Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
válasz toth_janika #38282 üzenetére
Aham köszi felraktam én is meglátjuk.
-
Land
veterán
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni. WIUI 2.4.20-as GB verzioja van fent. Ujrainditas utan 180-210 mb a szabad memoria. Par nap utan ez lemegy 60-100 mb-ra ugy, hogy ugyanazok a programok futak a hatterben. Letoltem par programot, de semmi valtozas (pl. Viber). Tobb mint 100 mb Ram elillan az eterbe. Erezzhetoen lassu igy a telefon sajnos. Van otletetek, hogy miert van ez? Lehet CM7 RC2 lesz ebbol igy.. Koszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
FearTomi
őstag
válasz hodostamas #38210 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Kammerer neked is!
Felkészülök lelkileg, aztán neki esem
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
sec0nd
tag
válasz CoolBoy323 #38291 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1432100
-
RAiN91
őstag
válasz CoolBoy323 #38289 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
ööö biztos én vagyok vak (mentségemre legyen mondva, vizsgaidősuck van ) de hol van XDAról a CM9 topik?
[ Szerkesztve ]
-
toth_janika
őstag
válasz KaiotEch #38224 üzenetére
Hello!
Nekem 3 napja van fent multiboottal, és azóta pozitív tapasztalatok vannak. Első szívás a Play-el volt. FC volt 3 indításnál, de amikor neten belogoltam, és elindítottam egy telepítést, akkor már ment rendben.
Akkukezelése mintha jobb lenne, mint a CM7.2RC-é, bár ebben még nem vagyok 100%Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
bigsee
addikt
válasz baal-amiga #38279 üzenetére
Igen, ha kiveszed az akkut és visszarakod, akár fly módban is, de ha benn van a SIM, az a hálózaton még ugyanúgy kommunikál... hidd el...!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Godmax
tag
válasz baal-amiga #38279 üzenetére
Lehet. Így jogos, nem kell azzal foglalkozni, hogy kiveszi-e az akkut vagy sem. Ha úgy van beállítva . Nekem is mindig helyes volt az időbeállítás, kézzel sosem állítottam.
Peace! -
Godmax
tag
válasz baal-amiga #38274 üzenetére
Szerintem nem repcsiben indul, csak mire Te látod, már abban van. Vedd ki a sim-et !
Bár még én sem próbáltam.Ajjjj.. Bigsee... megelőztél.
[ Szerkesztve ]
-
lordyka
aktív tag
sziasztok!
nekem egy defy+om van BL6tal. kipróbálnám a miui-t, szóval azt tervezem h vmikor a héten nekiülök és felrakom a BL6 froyo-t és arra már mehet a miui. batteryfix az oké, vágom mit kell csinálni.
a kérdésem inkább arra irányul, hogy olvastam h a miui gb vonal leállt, szóval melyik a legstabilabb miui rom? wiui nem vonz egyelőre, szeretnék a hivatalos miuiba belekukkantani, ez a miuiandroid.com-n található ugye? szóval melyik a legújabb verzió? esetleg tapasztalatok róla? és végül ha egy letöltési linkkel meg tudnátok szánni az még csodásabb lenne
előre is köszi! -
bigsee
addikt
-
baal-amiga
senior tag
Akkor csak jelzem: repcsibe tettem a telót, kikapcsoltam, kivettem az akkut 15 mp-re, visszatettem az akkut, bekapcsoltam, repcsiben indult (így nem jelentkezett fel a gsm-re) ÉS jó a dátum és az idő.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok
Jelenleg defy+-os cm9 van a telefonomon defy+-os kernellel. Legegyszerűbben hogyan tudnék felrakni egy cm7 rc2-est. Az én telefonom sima defy MB525-ös. Esetleg van recoveriből egy 2.2.2 hun mentésem elég lenne azt visszaállítani és mehet a cm7, vagy kell rsd lite-al egy gyári2.2-es rendszer?? Esetleg erre a rendszerre (cm9) mehet a cm7-es minenféle wipekkel???
üdv
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
tzl
senior tag
válasz baal-amiga #38270 üzenetére
Nem maradnak meg, a gsm hálózatról szinkronizál, ahogy feljelentkezik.
-
Kbali
nagyúr
válasz RAiN91 #38267 üzenetére
Már miért maradnának meg? Mitől működne a telefon, ha nincs benne akksi? Ebben nincs eprom elem, mint egy sima számítógépben/notebookban, hogy valami továbbszámoljon.
Be kell állítani az automata időszinkront és mire bekapcsol, már szinkronizálta is magát.[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
Ha kiszeditek az akksit, visszarakjátok, bekapcsoljátok, akkor az idő és dátum beállítások megmaradnak?
-
teo77
őstag
Domi! A Domiuiban (is) visszarendezodnek a konyvjelzok, ha atrendezem oket. Lehet ez ellen tenni valamit? Nem szivesen cserelnem le, remek bongeszo ez.
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Angyalpor
tag
válasz hodostamas #38263 üzenetére
Ertelek... gondoltam egyszerubb csak takarot cserelni...
-
Angyalpor
tag
válasz hodostamas #38260 üzenetére
Az a plexidarab nem a hatlapon van...
-
RootRulez
félisten
-
Angyalpor
tag
Berepedt kameratakarora valakinek otlet...?
-
lordyka
aktív tag
válasz domerator #38256 üzenetére
ahogy belenéztem a lelkébe elméletileg amikor alszik a telo visszaveszi 200MHz-re, 70%nál kapcsol fel, 40nél le, de a /sys/devices/cpu/cpufreq mappában benne vannak a freki fájlok, azokat megnyitva ott vannak a különböző állapotokhoz tartozó értékek, mondjuk nekem defy+on nem pont ott volt, de kicsi kutatás után rátaláltam (pluson a /sys/devices/system/cpu/cpufreq az elérési út)
-
-
chab7
addikt
válasz peter077 #38244 üzenetére
???? ezt most miért is kapom?
(#38245) KaiotEch: Miért? Mi baja lehet? (Bár inkább nem kell válasz, mert ezt már annyiszor kibeszéltük, linkeltünk is, és most hogy mertem említeni már deja vu-m van.
Azért hozzáfűzöm: nem lesz baja az akksinak tőle hiszen a 0-ra merítés az valójában nem 0 !!! az anno linkelt írásokban megkereshető miért. Viszont egy-egy ciklus merítés-töltés nálkül meg nem tudja a rom pontosan mennyi is az annyi - azaz hogy meddig bírja az akksi és rossz értékeket jelez vissza.
De hát persze nem közelező a rom számára bekalibrálni az akksit.(#38248) tzl: Jaja, én kivárom mások tesztelgetésével amúgy meg szerintem ha már okés, akkor a hivatalos cm oldalon is kint lesz.
(#38254) Angyalpor: Persze, hiszen legtöbb változás vagy nem a mi telefonunkra volt, vagy csak olyan kis dolgok amik menüben nem észlelhetők. (Nemrég linkeltem amúgy cm7.2 rc1 rc2 changelogot, tessen visszakeresni.)
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Angyalpor
tag
Az normalis,hogy ratelepitettem az rc1-re az rc2-t,es latszolag semmi nem valtozott? :-) A settingsben irja,de gyakorlatilag minden ugyanaz... :-)
-
domerator
veterán
Hölgyekurak,
Ezeket a cpu szabályzókat próbálta már valaki?
Én tegnap állítottam be a boostedassv2-t setcpu-val és annak ellenére, hogy csak 800MHz a felső választható (az alsó meg 300 vagy 600... én 300-ra tettem) egészen jól megy vele a telefon... igaz, most éppencsak használva van, szóval semmi játék, meg efféle.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
tzl
senior tag
Na, visszaálltam wiui-ra. Szép volt a cm9-es kaland, már most hiányzik a jégkrém szépsége, de sok még a bug.
A két fő ok a visszaváltásra a hwui hibái (gyakran megállnak a böngészők, mindegyik, és nem töltenek be oldalakat), a rendszerbeállításokban pedig minden nightly-ban más menüpont szűnik meg funkcionálni. Tegnap pl. nem tudtam belépni a bluetooth beállításokba és így nem tudtam autós kihangosítóra csatlakozni. Plusz nagyon sok a FC.
Ráadásul a chrome még mindig nem megy, pedig az lett volna a fő indok, hogy átálljak ICS-re. Ki akartam próbálni. Némi javulás látszik, mert az eddigi teljesen halott állapotból eljutottak oda, hogy pl. a gmail mobilos oldalát már betölti, de állandóan lehal, nem jönnek be a menük stb.
Már most látszik, hogy nagy királyság lesz az ICS, de várok még egy kicsit, amíg használhatóbb lesz. -
somi52
őstag
defy somi black dog 1.2 [link]
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
-
duduati
aktív tag
Amúgy nagy különmbség van a zöld, illetve piros kamera között? Most készülök venni ilyen telót, és ez zöld lencsés van itt közel hozzán ami jónak tűnik. Nem vagyok egy nagy buherálós, szóval nem fogok programot feltenni a kamera javítására(olvastam hogy lehet).
Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz #99499520 #38220 üzenetére
Amikor leadod garanciális javításra a töltőt, akkor be kell mutatni az egész telefont szőröstül-bőröstül. Azután már ügyintézője válogatja, hogy a telefont is ott akatja-e fogni a javítás kapcsán, vagy csak a töltőt. Te ragaszkodj hozzá, hogy a telefont ne kelljen otthagyni. Ezekre egy év szokott lenni a gari, akkor is, ha a telefonra kettő.
[ Szerkesztve ]
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tudná elmondani CEE és SEA között mi a különbség? Nekem a zöld lencsém Defymre melyik lenne jobb? Ha a SEA akkor azt hol találom? Köszi.
Minden szinten,szinte minden.
-
domerator
veterán
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
chab7
addikt
válasz girnyau #38216 üzenetére
Új romot (vagy romverziót) mindig csak fullos akksival telepíteni !!! mert különben az új rom kalibrálás nélkül nem fogja pontosan tudni mennyi van az akksiból. Pl ha 50%-nál tetted fel az új verziót akkor hamarabb merül (de csak a visszajelzés szerint, mert a végén meg majd pár %-al fogja sokáig bírni. Tessék erre is figyelni mert sokan nem teszik aztán panaszkodnak hogy nem jó az akkuidő, miközben csak nem jól jelez vissza, de 0-ig nem várja ki senki hogy mennyi is a valós akkuidő
(#38220) beluudj: Mindig csak a termékre vonatkozik a garancia, a kiegészítőkre nem - hacsak másként nincs feltüntetve.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
adorjant
őstag
Ha már élménybeszámolók:
05.20 CM7 nightlyval mintha erősebb lenne a wifi... -
baal-amiga
senior tag
CM7 RC2-vel tapasztalta-e valaki a következőket:
- FC idióta helyeken: pl. értesítési energia widget megnyomásánál, videofelvételnél.
-ex-dialer névjegyszerkesztője nem megy, a stock szerkesztést dobja be."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
teo77
őstag
W333, RootRoolez, koszonom szepen a linkeket!
Azt kell mondjam, hogy amikor a CEE volt a telomon, kis tulzassal utaltam a Defym. De, most a DOMIUI-val ...CSODAS! :-) Leszamitva azt, hogy fenn all a Kobuki effektus. :-s[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Olyan romot keresek a barátnőm Defyére ami jó sokáig bírja akku szempontjából. Ugyanis eddig egy CM7 (nem tudom pontosan milyen, de valami 7.1 lehetett) volt fent ami elkezdett forceclose-t játszani és semmi nem segített rajta se factory reset se wipok se semmi (elcsesztem, mert nem néztem meg milyen verzió volt, tudom). Így feltettem egy új 7.2-es nightlyt, de az meg 2 nap és teljesen lemerül úgy hogy naponta max 30 percet beszél 2G-n és semmi más nem megy (se wifi, gps, világítás 25%-on). És már nagyon rágja a fülem, hogy elcsesztem helphelphelp. Nem fontos a CM vonal csak magyar legyen. És nincs kedvem sokat kísérletezni, hogy megkeressem azt a CM-t ami jó volt.
Segítsetek előre is köszönöm!
Sziasztok!
-
Angyalpor
tag
Most vettem eszre,hogy a kamera elotti kis plexim be van torve... :/ Fenykepezesnel nem zavar,de a vizallosagon gyanitom nem javit... :-) Valaki cserelte mar?
Amugy fura,tippelni nem tudok,mikor tortent,vigyazok a telefonra... :/ -
FearTomi
őstag
Na jó, én meguntam ezt a power gomb mizériát, szóval szétszedem a defyt, aki szedte már szét a telefont, az oldalsó csavarokat mivel távolította el?
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
badaia5
tag
valakinek tapasztalat h mennyi idő ez a procedúra van ?
Nekem 15 napot mondtak addig kitépem a hajam defy nélkül ...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest