyon fura. 256gb-os 12gb rammal? Beállítások telefonról menüben Modell résznél a zárójelben ( XT2307-1) van. Új volt vagy újracsomagolt. Mert ha ez is stimmel akkor ott valami nem kerek. Nem tudom mennyire laktad be de lehet egy gyári beállítás fog kelleni.De esetleg még nézd meg, hogy a beállítások-rendszer-dátum és idő részben az időzőna autómatikus beállítást kikapcsolod akkor aktívvá válik 2-vel lejjebb az időzóna rész, belelépsz és megnézed a régió Magyarra van e állítva nem e valami hülyeség van e ott. Ha nem magyar akkor állítsd át úgy próbáld a frissítést.
-
OP3N DOTT T
tag
-
OP3N DOTT T
tag
Egyébként én is pont így használom, sőt nekem is fix 120hz-re van belőve ráadásul nekem motorola volt az első telefonom még az antennás verziő. Aztán később meg egy modernabb már. Most éreztem úgyén is hogy simán vállalható újra egy Motorola. December óta van meg, egyre jobban szeretem.
-
OP3N DOTT T
tag
Nekem február 12.-én volt egy a rendszerhez a január 1.-i. A google play biztnsági frissítés utána valamikor szintén január 1.-i.Manuálisan is szoktam közben frissítéseket keresni.Múlt héten volt talán a playhez megint egy biztonsági frissítés,de az mire kellett nem tudom a dátum ugyanúgy maradt január 1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest