Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
Ha tudnak, ha nem valamiért nálam sokkal stabilabb a Kang. Nem tudom miért van, de a Quarx és társai teljesen összeomlanak nálam néhány nap után. Kang-al kezdtem az újévet, de a sok dícséret miatt feldobtam a többi verziókból is néhányat. Már ódákat akartam róluk zengeni, de 2-3 nap után kivétel nélkül összeomlott a rendszer (fagyás, újraindulás, belassulás, fc hegyek, stb.).
A Kang-al is voltak apróbb anomáliák, de nem vészes. Most visszatettem és 4. napja szinte hibátlan (talán két fc volt, de akkor igencsak terheltem a rendszert). Bízok benne, hogy marad így.
Valamit csak "árt" neki ez a Kang team, neeem?Ja és a proci beállításokat a hitelesség kedvéért mindig alapbeállításon hagytam.
Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mozilla Firefox
- Microsoft Outlook topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest