Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
Aktív témák
-
senior tag
-
-
bruti01
őstag
a t-com nál melózok és nyomogattam meg probálgattam az s3-at. a külömbség max a kijelző. gyorsasábbeli külömbség nincs. perzse egy kis ovelock-van az én esetemben. + szerintem egy elgé drága elég nyúnya szappantartó. arra tuti nem cserélném le sosem. max a one x-re de tök fölösleges mert 4 magot semmi sem használ ki! akkor meg minek? amugy az s2 teljesitménye még mindig több mint elég!
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
bruti01
őstag
hát az
s2-vel elvagyok. sajnos volt egy kis gond az efs mappámmal amiben van ugye az i-mei számom. és valamiért a CSC a gyári rom flash-elésnél nem mindig jelent meg. de megcsináltam! most épp vadászok egy sima defy-t. lehet lessz egy nagyon olcsón. nem valami patika állapotu de jó lessz és akkor visszajövök spillerkedni.(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Shyciii
veterán
Az isten b.xa meg az android-google párost. Már 3-dik napja szopat a Google Play (market) 3.5.19-es verziója. Egyszerűen előjött nekem is az a hibája mint sok sok embernek, hogy nem negd letölteni mindenféle hibakóddal. Letöröltem, felraktam egy 3.4.6-ost, és letiltottam a market updater processt. Ennek ellenére még így is lefrissíti egy idő után a 3.5.19-esre. Ha a Market Updater nélkül is le tud frissülni, akkor mi a k.rva anyjának foglalja a rendszert ez a fos alkalmazás? Ha szar az új market, akkor meg miért nem javítják ki???
-
kano
nagyúr
válasz #35202114 #40377 üzenetére
Igen, nekem is az van fent. Néha egyszerűen megáll minden és nem reagál semmire, majd egyszer csak megint érzékel. Szóval nem az igazi ez az MSG 4.0
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
chab7
addikt
válasz hodostamas #40376 üzenetére
Most rengeteget utazgatok a napokban és kell a fix jó rom (navigációval), így még én sem próbáltam, de már a jelenlegi le van mentve szőrőstül-bőröstül és mihelyst lesz pár nap megállás akkor én ki akarom mindenképp próbálni. Az első MS2G romok nekem tetszettek, remélem ez is fog.
Azóta amúgy a CM-en is ezt a gingerblur témát használomLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tames
tag
Nekem is az van fent. De pl nem tudok új névjegyet hozzáadni :/, meg azért akadozik a kicsi (1ghz).
-
törölt tag
válasz hodostamas #40376 üzenetére
Jelenleg is az van fent...Volna még mit csinálni rajta...
-
hodostamas
addikt
MS2Ginger 4.0-át kipróbálta már valaki?
(#40377) hokins
Hibája van, vagy hiányolsz belőle valamit?[ Szerkesztve ]
-
motodefy
tag
válasz somi52 #40369 üzenetére
hajrá alakul esélyes az egyik legjobb romra szerintem ha még csiszolsz a kinézetén meg pár funkción figyeljmár a telefonálásnál nemtudom milyen app van nemtudnád kicserélni mert nekem nagyon idegesítő, hogy nem jelzi ki a számot csak néha hiába már minden hol megvannak a számok (sim, telefon, gmail)
-
Sommi
aktív tag
válasz ottobacsi #40371 üzenetére
Tényleg gyors volt és takarékos ! Annyira ki van minden szedve, hogy még galéria sincs ! Bár nem tudom Somi aztán miket pakolt azóta bele De amit én korábban kipróbáltam annak az összes alap app-ja nem tett ki egy vertikálisan görgethető drawer
oldalt, 2 sor kb kiányzott .[ Szerkesztve ]
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
cspeterr
csendes tag
somi hu SpeedyBareboneROMv3.1 ez nem cm alapú?
Csak azért mert nem indul a telóm vele. Kihagytam a factory reset-et, kellet volna telepítés előtt? -
somi52
őstag
válasz Derejebááá #40363 üzenetére
A magyar menüst a blogomban
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
miyu
tag
válasz Derejebááá #40363 üzenetére
2.4.2b a legújabb, nekem a kinézete nem jött be (a 2.3.2b hez képest - ami 1,5 hónap utan adta meg magát nálam de nagyon csúnyán)
alapvetően viszont egy kellemes rom
-
Derejebááá
csendes tag
Sziasztok, piros lencsés defy-m van, hallottamerről a pikachu editonról, az lenne a kérdésem honnan lehet letölteni?
illetve hogy mi a véleményetek róla?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Defy+/Miui 2.12.28/Smartass/Megaram 2/1200Mhz/4096 sdboost/
-
105kacsa
őstag
Miui-nál a recoveryben mire kell állítani Status:
Load all modules: -t hogy az általam beállított értékeken dolgozzon a teló?(mentés volt a végén,nem az a baj ) Edigg cm-et használtam ,felraktam a cpu beállítás zip-et de nem azt használjaZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
bexxter
tag
válasz domerator #40358 üzenetére
Megvétel óta használom egy nokia 1A töltővel a defyt, mert jó hosszú a vezetéke, a defyével ellentétben. Nem vettem észre, hogy romlana rohamosan az akkum, sőt, nekem %esés sincsen (még). Pedig meg szoktam izzasztani 3g wifi tetherrel meg hasonlókkal... töltőre téve is merül az akkuja ilyen esetben.. de még nincs gond (koppkopp).
-
domerator
veterán
válasz #71562240 #40357 üzenetére
Vegszokent csak annyi, hogy en itthon az osszes usb es mikrousb toltot mar osszevissza mindenhez hasznaltam gond nelkul.
Ha kisebb volt a tolto akkor max melegedett, ha nagyobb (van 1A-s is), akkor semmi kulonos nem volt.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
törölt tag
válasz feketepeti #40351 üzenetére
Jogos, amit mondasz, de azért megjegyzendő hozzá, amit chab7 is említett, hogy még ha általánossá is vált ma már a Litium akkukhoz a fejlett és biztonságos vezérlés, részben az akkuban, részben az azt használó készülékben, azért ez nem volt mindig így. Ismerek én is szomorú példákat a túl erős töltő miatt korábbi időkből, amikor még a Litiumos fajták esetében is jellemző volt, hogy a töltő végezte a töltésvezérlést, és nem csak "tápegységként" működött.
Ezzel együtt, a jogos közlésetek ellenére is még vagy nyolcszor meg fogom gondolni, amíg majd ki merem próbálni a Defy-t a tabletem töltőjével. (Persze, a tabletem töltőjét esetleg el se fogja fogadni a Defy, hiszen korábbi tapasztalatokból tudjuk, hogy kedvenc telefonunk az átlagosnál háklisabb, válogatósabb ezen a téren.)
Szerk.: Mellesleg, a készülékgyártók természetesen ma is nyomják a marketingszöveget, miszerint a készüléküket csak és csakis az ő töltőjükkel szabad használni, különben károsodhat.[ Szerkesztve ]
-
lmisi
senior tag
CM9-NIGHTLY-120617-Defy felrava.
Stabilabb jóval mint a 120606-os. Az sajnos 2 naponta eldobta a hálózatot rebootolni kellett.
Navigáció megy legalábbis sigic auraval, de érdekes kilép a programból ha nem indítom az éles navigációt és mondjuk kikapcsol a képernyő. Ez valami sygic gond lehet más natív ics htc telefonon sem tökéletes. Ha már megy a navigálás stabil.
Wifi tether out of the doboz megy.
Szűk 3 napot ment fc reboot nélkül. Ekkor vissza kellett raknom a régi aksimat mert a vadonat új 1500 ft.-os ebay-es oem aksi gyalázatosan kezdett lemerülni fél napot sem kibírva.
Rögtön rendeltem is most 3100 ft.-ért ujjabbat. Mondjuk itt már a mellékelt képek alapján minden ismertetőjel stimmelt. Megvolt az eredeti aksit jellemző hengeres felső-oldalsó lyuk és szintén ott a minyurka matrica.Az állandóan citált rom optimalizálásról annyit, hogy nem az a lényeg, hanem van e teljes idejű 2d gyorsítás a felhasználói interfacén vagy sem. Ha van szélvész gyors mint wp7 és ios, ha nincs laggol. A gond ezzel csak az hogy ehhez betonstabil gpu driverek kellenek, nem véletlen hogy az ios és wp7 platformok csak 1-2 soc-ot (gpu-t) támogatnak. Ja és ne legyen normális multitasking, de ezt már az ICS normális hardwerral megoldja.
wp8-at venni első körben bátor dolog, szinte biztos a béta tesztelői státusz sok sikert hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
HWA Selector for Defy CM9 (FIXED) v1.4
[link]Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
kano
nagyúr
Én felraktam. Azon kívül, hogy a Cyanogen beállításokon belül 1-2 beállítás FC-zik, minden OK. Mondjuk a GPS-t nem próbáltam.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Razr engem is érdekelne nagyon, csak még elég drágácska.
-
feketepeti
aktív tag
válasz #71562240 #40344 üzenetére
Azokon a tipusú akkumulátorokon nincs védelmi elektronika, ott a töltő az érdekes. Ott is vannak nagyon intelligens töltési megoldások, ellenben az a technológia sokkal kevésbé hajlamos felrobbani, kigyulladni Itt már eleve az akksin is van védelem.
Minden Lithium technológiás töltés ilyen, elég kényes a töltési metódusra ez a technológia és nagyon nem lineáris, szabályozni kell mindenképp.
Nem tudod tönkretenni, egy nagyobb teljesítményű töltővel. Az csak annyit tesz, hogy egy esetlegesen nagyobb áramigényű eszközt is ki tud szolgálni.
Nem is igazán szerencsés egyébként töltőnek nevezni az eszközt, mert ez tulajdonképp csak egy adapter, tápegység, maga a töltés vezérlés a telefonban zajlik.
-
teo77
őstag
Felraktam tegnap p a cm72-20120405-NIGHTLY-t. Azt kell mondjam, sokkal jobb, mint az eddigi MIUI-k, amiket használtam. Viszont ma megmakacsolta magát, és nem akarja észrevenni a wi-fi hálózatokat. Tapasztaltatok már hasonlót? Hogy orvovolható? Köszönöm!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
chab7
addikt
válasz feketepeti #40334 üzenetére
Bizony, hogy nem indul el. Pl a bluetooth fülesem töltője 350mA -es és hiába az is ugyanolyan csatlakozós észre sem veszi a Defy hogy rá lett dugva
(#40344) kammerer: Tuti mindkettőtöknek igaza van. Amit írsz úgy indultak, és a mostaniakban meg tuti már mindenféle védelem van - ezt tegnap tapasztaltam is.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
törölt tag
válasz domerator #40338 üzenetére
És feketepeti
Ha biztosak vagytok benne, hogy a Defy töltésvezérlése ennyire intelligens, akkor az megnyugtató a Defy-ra nézve, egyszer majd esetleg ki is próbálom a tablettöltővel, ha rá merem szánni magam. Ilyen értelemben az általam leírt ökölszabály persze csak azokra az eszközökre érvényes, amelyeknek nem ennyire intelligens a töltésvezérlése (például az AA vagy az AAA Ni-Ca vagy a Ni-Metal hibrid akkuknál, hehe) és ez esetben viszonylag feleslegesen kongattam a vészharangot a Defy-jal kapcsolatban.(#40342) teo77: Részemről semmi gond, ráadásul lásd a fentieket.
[ Szerkesztve ]
-
-
domerator
veterán
válasz #71562240 #40333 üzenetére
" A tabletem 2000mA-es töltője kb. háromnegyed óra alatt feltöltené a Defy 1540mAh kapacitású akkuját, de természetesen nem próbálom ezt ki, mert nem akarom tönkrevágni a Defy akkuját. A 2000mA töltőáramra a 4000mAh-ás akku van felkészítve, a Defy 1540mAh-ás akkuja pedig a 850mA töltőáramra, esetleg 1000mA-re, de afölé ne menjünk, ha hosszútávon meg akarjuk őrizni az akku életét."
Csatlakoznék feketepetihez: kizárt, hogy a 2 amperes töltő nagyobb árammal töltené a defyt, mint a saját töltője... a töltés szabályozva van a telefonban/akkumulátorban. Valahol régebben írtam, hogy ha Paksról kivezetnének egy stabil 5V-os leágazást, arra is rádughatnád a Defyt (és más USB feszültséggel töltődő kütyüt is), akkor is csak a megtervezett, meghatározott ütemben töltődne fel.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
feketepeti
aktív tag
válasz #71562240 #40333 üzenetére
Azért a töltőáramot nem csak a töltő határozza meg
A lithiumos akksiakat egyébként két dologgal lehet könnyen tönkrevágni. Amire nagyon érzékenyek, az a túlfeszültség és a meleg. Mindkettőre van beépített védelme gyakorlatilag a leggagyibb kínai noname daraboknak is.
Attól, hogy a töltő esetleg tud 2000mA-t, még nem fog annyival tölteni egy Defy, hiába dugod rá.
Viszont egy 400mA-es töltő esetében, lehet meg sem indul a töltési folyamat.
-
törölt tag
válasz #71562240 #40330 üzenetére
Egyébként, abban a témában, hogy az akkumulátorunkhoz a gyári töltő híján milyen idegen töltőt alkalmazhatunk, érdemes az alábbi ökölszabályt figyelembe venni. A mai Li-ion és Li-polimer akksikat úgy készítik fel, hogy kb két-három óra alatti feltöltést biztosító töltőáramot tartósan bírjanak. Ez azt jelenti, hogy az akku töltéskapacitásának számértékéhez (mAh) képest kb. fele értékű a töltőáram erősségének számértéke (mA), miközben a töltő kimeneti feszültsége egy kicsit magasabb szokott lenni, mint az akku névleges feszültsége. Azaz, a Defy 1540mAh kapacitású akkujához 850mA-es (5V feszültségű) töltőt mellékelnek, míg például a tabletem 4000mAh kapacitású akkujához 2000mA-es töltőt adnak. Az ökölszabályhoz képest alacsonyabb töltőáramú töltő lassabban tölti az akkut, de ezáltal növekszik az akku által kibírt töltési ciklusok száma, tehát az akku élettartama. Ha az ökölszabályhoz képest túl magas a töltőáram, akkor gyorsul a töltés, de nagymértékben csökken az akku által kibírt töltési ciklusok száma, tehát az akku élettartama rövidebb lesz. A túlzottan magas töltőáram akár percek alatt is tönkrevágja az akkut, elsősorban a túlzott hőtermelődés miatt, ugyanis az akkuk nem szeretik, ha nagyon fel kell melegedniük. Ezért a megfelelően kialakított vezérlőelektronika nem is engedi a túlzottan magas töltőáramot. A tabletem 2000mA-es töltője kb. háromnegyed óra alatt feltöltené a Defy 1540mAh kapacitású akkuját, de természetesen nem próbálom ezt ki, mert nem akarom tönkrevágni a Defy akkuját. A 2000mA töltőáramra a 4000mAh-ás akku van felkészítve, a Defy 1540mAh-ás akkuja pedig a 850mA töltőáramra, esetleg 1000mA-re, de afölé ne menjünk, ha hosszútávon meg akarjuk őrizni az akku életét.
-
chab7
addikt
válasz Heimdallr75 #40281 üzenetére
Ez egy korrekt hsz. Jó ideje az első ami valóban ide a mélyvízbe való
(#40293) hokins: Ha ondemand akkor az alsó-fölső közt ugrál javarészt.
---------------------------------------
Ma egy jó kis tesztet kapott a Defy. 200km-t navigálva teszteltem hogyan viselkedik ebben a melegben (Polgárnál az M3-ason 40 fok volt )
Maga az út ismerős volt, ezerszer jártuk már, ma kifejezetten a szélsőséges viszonyok közti teszt volt a cél.
Egyszer sem dobta el a gps-t, végig korrektül navigált miközben a szélvédő alatt főtt a cucc a melegben. Az akku hőmérséklete kb 59 fokig ment fel és amit a töltéssel kapcsolatban tapasztaltam, hogy kb 50 fok fölött leáll a töltés - gondolom védelmi elektronika ez is mint a teljes lemerülés elleni is.
Viszont ez volt a max. A 40 fokban sem ment feljebb a hőmérséklete, és a készülék közben korrekten és jól működött. (A Mátra árnyékosabb részeihez érve a szélvédő alatt már nem volt akkora hőség, az akku hőfok 50 alá esett és újra megindult a töltés is - mint ahogy a következőkben említett gyorshűtés teszt után is.)
A hőfok tesztet semmiféle az autóban levő légkondi nem befolyásolta - mivel nincs a kocsiban ilyesmi
Félúton egy pihenőben fel is kellett magunkat frissíteni hideg vízzel és a Defy is túlesett egy - előre ugyan nem tervezett, de ott hirtelen ötlettől kapott - gyorshűtéses vízállóság teszten is.
Gondoltam, ha már magunkat hideg vízzel hűtjük a hőség ellen akkor az a Defynek is jól eshet, így egy hátlappal a csap alá tartásos pár másodperces vízhűtéssel lett a készülék hőmérséklete alap állapotba állítva
Mondhatni a készülék még élvezte is a fürdőzéstA teszt mondhatni elérte a célját, mert kiderült a Defy tökéletesen működik extrém hőmérsékleti körülmények közt is. Elérve az ehhez tartozó magasabb üzemi hőfokokat is stabilan és megbízhatóan tette a dolgát.
És víz sem került a hátlap alá
--------------------------------------------
A jövősmenős napjaim miatt még nem sikerült rendszermentést csinálnom és az MS2Ginnger 4.0-t tesztelni, de hamarosan meglesz az is[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
z0zz00
csendes tag
válasz somi52 #40313 üzenetére
recoveryben nem tudod állítani, azt ignorálja. nézd meg cpuspy-jal a frekihasználatot
(p.s.
Bootmenu overclock doesn't work, please use MokeeSettings to overclock your device.)amikor egy régebbi verziója volt fent, nekem lassabbnak tűnt a weblapbetöltés (Dolphin HD) cm-hez képest, szerintetek?
napelemes töltőből tudtok valami életképes opciót? valaki használ ilyesmit?
-
törölt tag
A sok milliamperórázás közepette a (#40298)-ban véletlenül én is mAh-t ìrtam, pedig mA-t akartam.
(#40310) teo77: Nem értelek. Kifejezetten kedvesen jeleztem, hogy olyan tévedéseket terjesztesz, ami veszélyezteti azok akkumulátorát, akik elhiszik. Még két barátságos smiley-t is odatettem, pedig kifezetten kerülöm az emotikonok használatát.
[ Szerkesztve ]
-
Angyalpor
tag
válasz Heimdallr75 #40328 üzenetére
Hi!
Természetesen appokkal mértem, hiszen a telefon is azok alapján számol... Mindenki egyből akku, és elektronika zseni lett itt, ami persze nem baj, így oldódnak meg a problémák egy közösségben.
Nekem egy a lényeg: munkám során igen sok lítiumos akkut használok, mindenféle méretben. Ha azokat a gazdagépük korrektül tudja monitorozni, bármennyire elhasznált állapotban is vannak, akkor ez szintén elvárható ettől a fejlett operációs rendszerű precíz telefontól. Romolhat nekem az akku, csökkenjen, természetes. De mutasson valós adatot. Nekem ez a bajom, nem az elhasználódás, mint ahogyan itt keverik a problémát... Telefonnak használom, és nem a sulipadban játszani, kocsiban non-stop bedugva, fiók mélyén óra helyett...
Részemről a témát lezártam, ha megoldódott szólok, és akit érdekel, elmesélem neki privátban.Béke meg sör.
-
Heimdallr75
őstag
válasz Angyalpor #40325 üzenetére
Meg sem merem kérdezni mivel mérted ezeket az értékeket...(bízom benne külső eszközzel műterhelés alatt,esetleg töltés közben figyelembe véve a nem rekurzív töltési technológiát, különös tekintettel az elhasználódásból fakadó belső ellenállás növekedésével hoztad össze ezt a grafikont)
Ha pedig a telefon valamely appjával "mérted" ezeket, ugyanott vagy ahol a part szakad, mert ugyanazt a százalék-feszültség hozzárendelést látod mint merülésnél.
Ha számodra az akku elhasználódása feldolgozhatatlan dolog, akkor tegyél fel egy olyan romot ahol más táblát használnak, persze ettől a tényleges teljesítmény nem változik.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
szabof1
őstag
"JRDNEM_U3_3.4.2_179-4.4_VFSBLUR__Service1FF.sbf ez milyen rom ?"
Ez az ún. spanyol gyógyító rom (Bootloopos leírás 3/b.) -
Angyalpor
tag
Jah,es fel eves gyari akku es telefon,gyari toltojevel toltve.
[ Szerkesztve ]
-
Angyalpor
tag
No lehet vitázni, ez egy töltési ciklus akkueséses defy-nél.
31% körül szokott esni 18%-ra. A piros rész pedig az, ami NEM LÉTEZIK töltésnél. Azaz most itt voltam a töltő mellett, és azt átugrotta. Pont, mint kisütésnél.
Úgyhogy, ezt a játékot inkább átruházom másra, felteszek egy másik ROM-ot.
MIUI legyen vagy a speedy?[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Az nem időre van megadva, hanem egészen egyszerűen akkora töltőáramot képes leadni maximum. Ha egy órát töltöd a telefont, akkor elméletileg 850mAh-nyi töltést pumpáltál az akkumulátorba, de ez korántsem lesz annyi. Egyrészt a Defy biztosan nem a maximális töltőáramot veszi fel normál - nem navigálós, vagy 3D játszós - állapotában, másrészt a töltés még az akkumulátorban is szabályozva van, ezért nem tölt fel másfél óra alatt.
Annyi a lényeg, hogy ha az adott töltő az USB-vel egyenlő 5V-ot ad le, akkor onnantól kezdve ha 850mAh-nál többre képes, akkor teljesen jó a Defyhez, ha kevesebbre képes, akkor lassan vagy sehogyse fogja tölteni.
-
domerator
veterán
Khmm... figy, tényleg nagyon nem vagy képben...
Többedszer írod a mAh paramétert a töltőre vonatkoztatva, pedig a mAh az akkumulátor kapacitás!! A töltő egyik jellemzője az, hogy hány mA leadására képes a töltési feszültség (V) mellett. Ezek az érdekes adatok egy mobiltöltő esetében.
A Defy töltője 850mA leadására képes. Ennél erősebb töltő (ami ugyanúgy 5V-os, mint egy USB) csak több mA-t képes szolgáltatni) szintén tökéletesen tölti a Defyt, gyengébb töltő viszont esetleg már csak a meglevő töltöttség fenntartására képes, ha egyáltalán képes visszatölteni mondjuk egy navi szoftver futásához szükséges energiát.
...szóval lehet, hogy kammerer nem a legtapintatosabban szólt rád, de hidd el jogosan, mert ha nem tudod mik is ezek a dolgok, akkor sokkal jobb, ha megkérdezed, mint ha esetleg valaki újnak a tévesen leírt dolgokból hibás infót adnál át.
-
csicsaaa
tag
Adnátok egy közvetlen linket az új MS2Ginger4.0-hoz!
XDA-n a mirror nekem magas.Nem adnak direkt linket!Vagy bejelentkezős, vagy a google...nem értemVédd a fákat, egyél hódot!!!
-
Hajas Mao
tag
válasz Angyalpor #40311 üzenetére
A 720P-s videófelvételtől, remélem megfelelő kamerszofttal és beállítással jobb lesz (épp próbálgatom).Továbbá nincs USB tethering alapból, Procibeállítás csak menüből végezhető. Ezen felül semmivel nem érzem lassabnak a cm7-nél. Nagyon jól összerakott rom, további tapasztalatokról írok holnap.
Más button backlight-ot lehet valahogy szabályozni? Akár bulid.prop-ban?
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz #71562240 #40307 üzenetére
Az az érzésem, hogy mi nem egy nyelvet beszélünk, kedves "Balázs". A csaknem nálam annyit jelent, hogy majdnem, ergo van kivetel. De, mint utaltam ra, az én ezzel kapcsolatos hozzaszolasaim nem tapasztalaton alapulnak, szóval nem kell veresen komolyan venni. A mAh függvénye az akku töltési idejének hossza. Az ilyen provokatív hozzászólásokra meg, mint a tied, semmi szukseg se ebben a kis kozossegben, sem másikban. Úgyhogy légy szíves, moderáld magad! Itt nem a nagy arcra van szükség, hanem a jomodorra, a segítőkészségre, es a "sütnivalóra". Köszönöm!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Hajas Mao
tag
válasz somi52 #40305 üzenetére
Milyen procibeállítással használod? (smartass, ondemand, stb.) Mivel csak a Mhz-ket és a hozzá tartozó vsel értékeket lehet megadni, kicsit ezt a részét kevésnek érzem. Amúgy nagyon jó. Megy a 720p (bayeren), de nem vagyok elájulva tőle... Kíváncsian várom a fogyasztást. Nem akarom elszólni magam de a cm7-hez képest akksiban eddig úgy tűnik, egy álom lesz a jobb fajtából
-
törölt tag
Én olvastam az elejétől fogva, amikor még Hz-eket emlegettél. Most amiatt a kitétel miatt reagáltam, hogy "a mAh csaknem mellékes". Ugyanis épp a mAh érték a döntő fontosságú.
Nem a fogalmazásod árnyaltságával volt baj, hanem téves (károkozásveszélyesen megtévesztő) információkat közöltél, és a negatív reakciók után tévesen korrigáltál. "Hűbelebalázskodtál." -
kano
nagyúr
válasz Shyciii #40300 üzenetére
Nem rossz az Xperia ARC S csak ne lennének olyan ramatyak a gombjai.
-
Angyalpor
tag
A nem cm vonalbol melyiket tanacsoljatok,mi takarekos es stabil? Ad xda-n is teljes a kaosz. :-)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest