- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz Heimdallr75 #6648 üzenetére
Épp most olvastam és akartam linkelni
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
csabi94
őstag
Ezt érdemes felrakni? Működik rendesen?
-
chab7
addikt
válasz csabi94 #6653 üzenetére
Vagy egy fél órája lehet ott a link. Sokan még nem rakhatták fel. Miért nem nézed meg és számolsz be nekünk?
Amúgy már töltöm én is és meglátjuk. Viszont a 0901-hez képest ne várj sok változást. Szerintem ez most olyan jól sikerült, hogy fogták és kiadták RC1.5 -ként
Na jó a commit logban van egy két dolog, de nem számottevő.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
csabi94
őstag
Szerintem nem sok köze van hozzá az új ROM-nak (CM-7.1.0-RC1.5-Jordan), de Quadrant-ban most majdnem 2700-at ért el, előtte 1-jei nightly-val csak 2400-2500 körül.
chab7: ez is nightly??
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz csabi94 #6657 üzenetére
Nightly-kkal nem tudod hazavágni tesztelés után teszik közzé.
Viszont dícséretes, hogy így megbecsülöd. Plusz a pénzt is amiért megdolgoztál.
Nálam is mindjárt fent lesz, csak én előtte azért mindig 100%-os akkuval kezdem. Nem is a bootloop félelem miatt, hanem mintha a jobb akksi kezeléshez ez is hozzájárulna.
(#6659) csabi94: Ezt is megnézem majd, nekem is 2400-2500 volt eddig.[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
A legújabb Wiuiban működik a hangerőgombokkal történő, kikapcsolt képernyő melletti számléptetés.
gondolom a Miuiban is akkor.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Nxn908xxx
őstag
Kell factorly reset a CM7 rc1.5 telepítése előtt?
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Heimdallr75 #6666 üzenetére
kösz!teszem is fel!
chab7 igen, azt tudom, mert nightly-k felrakásánál is úgy csinálom
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Na, én meg pont most jöttem vidékre hétvégére, ahonnan a mobilnettel nem fogok RC1.5-őket töltögetni
Mire visszaérek (hétfő) legalább jól letesztelitek nekem.
Ehhez is a kétféle gapps-ot kell (illetve lehet) feltenni?═════════════════════════════════════════
-
w333
félisten
Hello mindenk aki felrakta már az uj wiui-t irhatna egy kis infot hogy minden ok? fc ? stb.
És még 1 kérdés : cm7nightly0809 mehet az uj wiui ???
ui: Üdv Csabi hajrá Ginger
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
chab7
addikt
válasz RootRulez #6671 üzenetére
Ha már meglevő nightly-ra rakod az RC1.5-t és fent van az utolsó gapps akkor nem kell még egyszer.
(Amúgy meg de jó neked, most én nem tudok egy pár hétig haza menni vidékre itthoni dolgaim miatt, pedig milyen jó idő van most hétvégén is. A haverok épp bográcsoznak a Mátrában)
[ Szerkesztve ]
-
HUNNIA1920
őstag
Feltettem, majd kiderül milyen.
Egyébként erre rá lehet tenni mondjuk egy holnapi Nighly - t, vagy annak sok értelme nincs?"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
zsirfecske
addikt
hopp ez nagyon jó hír, asszem a másik itthoni defy-ról is ugrik a froyo végre.
-
chab7
addikt
válasz HUNNIA1920 #6678 üzenetére
Simán. Ha lesz benne olyan változás ami érdekel, vagy csak naprakészen akarod tartani akkor felteheted azt is majd rá.
Ez csak egy állomás a fejlesztésben. Lehetne 110903-boot-179-4-nightly is a neve, de most gondolták úgy hogy emelni kell az RC kiadáson.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz #99499520 #6681 üzenetére
Akkor legyen , akar a halál ilyenen vitát nyitni.
Amúgy meg a nightly-k is az adott rom pillanatnyi állásai, csak a simában nem minden része van benne, míg a boot-ban meg az rc-ben igen és állomások a fejlesztésben. De tényleg nem fogok ezen vitát indítani."a nightly pedig sztem feleslegesen dob minden napra ujjabb es ujjabb romokat, sokkal bugosabb sztem a teszteles hianya miatt!"
Ezért nightly a nightly, napi fejlesztések teszt kiadásai. Hol itt a baj, szerintem meg jobb ha van és többen tesztelik, több az észrevétel is.
Én speciel emiatt szeretem jobban mint az egy (pár)személyes fejlesztéseket.[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
Ki lesz az első aki felrakja és teszteli??
(Ennél úgy megy a telepítés mintha egy nly-ra ráraknák egy másik nly-t?)(na tovább olvasgattam)
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
azért lett vele egy kis bibi, úgyhogy a hozzám hasonló rc1v2-eseknek megéri várni:
oh, damn i found a little problem in RC1.5 zip
Modules are backed up like a nightly argh...
So please if you come from an old RC or from a SBF < 179 ... please install latest BOOT179-4 before... its important for wifi tethering
should i repack it ? argm
-
chab7
addikt
válasz #99499520 #6684 üzenetére
Pedig szerintem az xda-n levő nightly-k és az rc-k is a cm alapokra épülnek. A sok sok nightly fejlesztés közt meg vannak rc kiadások amikben benne vannak az olyan részei is a fejlesztésnek (pl kernel, modul) is amik a sima nightlyban nem.
De ha nem így van fejts csak ki nyugodtan mert engem érdekel hogyan is áll össze.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
natë
nagyúr
Elég szépen dobálja el a wifi jelet....
-
w333
félisten
Mitől jobb vagy több egy cm7 miért nem miui-t használtok ??? az legalább nem ilyen bugos
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
chab7
addikt
válasz #99499520 #6689 üzenetére
Linuxos fejlesztéseknél ez már bevett szokás, hogy minden nap az aznapi változást beleteszik. Így akik próbálni akarják - esetleg tudnak is segíteni egy egy részében - az épp aktuális állapotot tudják használni. Nem muszáj azt mindenkinek, vagy minden nap feltenni
Amikor meg van egy olyan állapot amiben közel minden jó akkor meg kiadnak egy rc változatot - esetleg egy stable-t. Az hogy melyik részhez kinek a neve fűződik , felhasználói szempontból nincs jelentősége, attól még adott projecthez kapcsolódik.(#6690) w333: Milyen bug-ra gondolsz? Mert nálam valahogy nem akar előjönni.
Én azért nem miui/wiui-t mert a screenshotok alapján nem jött be, ezt feltettem, elsőre jó volt, és azóta sincs semmi baj vele.
Lehet nem jobb vagy nem több, csak más. Élünk a szabad választás lehetőségével, amivel te is. Ennyi az egész.[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
Miért szedték le az rc1.5-öt innen: http://defycm7.tanguy.tk/ ???
Pont most akartam tölteni betölt az oldal erre megtatálom rákatt és nem található a fájl a szerveren!!Szerk:
Javítják az rc1.5-öt rc1.5v2-re?
6685 zsirfecske: sztem pont emiatt szedték le[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz zsirfecske #6685 üzenetére
Annyi az egész, hogy valamit nem úgy csomagoltak bele ahogy kellett volna (hanem mint egy nightly-ba) Emiatt akinek nincs fent a boot-179-4 változat az tegye fel előbb azt és utánna csak az rc1.2-t
De szerintem hamarosan ki lesz cserélve a fájl a jóra. Addig is '"őskövületről" frissítőknek előbb a 110822-es boot179-4 az első és aztán az rc1.5Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
Bajnak nem baj, de akkor nem leszel vele (teljesen) naprakész ha felteszed. Vagy várd meg míg felteszik a jó fájlt, vagy előbb a bootot és úgy ezt. Ugyanis ahogy már mondtam az rc az összeolvasztott fejlesztése mindennek, kernellel, modulokkal. Ebből viszont most véletlenül kimaradtak ezek ahogy a nightly-kból szoktak. Emiatt nem tartalmazza a már a 22.-i boot verzióban levő fájlokat hanem csak ugyanúgy a többi részt mint egy nightly.
Ha megvárod a javítottat, akkor elég lesz csak azt feltenni.
Nem olyan misztikus dolgok ezekMár fent is van: [link]
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Gondolom nálad azóta is stock froyo figyel a telón
A MiUi alapú romokban semmivel sincs kevesebb bug, mint a CM7-es nightlykban. Sőt a MiUi romok mindig egy lépéssel hátrébb "járnak" a CM7-esekhez képest. Ettől függetlenül egységesebb, kifinomultabb, készebb állapotúnak tűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
én tudom, én linkeltem be és tudok angolul
sőt írtam is xda-n hogy én örülnék neki és azóta meg is köszöntem nekiamúgy ha feltettem a második defy-ra is én donate-elek ep3-nak és/vagy a quarx-os cm7 defy appot is megveszem. 5 dollár bőven megéri 2 újra normálisan működő telefonért. erre buzdítalak titeket is.
ja és aki nem xda-zik:
javított rc1.5
md5:2a29a0c741de6fa75090187a7e07ffc2és a hír hogy a defy-al másodikok vagyunk a cm7 aktiválásokban!
chab7:
nemtom milyen linket illesztettél be szerkesztéskor fentebb de az nem a javított így megtévesztő. de a tanguy-on úgyis cserélik pikkpakk a fájlt.[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz zsirfecske #6697 üzenetére
Akkor te vagy motobird Akkor már csak zakoo-t kell megtudni kicsoda itt
-
natë
nagyúr
válasz zsirfecske #6697 üzenetére
Noob kérdés, de ez a része kimaradt nálam a rom-halmazban, mi ez az aktiválás pontosan?
Van valamilyen regisztrációs lehetőség a menüben is...
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
hát igen, madár madár...
basszus és bocsi HELYESBÍTEK, természetesen jó a linked csak elsőre nem jött be mikor ráklikkeltem és elnéztem (multiupload vs megaupload megzavart és csak a végét láttam hogy nem ugyanaz) de közben kifutottam a szerkesztési időből!
Mozzarella:
feleslegesen bonyolultan fogalmaztam, a statisztika a cm7-et használók számára vonatkozik. a lista szerint a defy-ra tették fel a második legtöbben a cm7-et! (ezt a statisztikát lehet engedélyezni a cm7 első indulásakor, amit remélhetőleg mindenki meg is tesz, hiszen meg is lehet nézni hogy tényleg csak azt a pár alap adatot küldi el nekik a telefon ami a listához kell)[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...