- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
birozoli7800 #410 üzenetére
Én július közepére tippelek,mert pár napja jelentették be a sima edge 40-re,kb 1 hónappal követte 14-nél is én most is erre számítok.
-
deminos
aktív tag
válasz
birozoli7800 #412 üzenetére
Nálam tökéletesen megy a telefon megvétele óta a wallett. Milyen banknál van a kártyád? Jó ideig az OTP-st nem szerette a Google appja
-
deminos
aktív tag
válasz
birozoli7800 #402 üzenetére
Az szomorú.. Biztos ez is "környezetbarát", azért nem ér már semmit😅
Legalább javították gariba? -
haruspex
aktív tag
válasz
birozoli7800 #382 üzenetére
Kései válasz, de egy gcam csodát tesz.
-
deminos
aktív tag
válasz
birozoli7800 #379 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet, a helyedben azonnal vinném gariba vissza, nehogy bumm legyen (amennyiben tényleg az akksi a hibás).
-
szellat
csendes tag
válasz
birozoli7800 #345 üzenetére
Szia,
Nekem is ugyanez, a várakoztatott hívást nem tudom felvenni, rendszerint ha megpróbálom teljesen fehér lesz a képernyő és senki sem hall. -
Apucy01
őstag
válasz
birozoli7800 #345 üzenetére
szia nem
-
Ronyn
senior tag
válasz
birozoli7800 #310 üzenetére
Ha két évnél tovább használok egy készüléket hamar megtelik.
Ezek szerint, új készülék esetén nagyjából nulláról indulsz, vagyis akkor szelektálsz, nem viszed át az új telóra az összes mondjuk 200Gb adatot.
Viszont akkor menet közben is tudsz szelektálni, hogy mindig legyen elég hely a telónNekem is van két mappában gyűjtemény, egyenként cca 60+GB, az egyik mindig a telón van, a másik csak akkor ha van elég hely.
Persze, manapság a Cloud tárolás korában, nem lenne muszáj egyiket sem a telón tárolni, (van felhőben mentve), mivel interneten mindig elérhető.
De hát a 220+ GB helyen elfér -
€uro
őstag
válasz
birozoli7800 #310 üzenetére
A mobil alapvetően nem adattárolásra szolgál.
Viszont használhatsz NAS-t vagy valamilyen felhőszolgáltatást (akár a Google Drive-ot) arra, hogy bárhol el tudd érni az adataidat.
-
€uro
őstag
válasz
birozoli7800 #302 üzenetére
Hivatalosan még nincs hozzá Android 14. Majd talán az év második felében várható valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest