Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
törölt tag
Ezért szóltam eredetileg hozzá a véleményedhez, mert az én tapasztalatom az, hogy egy kis odafigyeléssel a CEE gyári ROM-om ugyanolyan pattogós és pontos és kiegyensúlyozott mint első nap. A most (többedszer) kitárgyalt problémát többé-kevésbé kezelni tudom például task killerrel, így aztán a CEE ROM-om teljesen stabil és kiegyensúlyozott. Az persze zavaró, hogy ennek eléréséhez segédprogram használatára van szükségem, de ez nagyjából mindegyik Android oprendszeren így van, akár gyári, akár főzött.
(#31552) Imdre: Mondhatnánk, nem ártana a Market részéről is egy szigorúbb ellenőrzés, mielőtt felkerülnének rá az appok, csakhogy sajnos az appok gyártóinak ezen magatartása úgy látszik hasonló az Android gyártójának magatartásához.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest