Hirdetés
Aktív témák
-
vornia
senior tag
válasz ccs2929 #49799 üzenetére
Nekem nem.
.go contact /dialerem van ott tutin nem, de megpróbáltam most a sajátját,azzal sem csinált ilyet..más ..tegnap felraktam ajavított 2nd boot--az előző brutális aksi időt produkált..flight módban2-3%..erre az új,tegnap töltőről le.5 óra alatt leesett 85%-ra oké..kis wifi,ennyi még belefér..fél11-kor flight mód.82%-n ma 10 kor onnan ki
és 64%!!!!Na ezt miért..asszondja tétlen módban ment el a nafta nagy része..
vajon mi indult be a háttérben ?
Vagy első töltés nem töltés? -
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Másnál is csinálja a QCMX, hogy a híváslistában rányom valamelyik kontaktra, pl mert szeretné kitörölni onnan, és jön a hibaüzenet, hogy "a címtár alkalmazás sajnos leállt" !?
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
pengemetal
aktív tag
Lehet megint az eltérő lelkivilágú Defy-vel magyarázható. Nekem a fent lévő nem indult, a marketes free verziót pedig "nincs elég hely" hibával nem telepíti. Csak a 2nd boot-osnál, előtte lévő CM10-eken nem volt gond (próbáltam cache/dalvik és data/cache/dalvik-os telepítést is)
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
w.miki
veterán
32 GB-s kártyával használja a telót?
Honnan vennétek microSD-t? vatera játszik?egyébként van új euroskank, CM7.2.0-20121104.1126-Defy
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Halo
senior tag
válasz pengemetal #49788 üzenetére
Ez érdekes, mert nálam megy. Egyik rom alatt se volt vele gondom. Igaz, nálam a teljes verzió van fent, anno megvettem olcsóért. Egy korábbi qcmx videómban is az szólt tapicskolás közben.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
bocika023
csendes tag
zjani007
Akkor abban nem ez az új filemanager van? Csak símán flash a mostanira (1102 QCMX) ?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
alcatel ot-995
[ Szerkesztve ]
-
kojo02
tag
szabof1-nek köszönet a leírásokét!
Defy SOC 2.2 gyáriról CM 7.2-ra minden hiba nélkül.
Köszi!
-
Nyiaz
aktív tag
A cm10 11.02 alatt nem indul nekem a cardock, Mi lehet az oka?
Car Home Ultra a sw és gyári tartóm van. -
bocika023
csendes tag
válasz Black Phone #49746 üzenetére
Üdvözletem!
Igaz én nem a tiedet raktam fel hanem amit quarx töltött fel, viszont a filemanager nem működik Unable to run in Root Access mode. Changing to Safe mode. Apply this change? Itt bármire nyomok, FC . A gombok sor világítás megoldva. Esetleg van valami ötletetetek?
-
w333
félisten
válasz kakukkmarci #49777 üzenetére
Changelog Stable (GB):
v2.10.27 (released)
- added Aroma Installer , thnx to amarullz
- added Control Panel support
- added Swipe to Remove Notification support
- added three type Camera app
- optimized battery usage
- updated camera drivers
- optimized Video recording
- fixed pixelize bug on Defy+
- updated sensors drivers
- updated database handler
- updated some apps
- removed chinesse celebrations from Calendar
- allow disabling the proximity sensor
- added choiceable LauncherPRO
- optimized lockscreen animations
- updated APN settings
- updated keyboard layout
- y/z changed to hungarian
- less battery drops
- updated themes
- updated smartass CPU governor to smartassv2
- updated boosted CPU governor to BOOSTEDDassv2
- fixed DSP manager
- fixed USB icon
- updated Google Play to 3.9.16v2.9.27 (released)
- optimized boot steps
- removed kernel
- optimized framework
- optimized CPU settings
- updated FileExplorer
- removed some apps
- optimized MiuiLauncher animations
- updated themes
- updated Camera app
- added HD video recording (Defy+/Defy Red w Froyo/Defy Red w GB) thnx to Quarx
here is sample videos Link
- Mute button fixed, thnx to pprakash
- Search button fixed on Defy+, thnx to lordyka
- many more little improvements
- optimized recent and added some new tweaks
- updated Google Play to 3.8.17[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kakukkmarci
senior tag
Gyors segítség kellene.
A WIUI 2.5.27. alapvetően bevált nálam, elég régóta nyúzom, apró hibáktól eltekintve jól működik.
Maradnék ennél a vonalnál, de újítanék.
Össze tudnátok-e foglalni dióhéjban, mi változott ehhez képest a 2.9.27 és a 2.10.27 ROM-ban ?
Előre is köszönöm !noob... rooter... geek
-
Rysy
csendes tag
válasz CoolBoy323 #47624 üzenetére
Helló! Szeretném kérdezni, hogy sikerült e megoldani a problémád, és ha igen, akkor milyen módon?
-
Rysy
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan problémára szeretnék megoldást találni, mikor a Defym app telepítésekor azt írja ki, hogy: "nem áll rendelkezésre elég tárhey". Ám van vagy 1,5GB szabad helyem.
-
(jan)
őstag
Én kérek elnézést, végülis tökéletesen igazad van...
itt a link azoknak akik nem akarnak email címet kiadni.
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
wPityuka
tag
válasz Black Phone #49742 üzenetére
A reboot menü már jól működik, de a kamera még nem megy 720p ben, és a panoráma is csak csak korlátozottan működik. Legalábbis soc-os defyn.
[ Szerkesztve ]
Luke, én vagyok az apád! Defy soc> CMX [JB] 12.29 - 2ndboot
-
senior tag
-
Halo
senior tag
válasz Black Phone #49762 üzenetére
hagyd a pi-be...
házhoz ne vidd? fel ne telepítsd? rágd is meg az ételt helyettük? jah, és persze nyomd is ki a...ha ennyire nem telik embereknek, akkor szedjék le a hivatalos oldalról, módosítsák kedvükre és telepítsék fel... komolyan..........
ja és persze... peace....
-
senior tag
nem sok ingyenes van....
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
-
(jan)
őstag
Nincs kedved feldobni mondjuk dropboxba ? és akkor nem kell regelgetni...
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Halo
senior tag
válasz Black Phone #49757 üzenetére
lehet, már a Quarxé is jó, nem néztem milyen óra-perces volt az a file amit otthon leszedtem, most meg nem tudom megnézni. De -inferno- javított QCMX-ében tuti, hogy működik a fényerő állíthatósága a gomboknál.
-
wPityuka
tag
válasz Black Phone #49751 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
senior tag
válasz vornia #49756 üzenetére
Az nem jó ,amit pár hozzá szólással feljebb én javítottam ki az a jó.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
vornia
senior tag
Szevasztok!!
Kicsit elkeveredtem ami most van fent quarx oldalán11.02-es az már jó?
Az ő ideje szerint 16:00 kor lett feltéve.
ez a quarx.ru-n levő.. -
virion
csendes tag
Sziasztok! Most ismerkedek a Rom csere menetèvel. defy+ om van gyári 2.3.6 al. Egyenlõre nem szeretnèk Ics-t csak valami jobb 2.3at. Mit javasoltok, melyiket erdemes felrakni? Masik kerdesem az lenne h az 1.hszben leírtak alkalmazhatók defy+ra is vagy csak a sima defyre? thx!
2.3.4 RC2
-
Halo
senior tag
11.02 QCMX:
- a háttérkép görgetésének kikapcsolása/letiltása user error volt, valamelyik HWA-s bejelölés okozta, hogy nem gördült. jelenleg minden(!) alkalmazásra bepipáltam a HWA-t, így tehát van görgetés, hurrá.
a beállítások menü is sokkal folyamatosabb, vajasabb - gondolom a HWA miatt. Ha lesz kedvem, majd nézegetem, mi az, aminél a kikapcsolás nem okoz olyan nagy gondot.
- live wallpaper működik, fel is települt pár darab
- közben bekapcsoltam a Google Asszisztenst... jó-jó...szép-szép, csak szegénykém a miatta induló, ill. miatta folyamatosan a memóriában levő programok 110-120-ra csökkentik a szabad memóriát - és ez már okoz röccenést, 4-5 másodperces álldogálást/várakozást. jelenleg a futó háttér-alkalmazásokat csökkentettem 3-ra, majd meglátom, mennyit ér a dolog. ki is lehetne kapcsolni ezt a Google Now-t, de - egyelőre kíváncsiságból fent marad, próbálok együtt élni a dologgal
- a gombok fényességének javításáért megint köszönet, (lásd pár hsz-szel feljebbi letöltést, ahol már a jó verzió van fent.)
- éjaszakára úgy maradt wifi-n, s nem kapcsoltam repülőbe, nem zabált sokat, úgy nézem a napközbeni se olyan vészes - bár most a fogyasztáshoz hozzájön ugye a Google Assziszt folyamatos frissítgetései
- a recoveryhez történő újraindítás már automatikus, nem kell maszírozni a telót.egyelőre ennyi
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz wPityuka #49750 üzenetére
mindenki le tudta szedni egyszerűen reggelni kell és utána 20s számol vissza és elindítható a letöltés
-
wPityuka
tag
Légyszíves tedd fel máshova is mert innen nem tudom letölteni! Köszi!
-
aranymedve
csendes tag
Sziasztok!
Elméleti kérdés: Ha a telón Quarx-féle JB van fent, és egy régebbi ROM-ot szeretnék CWM restore-olni, akkor maradhat-e a JB recovery, vagy azt is restore-olni kell? Csak amiatt kérdem, mert a JB recovery módja marha gyorsan képes a Wipe cache végrehajtásra, más ROM-oknál meg kell neki idő, mire megcsinálja. Tudom, mit izmozok itt, de elméletben érdekel :-) Köszi előre is!
-
cspeterr
csendes tag
Nálam simán megy a gombvilágítás szabályozása. 10.18. V4 van fenn
-
senior tag
-
Halo
senior tag
kösz, ezzel működik, úgy tűnik valamit elszúrtam - de így már rendben, halványak a gombok!
-
somi52
őstag
na így ok először én is rosszul csináltam
# load module
insmod $MODULE_DIR/symsearch.ko
insmod $MODULE_DIR/overclock_defy.ko
omap2_clk_init_cpufreq_table_addr=0x$cpufreq_table[ Szerkesztve ]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
senior tag
Itt van a javított cm10
-
Halo
senior tag
válasz Black Phone #49739 üzenetére
nekem nem - nálad a hwa-beállítások hogyan muzsikálnak? konkrétan mi van ki ill. bekapcsolva?
más:
a recovery működik rendesen, ha úgy indítod újra, belép magáról, ahogy kell, nem kell maszírozni.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
senior tag
válasz somi52 #49737 üzenetére
Halo kolléga már írta, na bele építettem úgy már jó....
Mindjárt feltolom valahová
ennél a megoldásnál azt sem kell somi(#49741) Halo nálam alap minden bevan pipálva.
Igen működik a recovery úgy[ Szerkesztve ]
-
somi52
őstag
válasz Black Phone #49735 üzenetére
mire jó ez a fix
-
Halo
senior tag
válasz somi52 #49734 üzenetére
1102
kézzel átszerkesztettem, nem lett jó, felraktam a fix-et, nem lett jó.
állítgatom össze-vissa és semmi.egyelőre ennyi a bug - remélem, több nem lesz.
elsőre valahogy lomhább. de 2-3 újraindítás után már berázódott - vagy én szoktam hozzá
az élő háttér működik - a háttérgörgetés viszont nem.
hm... nálam minden hwa ki van kapcsolva - lehet valamelyik vitte magával a scrollozást...?somi:
a fix az arra jó, amit kézzel megcsinálnál - aki nem ért ennyire hozzá.
egyetlen egy sorral van benne több - amit be kellene szerkeszteni[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz somi52 #49734 üzenetére
Nálam sem lett jó 11.02 ,most teszem bele ezt a fixet.-
-
senior tag
válasz somi52 #49731 üzenetére
de azzal teszteltem és működik úgy ,most kipróbálom a másikat és a még a file managert is kicserélem
-
somi52
őstag
válasz Black Phone #49730 üzenetére
akkor ok de a 18ba nincs benne ez a + beírás
-
senior tag
-
senior tag
Mindjárt megpróbálom bele tenni a javított cuccokat a cm10-zbe és ha sikerül felteszem valahová.
-
Halo
senior tag
érdekes - hiába írom át bármire, reboot is van, és semmi.
nincs változás - s a következő build.prop szerkesztésnél az előző számadat van, tehát a változtatás elvileg sikeres volt, de... mégse...XDA-n ott a megoldás is:
kimaradt egy file a kernel-bootban/nál, vagy micsodaa lényeg:
keresd meg ezt a file-t: /system/bootmenu/script/overclock.sh
és szúrd be a következő sort: insmod $MODULE_DIR/symsearch.koinstall_module()
{
# load module
insmod $MODULE_DIR/symsearch.ko <<<<****** IDE SZÚRD BE!!! *****
insmod $MODULE_DIR/overclock_defy.ko omap2_clk_init_cpufreq_table_addr=0x$cpufreq_table
#set cpufreq_stats_update_addr
echo 0x$stats_update > /proc/overclock/cpufreq_stats_update_addr
busybox chown -R system /sys/devices/system/cpu
busybox chown -R system /sys/class/block/mmc*/queue
}ennek hatására betöltődik a gombvilágítás, amit aztán már lehet változtatni.
elvileg....azért mondtom, h. elvileg, mivel XDA-n van akinek működik - azt modnja legalábbis, de nekem nem sikerült összehozni............. esetleg hátha foglalkozik vele valaki, s felnyitja a szemem
gondolom a következő verzióban ezt majd javítja a Mester...
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
gombok fényerőbeállítása nem működik - legalábbis nálam...
ezt buidpropba emlékeim szerint lehetne állítani?jól emlékeztem, meg is van:hsz_44925
"persist.sys.button_brightness=x
x helyére írj értéket 0 és 100 között."[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Jelenleg cm7.2 nightly van a telómon és a Cm10 ről érdeklődnék:
- INNEN melyiket töltsem le?
- Kell e valami fontosat tudni erről a 2ndboot dologról?
- a visszatérés korábbi (pl cm7.2 re) romokra, hogy megy?
- ahogy nézem xda-n
TODO: video rec fix, fix audio rec, fix restart wifi tether
a videófelvétel nem a legjobb. A tapasztalat mit mond?
KösziELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
törölt tag
válasz hodostamas #49720 üzenetére
Ezt írja:
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]Too many connections [1040]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
Szabof1 eljuttatta hozzám a legtöbbet használt defy-hez kapcsolódó fájlokat.(ezúton is köszönet neki!) Mivel egy elég nagy csomagról van szó, így úgy gondoltam torrenten jó helyen lesznek. Felraktam az összeset, seedelem is. Akinek sokat megy a gépe, beszállhatna, és akkor mindig elérhetőek lennének megfelelő sebességgel a fájlok
(külföldiek már szedik, szóval lesz rá kereslet )Itt megtaláljátok az említett csomagokat.
ui.: nála is megtalálhatóak ugyan úgy a blogjában, ez csak egy alternatíva.
ui2.: a szolgáltató épp szórakozik valamit, szóval f5 ha nem jön be az oldal elsőre.[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
válasz skidrowkill #49712 üzenetére
Jelly mokee: ADW-vel használom 2 napja, elég gyors, hibát nem találtam. Bár nem próbáltam az új qcmx-et, így nem tudom ahhoz képest gyorsabb-e vagy nem. Ez már használható.
-
polcsa
aktív tag
-
poller
tag
na észrevettem egy hibát a legutóbbi CMXben..ha sokáig nem érek hozzá, eldobja a wifit és bekapcsol a mobilnet, hiába van kilőve.
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
fa4hu
őstag
Akit érdekel, van kinn új CM10:
Add power hal, interactive governor+bootpulse(should be default in bootemnu for correct work power hal),kernel fixes from upstream, cleanup/disable unused drivers, fix SGX clocks, add bp_ptc service(only service), fix battery drain, add fuse rw-ntfs/extfat fs support(not tested, but should work), fix backlight settings, fix small problem with fm-radio on notfication drawer, add cm file manager(can work incorrect), restore live wallpapers, cm sync....
-
tcb
csendes tag
tudnátok dobni egy linket WR 1.7.1 hez?
M részemről is felejtős az 1.8, még ránézek az új Wiuira de a biztonság kedvéért kéne az 1.7.1 isköszi
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz somi52 #49692 üzenetére
Megpróbálod még 1x megcsinálni? úgy látszik nem csak nálam nem ment, pedig örülnék neki ha menne
Mi a tapasztalat a Mokee JB-vel?? gyors? memória?
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
szuszinho
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna adni linket (nem regelős) ADW Ex-hez?
Köszi!
-
duduati
aktív tag
Olvastam itt a fórumban, hogy valakinak zárképernyőn egy "L" betűt leírva bekapcsol a lámpa WR1.71-nél
Én feltettema "somi lezo"-t és elvileg ebben is 1,71 van, de nem megy ez a funkció. Valaki tudja hogy lehet e ennek valamit csinálni, vagy hogy milyen flashlight progi kell hozzá?
Előre is köszi!
-
ottobacsi
tag
válasz mumtaz #49698 üzenetére
Nem hogy a kártya adta meg magát? Nekem kb. 1 hete halt meg a Maxell 16gb-os cl6-os memóriakártyám fél évesen. Mondjuk azt a döfi egyáltalán nem látja, csak a Samsung fényképezőgépem, meg apósom notija, de azok is csak olvasni tudják, írni formázni nem...
Ja és mindez az után jött elő hogy kikapcsoltam 1%-on, és kb. 1 óra múlva bekapcsoltam...[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
válasz hargitomi #49700 üzenetére
egy kis extra kakaó?
próbáld növelni 4-5 értékkel a proci vsel-jét a különböző beállítások alatt - recoveryben kell valahol, ha jól tudom... az oksoabbak biztosan mondják, ha tévedtem, meg... keress vissza a topicban
egy tipp - hátha bejönMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest