Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
Aktív témák
-
Botigta
aktív tag
válasz errrtu #48232 üzenetére
Nem-nem, félreértesz, valóban a kérdésre válaszoltál, csak én nem értettem, és köszi, szerintem pont ez az a rom:
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_HU_ROOT.sbf
amit keresek, de basszus, sehol nem találom!
Könyörgöm, valaki lökjön már egy élő linket, vagy ha valakinek le van mentve, tegye már fel, valahova, vagy tolja át óriáslevélben (botigta@gémél.com vagy frímél.hu)KÖSZI előre is!
-
Botigta
aktív tag
válasz skidrowkill #48220 üzenetére
Köszönöm válaszod, viszont most fontosabb lenne, ha arra kapnék választ, hogy azt a magyarított 2.2.2-est érdemes-e rátenni, és hol van élő link!
-
Botigta
aktív tag
válasz Lovi24 #48186 üzenetére
Ne haragudjatok Fiúk, senkit sem akartam megbántani, csak arra akartam utalni, hogy többek a teljes 1. hsz-t is elolvastam, sőt ez alapján akartam rootolni.
Nos, itt a számoknál volt kavar, és amit tzl írt le, az egy magamfajta parasztgyereknek agyrém, miszerint:"...hogy 2.51-re z4, fölötte a másik. 2.2.2 az magasabb, mint a 2.1. a 2.51 az moto saját jelzés, annak nálad a 3.4.2 felel meg. a 2.2.2 az google kód, a froyo száma, ennek a megfelelője a 2.1, azaz eclair."
Namost nekem az van a telóban, hogy a firmware version: 2.2.2 de azt én nem tudom, hogy ez android, vagy Moto kód. Ha a hsz-ban erről nem világosít fel a szerző, akkor sötét is maradok.
Ezek számotokra egyértelműek, de nekem rohadtul nem...
Számomra a 2.2.2 kisebb, mint 2.51 -->ergo Azt gondoltam, hogy nekem a Z4root köll.Szóval a jószándék maximálisan köszönetet érdemel, csak annyi a gond, hogy aki egy ilyet leír, annak kicsit jobban kéne a lamerek agyával gondolkodni, mert ami nektek totál természetes, az nekünk nagyon nem az.
Na visszatérve a kínlódásomra, utána ezzel a SOC-kel próbáltam a root-olás, de persze így sem sikerült. Netán azért, mert a Z4root már bekavart?
Viszont közben találtam ezt a Joe féle magyarítási lehetőséget erre a romra-viszont letölteni sehonnan sem tudom. Ha javasoljátok, akkor küldenétek egy élő linket? Ha azt mondjátok, hogy nem vált be, akkor 2x wipe után megpróbálom rootolni, és feltenni a fentebb ajánlott romot.
Mindent köszi előre is! -
Botigta
aktív tag
válasz Lovi24 #48178 üzenetére
Kedves Lovi24
Ha elolvasod első hsz-mat, akkor láthatod, hogy pontosan így csináltam, ez alapján a leírás alapján, többször is megpróbáltam, viszont nem működik a dolog! Ezért vagyok kiakadva, ezért kérem a segítséget! A Defy firmware: 2.2.2, system v: 34,179,2.MB525.Retail.en.CEE. -
Botigta
aktív tag
Köszönöm válaszod
A fiamnak csinálnám, ugye muszáj a magyar nyelv, meg az már ciki ha valakinek nem ICS-s telója van, hiába magyarázom, hogy az nem jelent egyet a jóval.
De mindegy, akkor lehet felteszem amit ajánlottál (az magyar?)De végre könyörgöm valaki segítsen, hogyan tudom első lépésként rootolni a Defy-t!
-
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Defy-m van. Már napok óta készülök, próbálok felkészülni egy rom cserére. Sokat olvasgattam utána, de mégis kérnék segítséget:
- egy magyar romra lenne szükségem, ami stabil, lehetőség szerint ICS. Létezik már ilyen?
- most annyit csináltam, hogy gyári recoveryben nyomtam egy-egy wipe-t (mondjuk röhej, hogy utána addig nem akart a vészhívás képernyőről továbbengedni, amíg nem tettem bele egy SIM-et), feltettem a Z4root-ot, megfuttattam a permanent-et (mondjuk egyszer csak kilép, semmi, hogy ok vagy nem), aztán rootcheckerrel ellenőriztem, és nem látja rootoltnak. Mi lehet a baj? Gondolom, addig tovább sem léphetek?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest