Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz somi52 #40195 üzenetére
Ami még engem idegesít ebben a ROMban, hogy a naptár kínai.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz somi52 #40180 üzenetére
Szia!
Hogy állsz a Barabone ROM magyarításával? Utálom a magyar nyelvet egy romban, de a tárcsázóban, ha úgy írom a számot, hogy 06201234567 akkor így szeparálja el:
062-012-34567. Ettől viszont falnak megyek.Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet ezt állítani?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
natë
nagyúr
Játszani nem játszom, szóval a GPU teljesítménye annyira nem érdekes. A fizikai gombsor nekem hálás dolog, mert a virtuálistól kiráz a hideg. Pláne mikor Defy-on enyhén nedves kézzel próbáltam gyorsan gépelni....
Az alacsony felbontás a kis méretű kijelző miatt nem érezhető, amúgy is a pixelsűrűség számít. Ami engem megfogott, az az, hogy mennyire gyors a törpe. Az a vas, ami hajtja, simán helytáll a nagytesóknál is. Hát még az ekkorka jószágnál..
Természetesen majd valamikor biztos váltok egy Acro-ra Addig megteszi (pénteken kapom meg).Nem véletlen a Különösen Ajánlott plecsni.
A Defy-t pedig eladtam már.
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
válasz feketepeti #40161 üzenetére
De ez miért gond? tekintve, hogy nem jelez törteket a telefon, kénytelen az eggyel kisebb egész számot mutatni, ahogy merül a telefon. Mivel lehúztad a töltőről, azonnal fogyni kezd a delej az akksiból, tehát már nincs 100%-on, csak 99,99999999999-en, aztán 99,99999999998-on, aztán így tovább lefelé. Viszont ebből te csak a 99%-ot látod, a többit nem.
-
törölt tag
válasz RootRulez #40189 üzenetére
Nem véletlen, hogy ilyen sokan értetlenkedünk Mozz választásán, miközben persze remélhetőleg ő elégedett lesz vele.
Egyébként gyári oprendszert tekintve is ez egy revelatív tapasztalatom volt. Amellett, hogy én mindig is elégedett voltam a Defy gyári Froyójával, és más, a Defy-nál nagyobb presztízsű Samsung, Nokia, SE telefontípusok nyomkodásakor is a Motorola Defy oprendszere tetszett jobban (kivéve a HTC, mert az jó szokott lenni), amikor egy hétig az X10 Mini Pro-t kellett használnom (szintén Froyóval), akkor azt is tartósan megtapasztaltam, hogy a Defy oprendszere mennyire de mennyire jól megcsinált valami a gyári (Android) oprendszerek között.
-
tzl
senior tag
hardverileg a gpu erősebb egy picit. Nagy előnye a billentyűzet, de defy után nem fogod szeretni.
Asszonynak az van, halál kézbevenni a defy után. Kicsi a kijelző, alacsony a felbontása, álló módban csak telefonbillentyűzet van (egy gombon 3-4 betű, mint a butafonokon), úgyhogy még egy marketes kereséshez is minimum el kell fordítani a telót vagy elfordítani és kihúzni a billentyűzetet.
Ha azzal kezdesz és azt szokod meg, akkor nyilván nem gond, de normál méretű és felbontású képernyő után nem lesz az igazi. -
törölt tag
Tudom, én az általad vett (nem X10, hanem az új) Mini Pro kijelzőjéről beszéltem fényesség ügyben, amit természetesen szintén láttam már!
De mérésileg is, például a Chip Magazin (gondolom megbízható) mérése szerint:
Mini Pro: 154 c/cm2
Defy: 313 c/cm2.
Elnézést, hogy rontom a jókedvedet, tényleg csak az "atyai aggódás" vezérelt, remélem a szándékaidhoz tényleg jó lesz a Mini Pro, csak hát aggódom, ezért említettem az X10-es Mini Pro tapasztalataimat, hogy azért a Defy-tól egy ideig ne válj meg, ha még nem tetted...[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
válasz domerator #40173 üzenetére
Sajnálom, hogy itt hagyod a Defysek táborát, nagyon sok jó tanácsot kaptam én is tőled, és sok újat is tanulhattam, főleg úgy, hogy a Defy-vel csöppentem bele az Android világába.
Minden jót, és hasonló aktivitást a régi-új telefonjaidhoz!Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
natë
nagyúr
válasz domerator #40182 üzenetére
A SE/S telefonokon a saját módosított GB, ICS rom érdekes mód nem laggol, sőt....Fél napig gyűrtem kolléganőm minijét (MOBILT!!! ) zéró lag, döbbenetes smooth érzés...
Valamit a Motorola cseszett el a Bluron. Nagyon.(#40184) kammerer : az x10 kijelzője NAGYON távol áll a mini pro kijelzőjétől. Nézd meg, ha van rá módod!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért a Defy-t ne add el, ha még nem tetted, mert félek, hogy hamar vissza akarsz majd szokni rá. Mikor egy hétig nem volt nálam a Defy-om, használtam öcsém (X10) Mini Pro-ját, de folyamatosan sírhatnékom volt, mind hardveres, mind szoftveres okok miatt, egészen az állandó befagyogatásig, újraindulgatásig. Iszonyatos egy hét volt, komolyan mondom, a végén már féltem hozzányúlni, és klausztofóbiám volt tőle. Persze nem akarlak előre elkeseríteni, remélhetőleg a te (nem X10) Mini Pro-d klasz lesz, és boldog leszel vele, főleg, mivel azt írtad, hogy te örülsz annak, hogy olyan "picike". De félek, hogy nem így lesz.
Egyébként a Mini Pro kijelzője még a Defy-énál is tetemesen halványabb (mérve is), pedig a Defy-é sem egy virtuóz e téren.
(#40182) domerator: Hát, furcsa ez a (hirtelen?) meghasonlás, de sok szerencsét, köszönjük az eddigieket. Egyébként, szerintem a három "nagy" közül még mindig az Android a legkisebb rosz.
[ Szerkesztve ]
-
Hajas Mao
tag
Picit más. Bayeres defym van, és fel szeretném tenni a Speedy barebone ROM v3.1 red lens-es változatát. Mi a teendő a rom recovery install után?
-
domerator
veterán
válasz Hajas Mao #40179 üzenetére
Nem a defy... a droid.
(#40180) somi52:
Köszi, további jó romolást
(#40181) kymco:
Ezt nem tudom most összefoglalni, de sokszor emlegettem a laggolást, a megfelelő működéshez szükséges erőművet és mások is mondtak sok mindent már, ezek összessége a kifogásom... és az egyik első helyen az alap feketeség van.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz Hafy75 #40177 üzenetére
Egy darabig nem lesz új telóm, előveszem a fiókból a HTC Touch 3G-t, vagy a Touch 2G-t és azzal leszek egy darabig.
Új teló szerintem várat magára, egyrészt anyagi okokból, másrészt pedig mert nem tudom mi lesz a következő... iPhone, vagy WP... ha iPhone, akkor kivárom az 5-öst, ha WP, akkor kivárom a Win8-at mindenestül és meglátom.
Droidom nem lesz (ha szerencsém lesz, akkor soha többet)
[ Szerkesztve ]
-
Hafy75
aktív tag
Mi van itt?
Miért adja el hirtelen sok ember?Domerator: Elárulod, mi lesz az új telód?
Na!!!
-
kano
nagyúr
válasz YAS-dude #40172 üzenetére
SE-nél is. A hivatalos ROM érkezett Froyo kernellel.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
domerator
veterán
Urak,
Eladom a Defymet, minden eddigi normális és segítő megnyilvánulást köszönök ebben a topikban (és a többi Defy topikban is persze) ... a többit nem minősítem.
További kellemes defyzést, droidozást, fórumozást mindenkinek!!
-
YAS-dude
őstag
válasz Hajas Mao #40170 üzenetére
Igen, a defy-ra tákolt ICS a zárt bootloader miatt a motorola által aláírt kernelt kell, hogy használja, ami valami 2.6.32-xxx verzió, a froyo idejéből. Ami külön érdekes, hogy a defy+ gingerbreadje alatt is 2.6.32-es, "elavult" kernel van pl 2.6.35 helyett. A gyárilag ics-es telefonokon meg 3.x a kernelverzió.
-
kano
nagyúr
válasz Hajas Mao #40170 üzenetére
Valamelyik SE/S telefonra érkezett hivatalos ICS alatt Froyo kernel van.
Persze ettől még nem biztos, hogy erre is így fog érkezni az ICS.[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz feketepeti #40166 üzenetére
A lemerülést kikapcsolásig értitek? Mert ha nem, és nincs kalibrálva, akkor simán előfordulhat, hogy a nem megfelelő akku értékek ismerete miatt a kijelzés a felső szakaszban lassabban mutatta a merülést mint valójában - és az alsó szakaszon esett volna gyorsabban.
Ugyanígy fordul elő mikor nagyon gyorsan esik fönt és alul meg még pár %-al is órákig megy, de a user már akkuzabálásról ír holott csak nem jó a visszajelzés.
Azért sok fals dologba lehet ám belefutni.
Aki nem engedi kalibrálni az akksit kikapcsolásig az nem is fog jó értékeket látni szerintem sosem.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
kymco
veterán
Önmagában attól, hogy lehúzod, és rögtön 99%-ra ugrik, még az akksidnak semmi baja. Ha csak ez a gondod, akkor ne is foglalkozz vele.
www.refujvaros.hu
-
kano
nagyúr
válasz Angyalpor #40155 üzenetére
Nekem MIUI-nál nem csinálta.
feketepeti
Mindenkinek annyit mutat (legalább is CM7/MIUI-nál)..[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Nekem mindig is 99%-ot mutatott lehúzás után...
═════════════════════════════════════════
-
feketepeti
aktív tag
Elkezdett szivatni az akku engem is.
Nagyon hamar merül, és már a kezdeteknél gond van, mert ahogy lehúzom a töltőről, azonnal 99%-ot mutat.
Már szétkalibráltam, mindenféle ismert módszerrel.
-
natë
nagyúr
válasz becikem #40140 üzenetére
A telefon nem véletlenül különösen ajánlott...Volt már a kezedben? Nem nagyon vettem észre minőségbeli különbséget (talán a pixelsűrűség miatt) a mini pro és a Defy kijelzője között.
A nyomós érv a telefon mellett a nagyon kedvező alkalmi ára volt (független, bontatlan, majd fele a piaci új árnak), emellett azért a hivatalos ICS elég korrekt lesz rajta. A MiUi V4-ről nem is beszélve. -
Laci.M
senior tag
Működik a telefon! Végülis az android recoveryből át kellett lépnem egy latest recoverybe, onnan ment a dolog, sima volt minden.
Az SD kártya adatvesztésére van valami megoldás? Nagyon idegesítő, hogy mindig elvesznek az adataim. Egyéni hiba, vagy másnál is előfordul?
Most megint rámjött a ROMcserélhetnék, pont mint amikor új volt a Defy, illetve amikor még a Blade-em volt. Szerintem kicsit olvasgatok a 4.0-ról és már kerül is fel rá, ha tényleg van valami előnye.
Lehet nekiesek tesóm Galaxy Ace-ének is, úgyis mindig szekál vele!Aláírás
-
teo77
őstag
válasz Angyalpor #40151 üzenetére
Én nekik hogy mutatod meg? Akkor toppansz be, mikor közel áll ahhoz a ponthoz, ahol esni szokott a töltöttség szintje? Komolyan kérdezem, csak egy kicsit megmosolyogtató a dolog. Meglehet, én is megpróbálkozok ezzel, ha nem változik jó irányba!
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Angyalpor
tag
Najo. Most untam meg az akkuesest.
Felteszem a cm rc1et,ott meg jo volt,aztan a gyarit,aztan viszem vissza gariba,ha marad... -
Laci.M
senior tag
válasz szabof1 #40145 üzenetére
Van kék LED, ha nyomom a hangerőt asszem még zöld is van. Ha jól emlékszem utoljára 40% volt az aksiban, sajna így tölteni nem akarja, azóta kb 10 percet töltött. Ezzel még megpróbálhatom az életrekeltést ugye? Sjana egy ismerősömnek sincs Defy-je, hogy feltöltse az aksimat...
Ha hazaértem már próbálom is!
Aláírás
-
szabof1
őstag
válasz Laci.M #40144 üzenetére
Kék led van újraindulás után?
Ha van, akkor telepítenék egy újabb pl. CM7.2 stabilt. (Leírás: Motorola Defy: A CyanogenMod-7 (CM7) telepítése kezdőknek)Ha a fenti megoldás nem játszik, akkor...
ajánlott "irodalom": Motorola Defy: Módosított romok cseréje / bootloop javítása (a 2. bootloopos rész)[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Szegény Defy-om szoftverét sikeresen megöltem.
Kb pont egy éves a telóm. Vásárlás után feltettem a gyári programmal a 2.2-t, rá pár héttel már ment is rá egy CM 7.1-es GB Stable verzió. Minden szép és jó volt, de már egy ideje egyre több program FC-zett, beakadt, merült a teló és ilyenek. Illetve a 16GB-os kártyáról tűntek el sorra az adatok... Na mondom FR, de előtte megpróbálkozok még a cache törlésével a recoveryből. Meg is csináltam, teló elindít, akkor viszont a play nem működött egyáltalán, állandóan leállt. Na mondom új próba. Ekkor követtem el egy nagy hibát sztem, láttam olyat, hogy motorola recovery, na én sajna rámentem, ott is nyomtam egy format cache-t.
A telóm azóta nem indul, SEMMILYEN bootloader nem jön be, sem a Motorola, sem a CWM...
A CM7-es emberke pörög egy 10etkb, majd kigurul, és megint visszajön elkezd pörögni a végtelenségig...
Tudom, hogy tavaly voltak leírások, hogy mit kell ilyenkor csinálni, de azt nem tudom, hogy azóta mik az újdonságok, mennyire naprakészek azok az írások.
Első kérdés: Mi tévő legyek, hogy életet leheljek szegénykébe?
2. Milyen stabil ROM-ot ajánlotok? CM7 párti vagyok ( CM9-et még nem próbáltam, de stabil rendszert szeretnék, úgyhogy gondolom még a GB a nyerő)A telóm zöld lencsés sajnos, és én már cseréltem ROM-ot Blade-en, illetve Defy-on is, de az elmúlt egy évben sajna semmi ilyesmit nem csináltam, így már kimentem a gyakorlatból.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv: LaciAláírás
-
R19
senior tag
A friss CM7.2 Stable fut a Defyn. Egy dolog kivételével minden klasszul megy: a video felvevő szaggat, fagyogat. A "gyárin" kívül próbáltam lgCamerával is, ez eddig minden romon tökéletesen működött. A beállítások változtatásaival sem javult a helyzet.
Szerintetek mi a megoldás? -
YAS-dude
őstag
válasz ccs2929 #40141 üzenetére
A GB kernel sem csak úgy GB kernel, hanem a Defy+ kernele, ami hardverileg kb. azonos mint a Defy és ugyanaz a Motorola adta ki és hitelesítette az sfb-t amiből kiszedték a kínai linuxhekkerek.
ICS kernel nincs se Defyhez, se Defy+-hoz, másét meg nem fogadja el a zárt bootloader. -
ccs2929
senior tag
Láma kérdés/eszmefuttatás/:Tudom,hogy zárt a bootloader,de ha a GB kernelt tudták párosítani a defy-hez,akkor az ICS kernelével miért nem lehet ugyanezt megcsinálni??? Értem én hogy benzines, de mitű megy !
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
becikem
tag
válasz Cogwheel71 #40138 üzenetére
Jön ő még vissza, csak pár hetet adok neki. A SE fórumon sincsenek elájulva a userek. Meg a 320*480 felbontás.... hát... az kevesebb mint a fele a defy-nek. És mindez 3"-on, ami meg nem sokkal kisebb mint a mi 3,7-ünk.
-
becikem
tag
válasz #35202114 #40136 üzenetére
Lehetőségnek valóban elmenne a miui-t felpattintani, de fél napba telt mire mindent ismét belaktam a data wipe után, egyéb teendők mellett, és rohadtul nincs kedvem megint...
Asssszittem van valami pikk-pakk megoldás erre. Abban nem kételkedem hogy szoftveres bug vagy összeakadás van. -
chab7
addikt
válasz 105kacsa #40131 üzenetére
Többek között ilyenek miatt nem jó még ics-t használni bármilyen elfogadható is már a mostanában kijövő cm9.
Ugyanígy sok program sem ics kompatibilis még. Átmeneti időszakot élünk most. Aki nem bírja kivárni, hogy ugyanúgy minden menjen az ics-n is az maradjon nyugodtam még gingeren (cm7/miui).Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
becikem
tag
Jah, két hete kínlódok így....
-
becikem
tag
Kövezzetek meg, de itt is felteszem a kérdésem, a másik topik ritkább. Szóval valaki találkozott már olyannal, hogy a híváskor rezeg a telefon (eddig rendben is lenne), de kissé túlzásba viszi?
Ugye rezzen hívás indításkor egyet, amikor felveszik 2-t, ha leteszem 3-at, ha hívás közben átveszem a másik kezembe a telót, akkor a kijezlő felébredéskor is rezeg kettőt, ha elalszik is kettőt.
Egyszóval kicsit kezd az agyamra menni. És hiába kapcsolom ki mindenhol, hogy híváskor ne rezegjen, mégis rezeg. Voltak wipe-ok is de változatlan. Még azt is csináltam, hogy data wipe után újra raktam a cm7.2-t, de nem változott. Ja volt fent cm7.2 RC2, RC3, 0616-i maniac féle, de semmi változás. -
105kacsa
őstag
válasz Davebowman #40125 üzenetére
Nálam is tökéletesen ment a w.r 1.5-1.5.2 alatti verziókban.A Cm9 alatt nem megy.Nem jelenik meg csak a google és a picotto motor ,a svox-nak se hire -hamva a svox classic és a svox Mariska telepítése után se.Különbség EW Info Screen during installation
UPDATE CM7 Bootanimation now with Metro Style
UPDATE Exdialer V.90
UPDATE GoLauncher 3.0
UPDATE Miui Explorer 2.3.7.31
UPDATE Beats Audio 5.1
UPDATE Player Store 3.5.19
UPDATE Google Maps 6.7
UPDATE Update Me 1.2
UPDATE Languages in Aroma ( only 2, English and German )
UPDATE Aroma Install Script ( more infos and different options )
FIX DeskClock Text Color with ICS Theme
FIX Nitro Lagnullifier, is deleted
FIX GPS SettingsZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Sommi
aktív tag
Fú hát én le nem váltanám SE mini pro-ra. Igazából nem is értem ezt az ICS őrületet. Még romot sincs kedvem cserélni ICS-re, (sőt egyelőre még csak Gingert se használok,) nem hogy telefont. Miért olyan nagy szám, hogy mire jön ki az ICS és mire nem ? A froyo meg a ginger közt se volt igazán számottevően nagy különbség szerintem ...
Na mindegy, hát mindenki maga dönti el, én még tuti h egy ideig nem akarok megszabadulni a defy-tőlEgyébként SEA romhoz tud mondani vki egy jó cpu beállítást ? 300-800-1100 hoz ?
És ondemand, smartass, ... stb, ezek közül mire érdemes tenni kiegyensúlyozott akkuidő-teljesítmény elvárással ?[ Szerkesztve ]
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
szabof1
őstag
válasz -Zola0808- #40113 üzenetére
-
Davebowman
senior tag
válasz 105kacsa #40120 üzenetére
Igen, tudok! Használom.
Hang be- és kimenet -> szöveg-beszéd -> SVOX CLASSIC TTS alapértelmezettnek. A mariskát letöltöd, és ott is beállítod, hogy az a nyelv legyen az alapértelmezett.
Aztán jöhet az eCID progi imárom, felolvassa az sms-eimet is. A "MENNYNYÓC" -nál a tts-es szöveget állítsd be és felolvassa az utca neveket is. Érthetően!
Ja és WR 1.5.1-em van. 1.5.2 mennyivel tud többet érdemlegesen?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
105kacsa
őstag
Ezt hogy érted?Nem szabad kimondani azt a három betűt egymás után
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
Kezdetem örülni ,hogy minden ok. a cm9-ben(kangs 06.16).Hát nem.A nyelv és bevitel -szövegfelolvasó kimenet tts beállításoknál nem lehet kiválasztani a svox ttst alapértelmezet motornak így a rigo-nál nem lehet beállítani hogy az utcaneveket is bemondja.A CM7 nél tökéletesen működött az utcanév bemondás úgy minta primóban.Ez miatt vettem andorkás telót,ami így kiváltotta a pna-t.Most mehet vissza a best-of w.r.1.5.2.Vagy tud valaki megoldást svox mariska tts használatához??
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
motodefy
tag
Így van, kipróbáltam mindegyik verziót de a kettes szuperált a legjobban, mivel mind tudjuk mindegyik defy más ezért lehet neked az jön be de valószínű a v2 lesz neked is jó kipróbálod az összeset nem fogsz csalódni. Ami az akkut illeti cm7 vagy miui vagy wiui romokkal szinte minden este igényelte az energiát ezzel viszont ha nem piszkálom a telefont alig esik 1%-ot de ha piszkálom is pl.: wifi megy max fényerő játszok is láthatóan később merül.
-
gooool
őstag
válasz CoolBoy323 #40114 üzenetére
Nem is a pénz miatt írtam, és amúgy is épp viszik, csak a lehető legjobbat akartam felrakni, a gyári nem éppen acélos...
Szóval bár csak RO voltam itt, de búcsúzok, imádtam a telót, de egyszer mindennek vége szakad.Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Megéri lefrissíteni eladás előtt a 2.5.25-ös WajkIUI-t a legfrissebb 2.5.27-re? (nem ICS, Gingerbread)
Van vele valami problem? Esetleg javulás tapasztalható?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
sinkoneri
tag
Az akku esést milyen app-al nézitek? Kerestem battery history-ra de nem sokat találtam.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz motodefy #40061 üzenetére
Valami nem tiszta nekem. A v2 jött be reked, és ennek ellenére a v3.1-et ajánlod, ami a laggoló romok közé tartozik? :-) Vagy hogy érted ezt?!
És ha a 3.1-nél 3-4 napiv bírja az akksi, meddig bírták hasonló használattal az előző romjaid? Csak, hogy legyen viszonyítási alapom.[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
natë
nagyúr
A mai napon eladtam szeretett Defy-omat, a jövőben SE/S tulaj leszek (elméletileg egy SE mini pro jut hozzám bontatlanul IGEN JÓ áron a héten, ugye jön rá a hivatalos ICS....).
Köszönöm mindenkinek, hogy az egyik legpörgősebb, legszínvonalasabb okostelefon topik "lakója" lehettem, egy élmény volt!
Benézek majd időnként
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest