- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- 69, 100, 200, 5000, 6000
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
válasz
kakukkmarci #11279 üzenetére
Sziasztok!
Valakinek sikerült megoldania ezt a kerékpáros komputer dolgot? A kis Defy-t én is valami hasonlóra szántam, és ez jó alap lehetne hozzá
-
jani-wan
tag
válasz
kakukkmarci #10935 üzenetére
Mivel úgy tűnik más megoldást senki sem tudott, ezért visszaraktam a gyári romot, majd felraktam ezt:
cm-10.1-20130709-NIGHTLY_v2-mb526
gapps-jb-20130812-signed (biztos hogy ez való hozzá: http://wiki.rootzwiki.com/Google_Apps)Minden jó, kivéve hogy a Home gomb nem műkszik, ami nem tudom hogy működnie kell-e ennél a verziónál vagy sem, nem ismeri fel az .wma formátumot az Apollo (rajta volt) lejátszó. Ez normális, vagy hiba?
ill a legnagyobb gond hogy csak én tudok telefonálni, de engem nem lehet hívni, mert foglaltat jelez.Az lenne a kérdésem hogy valamit be kell állítanom, vagy ez is kuka, és rakhatom vissza megint a gyári Romot?
-
kat10
tag
válasz
kakukkmarci #9417 üzenetére
Egy repedt fület látok.
Még nem volt szétszedve egy szer sem.
Köszönöm a segítséged előre is.Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
Upo
addikt
válasz
kakukkmarci #9371 üzenetére
Nem, ez is necces volt. éppen otthon volt a lakótárs mikor kivitték a csomagot de már indult dolgozni. Holnap este jönnek haza de napközben nincs otthon senki aki átvenné úgyhogy hiába rendelnénk még ma holnapi kiszállítással nem tudja senki átvenni.
-
Upo
addikt
válasz
kakukkmarci #9368 üzenetére
Tapasztalataim? Egyelőre annyi hogy unokatesómnál csücsül Londonban, holnap ülnek repülőre.
-
Kbali
nagyúr
válasz
kakukkmarci #9358 üzenetére
detto - én is azt használom, kár, hogy nem ment tovább.
Lassan én is lehagyom a Defykét, úgyhogy hamarost eladósorba kerül. -
w.miki
veterán
válasz
kakukkmarci #9356 üzenetére
:0 miért szerinted melyik a stabil rom?
-
lmisi
senior tag
válasz
kakukkmarci #9347 üzenetére
Csak leírás azzal kezdi quarx cm10 és felettiekbol csak a 11.07 utáni verziókra lehet telepíteni, vagy frissebb recovery kell ratelepiteni.
Megneztem frissítés közben simán lehet akadás nélkül netezni, fórumozni
-
Davebowman
senior tag
válasz
kakukkmarci #9332 üzenetére
Ha jól értem az az update-recovery.zip = TeamWin Recovery 1.6.3.0+ ha ezt is feltettem, ezután reboot ugye? Mert csak akkor tudjuk feltenni a cm-11-20131120-NIGHTLY-mb526.zip-et ugyeeee? (kitkat4.4)
Mert ezt senki sem írta le, ezért nem is értettem miért nem jó a régi cwm. -
croli
aktív tag
válasz
kakukkmarci #9324 üzenetére
Ha letöltöd a 4.4 pack-et benne van az "update-recovery.zip" fájl. Az lesz az tudomásaim szerint.
-
kopepe
aktív tag
válasz
kakukkmarci #9317 üzenetére
Vagyis ez volt
Nem sokáig ugyebár ... -
kopepe
aktív tag
válasz
kakukkmarci #9317 üzenetére
Ez van az enyémen,a vinyómról töltöttem fel a felhőmbe
Tuti link 4.4 kitkat
És igen,szükséges a TeamWin Recovery 1.6.3.0+ -
kopepe
aktív tag
válasz
kakukkmarci #9312 üzenetére
Hát tudtommal csak azzal
-
kopepe
aktív tag
válasz
kakukkmarci #9303 üzenetére
Tessék :
1.) *CEE*.sbf (gyári,utána root,recovery)
2.) SlimBean 4.1.2 (ez,vagy 1 ilyen rom kell a továbblépéshez,talán ez csinál olyan partíciót,vagy ebben van olyan kernel,vagy nemtom
3.) TeamWin Recovery 1.6.3.0+
3.) Android 4.4Lehet,hogy wiuira is mehet a slimbean.Sőt szerintem mehet,de én gyáriról indultam.
-
kopepe
aktív tag
válasz
kakukkmarci #9199 üzenetére
Vannak tapasztalatok igen
KB 10 percig volt fent,lefagy,újraindul,nem indul,felejtős eddig.
Majd lesz jobb is.... kivárom.
Addig marad a 4.3.1 ami muzsikál,és teljesít
Döfi+ bayer
Ennyi -
StefanBraun
aktív tag
válasz
kakukkmarci #8688 üzenetére
Hello !
Ilyen dolgok nálam sosem jelentkeztek ( meg úgy általában nemjeleztek vissza hasonlót sem ).Tiszta telepítést javaslok.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
kakukkmarci #8646 üzenetére
Hát én mindig a tiszta telepítés híve voltam.Az a legbiztosabb.Ettől függetlenül mehet fel simán nemkell előtte gyári op rendszert feltelepíteni.Ha esetleg valami meg nem okés akkor meg gyári szoft és úgy fel.
-
pete_21
addikt
válasz
kakukkmarci #7904 üzenetére
A battery fix-szel már fel kell tölteni 100%-ra szerintem. Azt próbáltad?
(#7907) fape: Az SBF, amit flashelnél, az biztosan jó? Nem sérült meg letöltés közben?
Ha az tutira jó, akkor szerintem hardveres hiba van a telefonban. Mivel már jópár telefon járt Nálad, és romolgattál, ezért biztos tudod a dolgok menetét, szerintem hardveres hiba lesz.
Gari már nincsen rá? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Akkor akinek kell, az holnap reggel 8ig írjon rám, és holnap akkor meg is rendelem!!
-
Neck
veterán
válasz
Vegyél hozzá egy fali töltőt 10 dollárért, az feltölti.
Amióta az MI2S megvan, azóta a Defy-ból kivettem a SIM kártyát, csak WiFi van bekapcsolva, de az állandóan, és távirányítóként használom a laptophoz, illetve befrissíti magán a programokat. Legutóbb 10!!! nap után merült le, a 3500-as akksival
Most 4 napnál jár 67%-os akksi töltöttség mellett, de ugyebár rosszul jelzi a töltöttséget, és 0%-on még legalább ugyanannyi napig megy
Baró.
-
Moleman
addikt
válasz
kakukkmarci #7644 üzenetére
Olvass tovább, valaki linkelte a battery fixet.
-
törölt tag
válasz
kakukkmarci #7581 üzenetére
Valami furcsa azért történt...
ROOT megmaradt (179 CEE HU - de az apps könyvtárban 2 SU is van...), recovery is, de nincs 2ndInit ikon és hiába rakok fel másik ROM-ot (nem SBF) végigmegy, de nem történik semmi, reboot után a jó öreg Froyo jön fel...
Létezik, hogy valamelyik partíció read only lenne? De akkor miért nem fut hibára a CWM? -
sharkybacsi
tag
válasz
kakukkmarci #4521 üzenetére
Nyugodtan lehet róla véleményt alkotni, ugyanis ez szinte egy az egyben a Whiterabbit 2.1.1 -es kiadása,
a különbségek ennyiben merülnek ki:kicsit alacsonyabb voltértékek
az alapfont típus kicserélve (szerintem csúnyábbra)
más bootanimáció
valamiért letiltásra került a wifi 802.11n szabványa, így lassabb a sebessége
módosított calendar app
néhány hangfájl
egy-két cpu frekvencia governor amiknek más változatai már egyébként is szerepelnek a wr-ben
van még egy sio scheduler fájl is belerakva, ami szintén volt az eredetiben
default háttérkép megváltoztatva
aroma installerben a banner lecserélése wr-ről stefanbraunra
pár helyen az ini fájlokban a dátum, romnév átírvaA rom fájlban
Az customize pack fájlban 181 fájl megegyezik, 4 különbözik.
A romban lévő framework.res fájlban 1260 fájl megegyezik, 1 különböző.
Az customize pack fájlban lévő framework.res fájlban 1267 fájl megegyezik, 1 különböző.Tehát ez egy wr 2.1.1 rom, ami igen, teljesen jó rom, még teszteni sem kell, hiszen már több hónapos teljesen jól működik.
Anélkül, hogy a rom készítőjét rosszhiszeműséggel vádolnám, annyit azért mégiscsak megtehetett volna, hogy megemlíti tweetypeety nevét, mint a rom összeállítójáét.
Illetve nem szerencsés azzal kezdeni a dolgokat, hogy mindenhol átírjuk a rom nevét a sajátra, mert ez egyrészt nem igaz, másrészt megtéveszti a közönséget, mint most is, és fölöslegesen folynak a "tesztelések" is. -
válasz
kakukkmarci #2741 üzenetére
Hát ha úgy vesszük utol értelek titeket, mert tényleg naponta kell töltögetni, de ha akku cellák "kopását" nézzük akkor még mindig le kell legyek maradva.
-
válasz
kakukkmarci #2737 üzenetére
2 éves lesz a teló, dee azt hozzáteszem, hogy kevesebbet volt eddig töltve mint a tietek, mert nekem 4-6 napokat bírt
(#2739) kymco: Adj egy gépet hozzá légyszi, mert az ablakon kidobom mostmár ezt a netbookot!
-
w.miki
veterán
válasz
kakukkmarci #2711 üzenetére
azért a te képeid sokkal szebbek, mint az én Bayeresemé
mi a titok? -
Moleman
addikt
válasz
kakukkmarci #2709 üzenetére
Ennyire szép képeket még sose csináltam a zöldlencsésemmel, akkor se, mikor nagyon jól sikerül.
-
w.miki
veterán
válasz
kakukkmarci #2709 üzenetére
403. That’s an error.
Sajnáljuk, nem rendelkezel hozzáféréssel ehhez az oldalhoz. That’s all we know. -
iván73.hu
tag
válasz
kakukkmarci #2621 üzenetére
Hát nekem is ott van a gyanúsítottak listáján
:
- nova launcher
- viber
- voice speed dialerValószínűleg ezek vagy ezek közül valamelyik a ludas, most leszedem őket.
-
szabof1
őstag
válasz
kakukkmarci #2586 üzenetére
A #2555 alapján:
"... ha neked pl. Defy+ főzött romod van fent a CM9 (GB) kernellel és sima Defy főzött romot akarsz telepíteni, akkor ajánlott a Defy főzött rom telepítése közben a rom zipjének telepítése előtt a CM7 (Froyo) kernelt (CM7_Kernel-signed.zip) telepíteni.
Azért "ajánlott", mert nem mindegyik Defy főzött romban van benne a kernel. Van amelyikben benne van, de nem mindben és ha nincs benne, akkor nem fog elindulni a rendszer, ha elhagyod a CM7 (Froyo) kernel telepítését." -
ottobacsi
tag
válasz
kakukkmarci #2201 üzenetére
Úgy ahogy a világvége, úgy a csoda is elmaradt... Az akkuesés ugyanúgy megmaradt...
-
ottobacsi
tag
válasz
kakukkmarci #2201 üzenetére
Én is ki fogom próbálni, most vagyok 13%-on reggel 6 óta elég sok nyomkodással, úgyhogy lassan itt az ideje a töltődésnek.
Nem várok csodát, de hátha megtörténik... -
duduati
aktív tag
válasz
kakukkmarci #2183 üzenetére
Statusbaron sincs semmi sajna. Próbáltam ahogy csak tudtam, de nem akarja. Kompatibilitás gond lesz itt sajnos szerintem...
Azért köszönöm hogy segítettetek!
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kakukkmarci #1339 üzenetére
nah, ma visszajött a kicsi döfi és nagyon szuper
(#1344) Z0C!
rootold és majd visszaveszed 2.2 vel -
mm89
őstag
válasz
kakukkmarci #1323 üzenetére
A töltőfejem nekem is behalt, először Nokia, atán Zte gyártmányú töltővel használom azóta. A nokia nem volt jó, mert letiltotta a kijelzőt, a zte jobb, de néha így is vannak rossz pillanatai. A töltéssel nincs gondja, este meg nem sokat nyomkodom
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kakukkmarci #1327 üzenetére
én addig hívom míg fel nem veszik!
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kakukkmarci #1325 üzenetére
vicc ez a cordon electronics, gondolkodtam rajta hogy eladom, és veszek magamnak egy ZTE grand x in-t azt cserélik egyből nem szenvednek vele 2 hónapig
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kakukkmarci #1323 üzenetére
hát jó, de én azt nem értem mi a F@szt tesztelnek a kijelző csere után 1 hetet?
-
Sutee89
aktív tag
válasz
kakukkmarci #811 üzenetére
Amúgy nekem is voltak gondjaim még a 2.5.27-es verziónál, valamiért akadoztak a játékok, videók egy idő után. Állítottam a CPU beállításokon, kipróbáltam más SD-t, de nem segített semmi és utána kipróbáltam kíváncsiságból a GB-kerneles Plus verziót, és azóta minden rendben van. Szóval, ha esetleg Bayer-modulos a telód, akkor próbáld ki, a 2.10.27-esből is van Plus. Én ezzel a kernellel használom.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
kakukkmarci #804 üzenetére
Lehet az SD-kártyát nem szereti a ROM. Nekem gond nélkül megy a videó felvétel és lejátszás is. Próbáld ki esetleg egy másik kártyával.
-
105kacsa
őstag
válasz
kakukkmarci #306 üzenetére
Nem, itt lesz defy-re és defy plusra külön verzió. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34161591&postcount=6100
-
menalcas
őstag
válasz
kakukkmarci #212 üzenetére
Nem, én a "külső hangszóróra".
-
menalcas
őstag
válasz
kakukkmarci #212 üzenetére
Nem, én a "külső hangszóróra".
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple Watch 9 45mm LTE
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest