- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz Heimdallr75 #7958 üzenetére
Azért az Arena nem egy rossz készülék,példának okáért nagyon odaver a Defy-nak kamera és video terén...csakhát nem lehet mókolni,illetve én nem próbáltam Igaz,picurka....
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #7952 üzenetére
Köszi a választ
Mint ahogy írtam, már elmentettem a főbb tudástár oldalakat és bele fogok mélyedni, de most csak erre az infóra lett volna szükségem, hogy amit leírtam, az kivitelezhető, vagy nem... sajnos a defy kicsit bonyolultabbnak tűnik, mint a blade (pl. ha jó látom rögtön legalább kétféle recovery van hozzá) és nem akarok hibázni.
Semmi mást nem szeretnék egyelőre, csak backup és system app freeze... remélem akad valaki, aki csak erre tud pontosabb útmutatót adni. Nem akarok egyelőre romot cserélni, csak a meglevő 2.2.2-t kicsit kitakarítani.
(ja és az RSD Lite link priváttá van téve... meg fogom máshol is keresni, csak egy példa, hogy lehet, hogy az első tutorial post után voltak változások, amiket talán egy pár szavas válasszal helyre lehet tenni és nem kéne keresgélni feleslegesen)[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Lacopapi
addikt
válasz domerator #7960 üzenetére
Tessék,egy LINK,ahol megtalálod,amit keresel....
Egyébként root után titanium backup,azzal szinte mindent megoldhatsz,de lásd be,hogy ez nem egy pár szóban elmondható segítség.....
Amúgy Te vagy a hatezredik,aki alapokról érdeklődik,nem csoda,ha más már nem is válaszol.
Sajnos keresgélés és utánjárás nélkül nem megy....[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
én nyúztam az új Marketet is és aztán a régit is felnyomtam Recovery-ből természetesen Wipe Cache-el, nekem egyik sem FC-zet
A Market az amit én először elindítok flash után és akkor adom meg a mail/pass-t. Nem szokott gond lenni.Próbáld meg extra Wipe Cache & Dalvik Cache vagy a programkezelőből töröld a Market adatait. Hátha.
Halo: előtte elég Wipe Cachelni meg Dalvikolni vagy Data Cache-elni, de igen bele is építettem az install folyamatokba is Wipe Cache-t a biztonság kedvéért.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #7961 üzenetére
Köszönöm Lacopapi
Nagyon komolyan mondom, hidd el, nem vagyok az az agyonkérdezős fajta, ezt a blédesek igazolhatják... én soha nem tettem fel olyasmi kérdést, hogy mi az a wideget, vagy mi a rootolás... stb.
Már szorgalmasan olvasgatok, de egy kérdés még akkor is marad (és fontos):
Néhol olvastam, hogy rootolás után egyeseknek nem működött a kamera flash... a gépemen (tmob tegnapi vásárlás) a Froyo 2.2.2 fut. Ha rootolok, akkor fennáll ez a veszély és ha igen, akkor hogyan lehet orvosolni? Rootolni ha jól értelmezem, akkor csak a SuperOneClickFor2.1-gyel tudok.
Nagyon várnám a választ, mert tényleg szeretném kicsit ritkítani a gyári cuccokat (de csak freeze)
Köszönettel
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy a cm7-110916-1816-NIGHTLY-Jordan.zip előtt melyik bootot kell felrakni a BOOZWIFI3-at vagy jó a BOOT179 is?
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
-
domerator
veterán
válasz Heimdallr75 #7969 üzenetére
(#7969) Heimdallr75:
(#7970) Lacopapi:
Uraim, hálásan köszönöm... nagy levegő és klikk
( a telefon eddig isteni!!!)
-
nbukta77
addikt
marad a difáj.... örültök?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
domerator
veterán
válasz Heimdallr75 #7974 üzenetére
A Blade egy fantasztikus low-cost kategóriás vas.. egyes egyedül a hardver minősége vágja haza (nálam 5 blade volt, nem volt 2 egyforma a gombokat, kijelzőt, stb. illetően)
Defy-t tavaly még nem vettem volna, mert 100 ezreket nem adok telóért, de így, hogy közel azonos feltételekkel adta a tmob... hát lopás, mit ne mondjak...
Na 20-30 perc és nekiállok a rootolásnak... az említett gyári 2.2 az ugyanaz, mint amivel a tmob kiadja? (értem alatta az összes extra fícsört.... például a music center eddig ver mindent)
-
chab7
addikt
válasz girnyau #7968 üzenetére
Egyiket sem. Az RC1.5-t rakd fel előtte.
(#7967) domerator: Kamera sötétségre tényleg sok találat van. Ez a leggyakoribb lámázás. Kamera app cache töröl. Reboot és menni fog.
(#7975) nbukta77: Nem
(#7981) Gagu75: Ezt még gariban meg is csinálják.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Gagu75
csendes tag
Sziasztok! Képzeljétek, tegnap fél méterről leejtettem a defymet bőrtokban és a kijelzőjén függőlegesen 3 sor tönkrement. Ez durva!
-
domerator
veterán
válasz Heimdallr75 #7977 üzenetére
Köszi... nem is azért kérdeztem, hogy kideríthetik-e, hanem a gyári extra cuccok miatt... jópár nagyon tetszik és nem szeretném ha eltüntetném őket
(#7980) chab7:
Köszönöm, így bátrabban fogok neki... kamera cache törlésre meg majd rákeresek.
-
Lacopapi
addikt
válasz forintuser #7984 üzenetére
Van neki most elég baja.....nem sok helyet foglalt,annyira azért nem mély ez a víz
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #7970 üzenetére
Kis lépés az emberiségnek, óriási ugrás nekem... root cirkumveniálva
...és a kamera flash is megvan
Na most már csak egy nandroid backup kellene... mint a blédnél egy totál mentés clockwork mappába...
(#7989) Heimdallr75:... az megvan, akkor belebújok! (abból rootoltam)
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Előmásztam a nyaralásból.
1.5-ös RC, intenzív GPS használat, google map is volt , de csak kicsit, nem fagyott max 1x.
Szóval napi használatra bevált, használtam mindenre amire való.
Viszont nem tudtam követni a topikot. Azóta van vmi frankó nightly, amit érdemes lehet kipróbálni, azaz érdemben hoz valami nekem és máshogy menne, mint most?
═════════════════════════════════════════
-
domerator
veterán
válasz Heimdallr75 #7989 üzenetére
Nos... elméletileg fenn van a 2ndinit recovery... de hogy lépek bele? Hangerő le gombra az elakadásjelző jön be, onnan a két hangerőgombra pedig a gyári reco...
-
domerator
veterán
válasz RootRulez #7992 üzenetére
Köszönöm, köszönöm és sorry, sorry... megtaláltam, csak időközben elment a netem és mire újracsatlakoztam lejárt a szerkesztési idő
Minden lezajlott rendben, fenn van a custom recovery, a backup mindjárt végez, úgyhogy örömbódottá...
Ennyit akartam első nekifutásra, most egy ideig békén hagylak benneteket
(#7993) Heimdallr75: Köszi, azt olvastam, az alapján csináltam meg hibátlanul!!! Csak éppen az nincs benne, hogy hogyan csalom elő a custom recoveryt... de már megvan és minden OK!!!
-
chab7
addikt
válasz Lacopapi #7986 üzenetére
Sajnos apad.
(#7995) Heimdallr75: Bizony bizony, én is ezt javaslom neki.
Ha már a backupot megcsinálta onnan (ugyan nem értem minek nandroid backup a gyáriról mikor sbf-el visszatehető) akkor már csak egy install zip és cm7[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Hmmmmm, 109-es Defy+ romban már nem a Milestone féle FM rádió van (és megy az RDS is hibátlanul)
Már csak találnom kell egy screenshot lövőt mert olyat nem kellett feltennem eddig mert cm7-ben benne volt.
Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...