Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
sevadevil7
csendes tag
Találkoztatok már azzal a hibával hogy ha a CM10 van a Defy-n akkor az otthoni wifi hálózathoz tudok csatlakozni, a cégeshez pedig nem.
CM7-el mindkettő hálózathoz csatlakozik.
Jelszó elírás kizárva. -
somi52
őstag
moto usb drivers [link]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
-
Tézé81
tag
Halihó!
Lehet, h volt már, de a Cyanogen hivatalos stable-k között (itt) megjelent egy ilyen: "cm-7-20121008-UNOFFICIAL-jordan.zip"... Miben különbözik a korábbitól, és mit jelent az, h "Unofficial" (illetve nagyjából értem, h mit jelent, de akkor mit keres ott)?
-
tzl
senior tag
válasz Botigta #48184 üzenetére
Nem követed elég figyelmesen, ugyanis az 1. hsz -ben elég világosan le van írva, hogy 2.51-re z4, fölötte a másik. 2.2.2 az magasabb, mint a 2.1. a 2.51 az moto saját jelzés, annak nálad a 3.4.2 felel meg. a 2.2.2 az google kód, a froyo száma, ennek a megfelelője a 2.1, azaz eclair.
neked nem a z4 kell, hanem a soc.
-
Halo
senior tag
-
lmisi
senior tag
A 2.2.2 szerintem a froyo verzió száma és nem firmware szám. Tehát superoneclick és nem z4root. A leírást linkelték hozzá előző hozzászólásokban.
MokeeOshoz van magyarítás Somi52 fórumtárs névjegyéből illetve hsz.-ben linkelve van.A jb-t is felrakhatod a srácnak, had izzadjon vele. Aztán pár nap múlva vagy megszokja vagy önként átáll új romra. Jó így 2x fáradsz de ez van a fiatalokkal.
Amúgy JB-hez annyit, hogy más pár órát tesztelgetni és más napokat, heteket 7/24 ben használni és rájönni hogy fele annyit bír csak az aksi és ha jó működést akarsz ajánlott a napi egyszeri reboot stb ...
-
senior tag
Ez épp olyan dolog,hogy valamit behirdet egy multi és mire mész már nincs is pedig az akció még tart.
Én is pont bele estem én 6-kán egy monitort rendeltem tőlük és holnap már ki is hozzák.Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Lovi24
senior tag
Kedves Botigta,bocs,hogy segiteni akartam,ezert bemasoltam az egesz erre vonatkozo reszt,amiben le van irva,hogy soc vagy z4root,de a tobbiek is azt irtak,ha jol latom,hogy elso hsz.
[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
fgoo
csendes tag
válasz Black Phone #48183 üzenetére
Köszi az összefoglalót, csak azt felejtetted ki, hogy pofátlan módon utólag jelentették be a változást, miszerint 31 nap helyett 7 napig tart az akció! Még elnézést sem kérnek, bár azzal se mennék semmire, mert most akartam rendelni egy tabletet...de ezek után biztos nem tőlük fogom megvenni.
-
Botigta
aktív tag
válasz Lovi24 #48178 üzenetére
Kedves Lovi24
Ha elolvasod első hsz-mat, akkor láthatod, hogy pontosan így csináltam, ez alapján a leírás alapján, többször is megpróbáltam, viszont nem működik a dolog! Ezért vagyok kiakadva, ezért kérem a segítséget! A Defy firmware: 2.2.2, system v: 34,179,2.MB525.Retail.en.CEE. -
senior tag
Egy kis vélemény az edigital mastercard mobile lehetőségről.
Október 1-jén hirdetek meg,hogy aki 20.000 ft felett vásárol és a fent nevezett módon fizeti ki annak az összegéből levonják a 10.000ft ezt nagyon sokan megrohamozták és nem tudták volna teljesíteni a sok árút ezért október 7.-kével véget ért az akció és ezt az oldalukon is feltüntették Aki ez a idő alatt rendelt és az oldalán a levont összeg szerepel az megfogja kapni,amikor fizetésre vár opció megjelenik. Ez után az oldalukra fel kell menni és a rendelés fülnél lesz egy olyan,hogy mastercardal való fizetés elinditása ezek után Mcm alkalmazásban már meg is jelenik arra kell ügyelni amivel először beregisztrált edigital rendelésnél megadott mcm telefonról legyen elinditva,mert csak is arra küldik le.
Ez a 10 perc csak arról szól,ha esetleg eltéveszted akkor biztonsági okokból csak is 10 perc után lehet kérni újra a fizetést.
Remélem tudtam segíteni és bocsánat a többi fórumozó tagtól,hogy ezt ide írtam be,de itt sokan panaszkodtakBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
StefanBraun
aktív tag
Akit érdekelne írtam egy pár sort erről a romról blogomban : Codename-Android-3.6.5-JB unofficial
[ Szerkesztve ]
-
vornia
senior tag
válasz StefanBraun #48176 üzenetére
Túlfogyasztott?
Na ..akkor fel sem teszem... -
FearTomi
őstag
válasz Botigta #48177 üzenetére
1. hozzászólás...de most az egyszer:Defy Rootolása (Katt ide)
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Lovi24
senior tag
válasz Botigta #48177 üzenetére
1.hozzászólás
Rootolás
- Hogyan tudom rootolni a telefont?
Ha 2.51 alatti a telefonod szoftverének verziója:
Innen letölthető a z4root nevű program, ezt egyszerűen a memóriakártyára kell másolni, telepíteni, majd a programot elindítva a permanent root opciót kell választani. Előtte a Setting/Applications/Developement menüben az USB debugging opciót be kell jelölni, illetve engedélyezni kell a letöltött programok telepítését (pipa az unknown sources ponthoz). Ha végzett, újraindul a telefon, és kész is a művelet.2.51 és ez feletti verzió esetén (így Froyo használatakor is) a SuperOneClick (SOC) programmal tudod rootolni a telefont. A menete: a telefon menüjében kikapcsolod az USB debuggingot, rákötöd Phone Portal módban a gépre a készüléket, elindítod a SOC-t, és rányomsz, hogy root. Amikor kidobja, hogy waiting for device, a telefon menüjében ismét bekapcsolod az USB debugot. Pár másodperc, és a készülék rootolva van, már csak egy újraindítás kell (ez is szükséges lépés).
- Hogyan tudom a rootolást visszacsinálni?
Ha z4root-al rootoltad a telefonod (mert a ROM verziód ezt megengedte), akkor elég egyszerű a dolgod, csak indítsd el az alkalmazások közül a z4root programot, és bökj rá az unroot gombra.
Ha SuperOneClikkel rootoltál akkor itt egy leírás: [link]Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Botigta
aktív tag
Köszönöm válaszod
A fiamnak csinálnám, ugye muszáj a magyar nyelv, meg az már ciki ha valakinek nem ICS-s telója van, hiába magyarázom, hogy az nem jelent egyet a jóval.
De mindegy, akkor lehet felteszem amit ajánlottál (az magyar?)De végre könyörgöm valaki segítsen, hogyan tudom első lépésként rootolni a Defy-t!
-
-
pallacko
tag
válasz StefanBraun #48157 üzenetére
Hali! Meguntad a JB 365 -t?
Volt valami betegsége?iPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket
-
lmisi
senior tag
válasz Botigta #48173 üzenetére
Hát stabil ICS nincs, nem is lesz már.
Stabil JB sincs, csak olyan ami elmegy napi használatra, nekem még az is necces volt.Áttértem GB-alapú MokeeOs-re azzal most béke van. 5 napja megy reboot nélkül ,memória nem fogy, stabilan 200-2600 között. Naponta GPS, 30 perc telefonálás, 3 postafiók (15 percenkénti, 1 óránkénti frissítéssel és 3 naptár jorte widgettel.
Na ezektől a JB 3 napon belül eldobta garantáltan a kanalat...3 hónap után meguntam és jött a muki...z4root lehet nem jó már rootolásra, de ezt a szakértők majd elmondják.
[ Szerkesztve ]
-
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Defy-m van. Már napok óta készülök, próbálok felkészülni egy rom cserére. Sokat olvasgattam utána, de mégis kérnék segítséget:
- egy magyar romra lenne szükségem, ami stabil, lehetőség szerint ICS. Létezik már ilyen?
- most annyit csináltam, hogy gyári recoveryben nyomtam egy-egy wipe-t (mondjuk röhej, hogy utána addig nem akart a vészhívás képernyőről továbbengedni, amíg nem tettem bele egy SIM-et), feltettem a Z4root-ot, megfuttattam a permanent-et (mondjuk egyszer csak kilép, semmi, hogy ok vagy nem), aztán rootcheckerrel ellenőriztem, és nem látja rootoltnak. Mi lehet a baj? Gondolom, addig tovább sem léphetek? -
iván73.hu
tag
válasz StefanBraun #48167 üzenetére
XDA-ról:
Defy Plus Version : http://www.mediafire.com/download.php?f92u4iirt34v6zyKernel For Defy Version : http://www.mediafire.com/?n3cb0pj8vhnptie
(Use this Kernel to flash Defy+ version on your Defy....)[ Szerkesztve ]
OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
Hafy75
aktív tag
válasz StefanBraun #48167 üzenetére
Úgy néztem, csak arra van. De simán megy a GB-s kernellel.
Na!!!
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok,ismét akku ( vagy nem tudom már mi ) problémával fordulok hozzátok.
Pár héttel ezelőtt én is kérdeztem,mi a teendő akkuesésnél (34-20). WR 1.6 nál jött elő. Új akksinál teljesen falls értékeket mutatott,hőfok sem ment 26 fok fölé. 2 db zacsis ,elvileg gyárit is próbáltam. Egy fórumtárs javasolta,hogy vegyek dobozos,gyári akksit,azzal majd jó lesz. Megvettem,jelentem nem vált be.
Azóta frissitettem WR 1,7 re,wipe minden volt, de semmi javulás :-( Igaz kicsit furcsa volt,hogy boot menüben csináltam FR-t és kb 20 perc múlva is csak moto logo volt ,nem indult ujra,csak az akksi kivétele után.
A régi,gyári akksinál próbáltam a Szabof által forditott kalibrálást,de nem jártam sikerrel. Elsőre úgy tünt igen,de mégsem
Van -e valami ésszerü javaslatotok a problémámra?
Rakjam vissza a gyári romot? (Linket pls)
Esetleg valami más?
Köszönném a segitséget !Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Chad Price
csendes tag
Pénteken rendeltem. Ma jött egy email az edigittöl, h fizetésre vár a termékem. Beléptem a honlapra és ott egyből volt egy opció h fizetés MCM-el. Utánna jöttek az üzik és feltünt, h 10 perc van kiegyenlíteni a számlát.
Pickppackos. Még nem jött meg. -
StefanBraun
aktív tag
Egyébként ez a Mokee Revised Version csak +ra van?
-
kano
nagyúr
válasz Chad Price #48155 üzenetére
Az mit jelent? Nem akarták megadni a kedvezményt?
Én pénteken este rendeltem meg egy routert és szombat délelőtt át is vettem.
Csak még akartam volna egy PNA-t is.
Mindegy, legalább megmarad a lóvém.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Az normális, hogy a Viber mindig aktiválja a lock screent?
White Rabbit 1.6-ot használok, ahol szépen ki lehet kapcsolni "gyárilag" a lock screent, ami tök jó, mert otthon nincs rá szükségem, de ha a városba megyek, belövöm a nyitási mintát. Működik jól, de ha jön Viber üzenet, akkor utána aktiválódik a zárképernyő, függetlenül a ROM beállításától. Ha ezután rábökök a zárképernyő ikonra kétszer (egyszer on, aztán megint off), utána jó lesz, de csak egy ideig, amíg a Viber nem szól bele újra.
Ez másnál is így van?
-
baal-amiga
senior tag
Korábban kérdezték, milyen a wiui 2.9.27. Ma reggel pattintottam fel 2.5.27-re. Megkapta a szokásos supercharge-ot, ezzel javult a launcher sebessége, a menü scroll. Wifi 14 csatin nagy fájloknál el-eldobja a jelet.
De! Oscura hiperszuperjól fut, előtte semelyik rommal nem volt ennyire folyamatos és játszhatóan gyors. Más gamét eddig nem néztem, de amik vannak, előtte is jól mentek."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
vornia
senior tag
válasz StefanBraun #48144 üzenetére
én ma du próbálok ár ha minden jól megy..
-
meridaharcos
senior tag
válasz Chad Price #48155 üzenetére
Köszi az infot! Mikor rendeltél? Én péntek este, de még semmi...
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
Hafy75
aktív tag
Próbálta már valaki a Mokee Revised Version-t?
Nálam elég jól muzsikál.Change Log :
♦ Replace MK Launcher with Launcher Pro.(Nice Interface)
♦ Updated Google Apps
♦ Added new Themes (LIGUX + Sence + MIUI + LG Optimus + Auro )
♦ Integrates CM Settings
♦ Integrates DSP Manager
♦ Integrates advanced settings, you can set the font and window effect
♦ Replaced Free Login calendar
♦ Added of Long Pig a key lock screen
♦ Added Proximity Sensor.
♦ Added iris for Android (iris)
♦ Replace Mokee Bootanimation with Nexus Bootanimation.[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Chad Price
csendes tag
Legyetek résen! Nekem 10 percem volt az edigital-os számlát rendezni!
-
Tas
tag
Sziasztok!
Asszonynak neznek egy Defyt es megakadt a szemem az xt535on, formasabb a sima Defynel. Keves infot talaltam rola. Valaki ki tudna segiteni? Defy es a Defy+ kozott helyezkedik el teljesitmenyben? Fozott romok szempontjabol jol all a szenaja? Ha kerulendo, akkor miert?
-
kano
nagyúr
válasz ruzsass #48140 üzenetére
Ráadásul a Mastercard Mobil alkalmazás oldalán nincs is fent az Edigital akciója (legalább is én nem találom).
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
szabof1
őstag
válasz boki002 #48147 üzenetére
Vagy sérült az SBF vagy korábbi BL verziójú, mint ami utoljára telepítve volt.
Előbb próbáld meg ezt telepíteni: DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-132_BLUR.sbf (BL6)
Ha ezzel sem indulna el, akkor ezt: DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_GR_SIGN-EU_gy%C3%A1ri.sbf (BL7)
(A linkek átmenetiek, amig a defy.prisonblock.hu szerver nem indul újra.)
A normál linkek és a hozzájuk tartozó leírás itt található: [link]Egyébként a Defy+ topic itt található: [link]
Javaslom az 1. hsz. elolvasását. -
senior tag
Sziasztok!
Új defy+-ra is, somi-mokeeos ha esetleg valakit érdekel ,nálam nagyon szépen muzsikál.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
boki002
csendes tag
Sziasztok
Defy+-ra feltettem CM7, aztán CM9, white rabbit stb. végül vissza akartam rakni a gyári-t.
na azóta küzdök
4.5.1 felmegy, de mindegyikkel bootloop
4.5.2, 4.5.3 felmegy, de fekete képernyő
valakinek valami ötlet?
már a Mcgyver részen is túl vagyok :sBootloader üzenete: Err: A5,69,35,00,27
[ Szerkesztve ]
-
Cimi86
tag
válasz StefanBraun #48144 üzenetére
Nem CMX,olvass kicsit utána...
-
csampei
senior tag
válasz StefanBraun #48141 üzenetére
Amúgy ez most milyen rom lenne?Mert ez a 3.6.5 nem sokat mond!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
senior tag
válasz StefanBraun #48141 üzenetére
csinálj egy kis tesztet képekkel hátha úgy megtetszik valakinek :-)
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
StefanBraun
aktív tag
Na valaki kipróbálta már rajtam kívül? (#48112)
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Fontos lenne ha kipróbálnátok ezt CM7.2(alapú ROM is jó mint pl WR) vagy WIUI GB-n: Link
Nektek is FC-zik? Segítenék a fejlesztőnek megcsinálni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
VMatteo
őstag
a lezo-t rárakhatom a wiui 2.5.17-re? van benne hangerőgomb zeneváltás? vagy a MokeeOS-t tegyem a wiuira? persze full wipe után
Tisztelet a Gépésznek!
-
csabi94
őstag
Valahogy megoldható WR 1.7-ben a panorámakép készítés? Nem tudom telepíteni a CM9-ből vett Camera appot (az működött talán nálam a legjobban).
-
-
Halo
senior tag
moast hívott egy cimbi - lefújrák az edigitálso akciót!
"A MasterCard Mobile és az Extreme Digital közös kampánya elsöprő sikert aratott. Az akció a hét végén lezárult, így a 2012. október 7-ig érkezett rendelésekhez tudtuk biztosítani a kedvezményt."
hááát - finoman szólva is gusztustalan - mikor először okt. 31 volt meghirdetve és sehol se volt odaírva, hogy a készlet erejéig, vagy valami ilyesmi duma.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
FearTomi
őstag
válasz troger911 #48129 üzenetére
jaja, akartam írni, hogy ha mágneses a tokod akkor attól lehet, csak már nem tudtam szerkeszteni a hozzászólást
(jan): Sajna szerintem nem lehet configolni és csak a CarDock, meg a HomeDock használja ezt a mágneses dolgot.
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
gkrisz78
tag
válasz somi52 #48123 üzenetére
A Mokee most már majdnem tökéletesen működik. Köszönöm a munkádat! Egyedül az FM rádió nálam nem akart elindulni, csak pörgött az inicializálás, de nem jutott el a csatorna keresésig. Kicseréltem az xda-n lévő mokke rádió appjára, most működik.
Apropó emlékeztek még erre:
https://i.minus.com/ibeLzeLb6PG51q.jpg
Ez a rádió fellelhető még valahol ill. jó ez a mokee alá is?
szerk:
Ez volna talán? (Domi blogjában)
"A froyoban megismert Connected Music Player recoveryből flashelhető változata a mokee rom számára:Connected Music Player"
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
StefanBraun
aktív tag
Aki kipróbálja a romot amit említettem(#48112) nézze már meg legyenszíves hogy nála is van e az akkutöltésnél hogy amikor fullon van aksi túlmegy a kijelzés 104%-ra.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
vornia
senior tag
válasz StefanBraun #48115 üzenetére
Köszi..akkor lehet, hogy megint nem bírok magammal
-
vornia
senior tag
válasz StefanBraun #48112 üzenetére
Bocsánat a hülye kérdését..illetve kérdéssorért de..
Zőőőőd lencsés defy-m van, most a quarx féle CM1020120924 nightly van fent, mehet rá..?
Tehát mentés...majd wipe user data, dalvik cahce és battery wipe zip install után ?Asszem SOC a modul,mintha régen úgy néztem volna..
-
troger911
tag
Üdv!
Ezt a képernyőt, hogy lehet előcsalni a WIUI romnál, illetve mitől jön elő magától miközben a képernyő le van zárva? Köszi! -
StefanBraun
aktív tag
Tessék a cím mindnekinek akit érdekel ez a rom http://www.longren.org/cyanogendefy/kayant/
Mindenkinek várom a véleményét,tapasztalatát aki kipróbálja.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz Chad Price #48098 üzenetére
nálam ugyanez, én is meglepődtem ezen, de nekem is azt mondták telefonon, hogy ha megjön a nexus7 akkor kell csak fizetni. viszont azóta "főpróbaképpen" rendeltem egy vasalót meg egy mixert is, ami volt raktáron mondván lássuk csak mi lesz, de annak se jött fizetési üzenete, lehet ott is megvárják amíg leszállítják átvételre. Na de mi van a kiszállítós cuccokkal pl? érdekes mindenestre...
-
Chad Price
csendes tag
válasz meridaharcos #48107 üzenetére
Köszi szépen! Akkor várunk...
-
meridaharcos
senior tag
válasz Chad Price #48098 üzenetére
Hali! Én ma hívtam a boltot, elvileg semmi gond. Állítólag akkor érkezik a fizetős üzi, amikor beérkezik a raktárukba a cuccos. Remélem tényleg így van, mert eddig dettóra az, mint neked...
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
Csendeske
aktív tag
válasz StefanBraun #48099 üzenetére
Erre gondolsz: Codename-Android-3.6.5-UNOFFICIAL-mb525.zip
http://goo.im/devs/Kayant/CNA/Codename-Android-3.6.5-UNOFFICIAL-mb525.zip[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
-
errrtu
aktív tag
Remek
Gondoltam szűz rendszerre felrakom a Lezo-t mert a Weather alkalmazás állandóan fczett plusz pár alkalmazás nem települt (jetAudio, EsFile explorer stb.) Ez az egyetlen rom amin az itthoni WiFi-m rezzenéstelenül működött plusz az értesítési sávból előhúzható kapcsolók is nagyon hiányoztak WR1.6 alatt tehát még egy érv a rom mellett. Melóhelyen felpattintottam az eddig bevált 179-002_hu_root alapra gond nélkül erre hazajövök és nemhogy az én wifimet nem látja de a szomszéd eddig "kényszerből" használt hálózatát is dobálja mint a xart
megőrülök....OnePlus3
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest