- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
w333
félisten
válasz forintuser #7404 üzenetére
Ha felraktad valami tapasztalatot irhatnál róla
Wajk : esetleg van benne olyan ismert hiba amiről tudsz és leirnád nekem csak ez az 1 miatt nem raktam még fel, biztos hogy hibátlan de azért mégis , sok mindent nem használok és akkor az ismert hiba sem érdekel
Jah és ez mit jelent ???
"No SD card support for theme replacement, wallpapers, ringtones and other resources"
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Ez müködne Defy-vel is ??? Youtube
-
w333
félisten
Van ez a rom manager azzal nem egyszerübb rom-ot telepiteni ???
kijelölöd a az isnall sd card aztán feljön a 3 wipe cache és automatikusan telepiti a rom-ot nem kell belépni a recovery-be és nem kell nyomogatni a hangerő gombot vagy ez hogy müködik ???Mert nekem ez nagyon egyszerünek tűnik
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Újra jól működik a Green Power battery saver CM7 RC1.5-ön. Frissítették, nem tom köze van-e hozzá:
Recent changes:
- Add an option to turn Bluetooth on when calling / receiving call
- Add an option to allow Wifi in flight mode
- Performance improvements"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
w333
félisten
válasz Moon_Walker #7411 üzenetére
Nem a lejátszás-ra gondoltam hanem a rom managere ,mert elég égyszerünek tünik a rom telepités
-
chab7
addikt
Az SMS ékezet témához.
Nem vagyok egy SMS bajnok, még csak most küldtem az elsőt mióta megvan a Defy
Viszont a Handcent SMS appal írtam, kijelzi azt is hány karakternél járok. Mindkét oldalra dőlő ékezetnél csak egy karaktert vesz le. Tehát jól működik a Smart Keyboarddal is - én is ezt használom. Küldés után látszik is miért van: az üzenetben már balra dőlő az ékezet, holott jobbra dőlővel írtam.
Írtátok, hogy ez így van a WIUI-ban - ha jól emlékszem.
Na tehát ez akkor így van a LiquidArc-ban is - de lehet a sima CM7-ben is akkor. De az is lehet, hogy a Hancent app miatt van így.
Majd akit érdekel a rendes ékezettel írás és mégis balradőlő egy karakterként való elküldés dolog, ezen írásom alapján kipróbálgatja mi miatt van így. Lényeg, hogy LiquidArc+Handcent SMS így csinálja.(#7412) w333: Kipróbálod akkor és beszámolsz róla
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Normi813
csendes tag
Sziasztok!
Na, kész a Defy-om, megjött a szervízből. Belső oxidáció miatt nem javították meg és ugrott a garancia.
Mivel anno annak tudatában vettem, hogy IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik (persze azóta kiderült, hogy nem) és vízálló, ezért maga a Vodás csaj ajánlotta, hogy ne hagyjam ennyiben a dolgot és menjek a fogyasztóvédelemhez. Hát gondoltam azért a gyártót is megkérdezem. Egy kis diskurzus után a Motorola Europe-pal arra jutottunk, hogy a hazai supportot keressem meg. Persze itthon meg kb. az egyetlen Motorolához köthető cég a Cordon Technologies, mely a javítást végezte. Írtam is nekik, hogy mi a szitu, és a T-Mobile oldalán (és egy rakás egyéb internetes leírásban) még mindig kint virít az IP67 szabvány, szóval ennek fényében legyenek oly szívesek megoldást kínálni, mielőtt a fogyasztóvédelemhez fordulok.Most várom a választ...
[ Szerkesztve ]
-
Bazijoe73
senior tag
Erre a wifi N problémára tud valaki valami megoldást???
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Crondore
tag
Utólsó CM7 nightly a 0909-es nekem javította a wifi problémáimat, mióta fent van nem volt leszakadásom, míg előtte a cm7 1.5 -öt is beleértve és ez után az összes nightlyval ezt produkálta a telefon(már mint a leszakadásokat)... talán a 0831 volt az utolsó ahol nekem jól ment, utána csak szívás volt... eddig, de ez(0909) stabilnak tűnik nálam...!!! Ez nem az N-es problémára vonatkozik, olyan cumót nem használok...
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsef
aktív tag
CM7 bet6-om van, rc1.5-öt sima zipként, wipe-olva kell feltenni, semmi egyéb nem kell?
-
forintuser
őstag
válasz tothjozsef #7419 üzenetére
Így van.Wipe data,cache,install,wipe dalwik cache.done.
[ Szerkesztve ]
Holnapkészítést vállalok.
-
jeni
félisten
válasz Normi813 #7416 üzenetére
Hello
Igazából nem a szerviz a hibás hanem maga a Motorola cég !!!
Ugyanis megtéveszti a vásárlóit azzal,hogy IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik.
Én is a Vodafone boltban vettem és maga dobozon és a magyar nyelvű tájékoztató az első néhány oldalán fekete fehéren le van írva az IP67 szabvány és annak ismertetései.
Mert a szerviz,nem védem őket,sajnos a telefon beázott,ez meg nem garanciális hiba.
Hiába IP67 szabvány én se vagyok hülye,hogy fürödjek vele vagy tesztelésre tegyem ki a telcsit. Mert azzal tisztában vagyok,hogy a magyar szerviz mentalitása,utálatos hozzá állása milyen is egyáltalán hazai viszonylatban.U.I: A Motorola Europe Ők miért kergettek ,miért írják,hogy a magyar képviselet ami igazából nincs is,meret megszűnt! Ami van az nem más mint egy megbízott szerviz vagyis a Cordon Technologies
[ Szerkesztve ]
-
YLi
tag
Tudnátok segíteni, hogy milyen fixet kell felrakni, hogy menjen a Class10?
-
broll
csendes tag
Hello
CM7 1.5 nél be lehet valahol állítani, hogy sms érkezésénél rezegjen a teló? -
zsirfecske
addikt
válasz forintuser #7420 üzenetére
jáááj milyen ávátááár
-
forintuser
őstag
-
Normi813
csendes tag
Üdv,
Én nem hibáztatom a szervizt,hozzád hasonlóan a gyártót tartom felelősnek. A Motorola Europe nem tudta, hogy honnan írok,ezért tanácsolta, hogy a helyi Motorolához forduljak. Megírtam neki, hogy csak megbízott szerviz van, és ha ők nem javítják meg a telefont, vagy nem cserélik, akkor fordulok a fogyasztóvédelemhez. Ez utóbbi írásomat még nem olvasták szerintem, mindenesetre írtam a Cordon Technologies-nek.
Én sem pancsoltattam ezerrel a Defy-om, csak minimális mértékben haszáltam ki, hogy "vízálló" (ugyanis tényleg azzal a hittel használtam, hogy IP67 minősítésű és amikor egy idő után bemocskolódott, olykor a csap alá tartottam 1-2 másodpercre) és ezekben a ritka esetekben is ügyeltem a fülhallgató, illetve a töltő nyílásainak lezártságára.
Szerintem a bekapcsológomb mellett szökhetett be a víz, és ez egy IP67-es szabványú készülék esetén lehetetlen kellene, hogy legyen.
Na mindegy, annyi biztos, hogy nem hagyom veszni a 70 000 forintomat, amit a telefonba fektettem. Ha a szerviz és a Motorola nem segít, akkor jön a fogyasztóvédelem. Ha új telefonom nem is lesz, a Motorola biztosan felelni fog a vásárlókat nem kicsit megtévesztő marketingjéért. -
Halo
senior tag
WIUI
eddig hibát nem láttam, igaz 2 órája van fent, viszont köszi a kibővített pocket calculatort
már csak a Kraftwerk hiányzik mellőleSwift X - ingyen van... hm... vmelyik androidos magyar oldalon olvastam, hogy van egy oldal, ahol vannak most free cuccok...
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
jeni
félisten
válasz Normi813 #7429 üzenetére
hmmm.
sajnos ebben az a bibi,hogy egyedül nem tudsz fellépni a Motorola céggel szemben,mert ugyebár ha Bill Clinton lennél akkor esetleg meghallgatnak.
ugyanis akkor lenne esélyed ha esetek 95%-ban ezek a hiba jelenségek fordulnak elő szervizelés során
a Fogyasztóvédelem meg nem fog kiállni az érdekedben,hacsak le nem kenned őket.
ugyanis nem tudod bebizonyítanod,hogy rendeltetés szerűen használtad a Defy-t,és mégis párát kapott.BÁR ÉN TÉVEDNÉK,ÉS NEKED LEGYEN IGAZAD,DRUKKOLOK ÉS NYERD MEG,MERT AZ PRECEDENS ÉRTÉKŰ LENNE A MOTOROLA CÉGGEL SZEMBEN.
SAJNOS TÖBBSZÖR OLVASTAM ITT A FÓRUMON,HOGY AHOGY MEGVESZI A TELCSIT A BOLDOG TULAJ MÁR MEG VELE A MOGYORÓDI ÉLMÉNY STRANDRA ÉS CSÚSZDÁBAN MÁR FILMEZIK IS VELE.
Nekem csak annyira kell a vízmentesség,hogy esőben ne ázón be. Ennél én többet nem várok el tőle.
Elnézést,hogy ide írtam és reagáltam,a többiek érdekében írtam,hogy legalább ebbe a kellemetlen helyzetbe ne kerüljenek későbbiek folyamán.
-
mira72
őstag
"SAJNOS TÖBBSZÖR OLVASTAM ITT A FÓRUMON,HOGY AHOGY MEGVESZI A TELCSIT A BOLDOG TULAJ MÁR MEG VELE A MOGYORÓDI ÉLMÉNY STRANDRA ÉS CSÚSZDÁBAN MÁR FILMEZIK IS VELE."
És ez miért fáj neked? Miért sajnos? Azért mert Te félsz, nem mersz vele lecsúszni a csúszdán vele? Tudjuk hogy nincs garancia a vízállóságra. Egyik hasonló "strapa" telefon gyártó se vállal rá garanciát. Aki igen, az fényévekkel más minőség, és más ár.
Ez van, ezt kell szeretni, ez a teló ilyen.
Esőbe egyik se ázik be szerintem, amibe igen, az már nem eső, hanem zuhatag ...
Az meg a másik hogy nálunk cseppállónak van hirdetve a szolgáltatóknál, és a garancialevélen RAJTA IS VAN hogy BEÁZÁSKOR A GARANCIA ELVÉSZ !
Amit a vásárláskor a kedves ügyfél el is fogad, amikor átveszi a készüléket.
Az pedig a másik, hogy ha valaki kicsit utánaolvas a motorola oldalán az első szériások, amiben a gumi tömítések, fehér szilikonból vannak, azok megkapták az IP67 minősítést, a fekete kaucsuk tömítésesek nem, mivel azok kemények/keményednek... Nem fogom megkeresni ahol olvastam, akit érdekel motorola.com, de ne a képeket nézegesse, hanem valahol a PRODUCT SAFETY -knél keresse, ott olvastam.
Innentől lehet futkosni a fogyasztóvédelemhez, akinek van ideje rá, azt irigylem ...
Na mind1... Ez van, ez nem szar, ez ilyen....MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
YLi
tag
Legalább annyit áruljatok el, hogy jó helyen járok? :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1010767
Nem akarok én a nagyok dolgába beleszólni... -
mirzatripsa
csendes tag
hellobello
cm7 óta nem müxik a mobil tv-m (nem alkalmas a készülék hibaüzenet) meg semmilyen video streaming alapú alkalmazás. valaki találkozott erre vonatkozólag megoldással? én csak a hibajelenséggel.
-
mirzatripsa
csendes tag
jahm, meg jut is eszembe! softkey haloványságával kapcsolatban van vmi hír? mer az ok, h froyo óta ezt szokom, de én úgy szerettem amikor igazán világított
bocs a monumentális problémáimért, de ezekre télleg nem találtam semmit[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
Az új cm7 nly-kat teszteli valaki??
Jók rosszak??Nekem 1-2 magyar csatona műxik SPB TV-n úgy hogy 5 perc buffer majd van hang majd még 2 perc és kép de néha megszakad úgyhogy nem használom gyári romon meg ment hibátlanul...
RootRulez 0907 az megy nekem normálisan most raktam fel negyed órája azért kérdeztem hogy valaki van e még??
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz mirzatripsa #7435 üzenetére
Én SPB TV-t használtam, és CM7 óta nekem se megy, hangja van, de képet nem ad. Utánajártam és kiderült,. hogy csak gyári romokkal megy. Pontosabban CM7-tel nem...
croli Rád várunk...[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
croli
aktív tag
Semmi változást nem észlekek rc1.5-höz képest
már van egy bibi adw állandóan fc-zik
[ Szerkesztve ]
-
kobajasi
csendes tag
Üdv. Segítségeteket kérem WajkUI 1.9.9 romhoz kapcsolódóan:
feltettem ezt a romot, el is indult, minden ok. Ekkor gondoltam visszateszem a frissítés előtt a boot menüben készített mentést, hogy ne kelljen újraépíteni a programokat. Miután gond nélkül lefutott újraindítottam a telefont. A motorola logó bejött, bejön, de nem tud tovább lépni, csak világít a logó. Kivettem az akksit, újraindítva beléptem a boot menübe. A recoverybe azonban már nem sikerül, ezt írja:
E: Error in /system/bootmenu/script/recovery_stable.sh
( Result: No such file or directory )
Tudtok segíteni? -
szabof1
őstag
válasz kobajasi #7440 üzenetére
Tehát a Recoveryben készített (Nandroid) backupot tetted fel rá?
Ha igen, nem volt túl jó gondolat. Ezeket csak ugyanarra a verziójú romra tanácsos visszaállítani.
Tedd fel újra az előző romodat, amivel a mentést csináltad, utána állítsd vissza a mentést a recoveryben. Aztán mentsd le a programokat Titanium Backup Root és/vagy MyBackup Root programokkal (APK+Data) és ezeket már visszaállíthatod a saját programjával (Titanium Backup vagy MyBackup) bármelyik másik romon, így a legújabb WIUI-n is.Ha nem tudsz a recoverybe belépni, ahogy írod is, akkor a 2.2 CEE RSD Lite-tal való telepítése és az azt követő rootolás, 2ndInit telepítés, majd a megelőző főzött rom telepítése marad csak.
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
válasz kobajasi #7440 üzenetére
nem igazán értem...
wipe data-t is akartál? azért mentetted a cuccaid?azonos rom típuson belüli újabb rom-ra való váltáskor nem szükséges factory reset - wipe data.
szóval itt pl: 1.9.2-ről 1.9.9-re:
zip felmásol
wipe cache
advenced/wipe dalvik
zip telepítés
s megint a cahcek ürítésetegnap este én is így raktam fel - s lőn. működik... (előtte is így rakosgattam fel, jelenleg azt hiszem a 4. WIUI-t pakoltam egymásra.)
-
Hovi
aktív tag
Jó reggelt!
CM7 rc1 van fent. Fel szeretném rakni az rc1.5-öt. Tudom a sorját, nem is ez a kérdésem.
Ubuntu van itthon a laptopon. Ok, hogy a frissítéshez nem kellenek driverek. Az SD-re tudok másolni. De ha valami gebasz lesz, akkor ugye az RSDlite-hoz win kellene, vagy esetleg Ubuntu alá van valami móka?
Flaselt itt valaki már Linux alól???Köszönöm!
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a cm7 1.5-öt, és az lenne a kérdésem, hogy innen vissza lehet-e térni a gyári 2.2-re?
Választ előre is köszönöm!
Üdv.:
sanyirigoPixel 7
-
szabof1
őstag
válasz sanyirigo #7444 üzenetére
Igen. Felraksz RSD Lite-tal egy 2.2-t (pl. 2.2 CEE) pl. ennek a leírásnak az 1. pontjai szerint.
-
Halo
senior tag
Wajk WIUI-s fórumán olvastam egy érdekességet, miszerint pár sor buherával működőképessé tehető a cl10-es kari...
mivel nekem már csak cl4-esem van, nem is tudom kipróbálni.
Ahogy látom, ez CM7-es megoldás lenne? csak onnan kiszedték, hogy jó lehessen máshova is?no, a lényeg, akinek még gondja támad a cl10-zel, próbálja ki, s kéretik tapasztalatokat megosztani, köszöntük!
(Lehet, ez már alapból van bizonyos nájtliktól, vagy 1.5-ben, de aki nem azt használja, annak új lehet ez az infó... )
-
Halo
senior tag
válasz szabof1 #7448 üzenetére
nekem sajna dobálta azzal is - asszem 8.5 volt az első amit felraktam...? de azzal is dobálta - igaz kevesebbszer, mint cm7, de persze... pont akkor, mikor nagyon kellett volna a gps, vagy fényképezés... ez van. most cl4 alatt minden ok
a többit pedig Wajk helyére teszi, valóban
-
Moon_Walker
tag
válasz mirzatripsa #7436 üzenetére
rakd fel az ms2gingert, az világít rendesen...
(nem kötelező megadni)
Aktív témák
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest