- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Én akkor már egyszerűen csak megfordítanám a processzor fújási irányát a bal oldali tervben és akkor mehetne a tápegység "kifúvónak". Sokan mondják, hogy "de hát a meleg felfelé száll", ami igaz is egészen addig, míg nincs kényszer-áramoltatás. Egy venti mindig "erősebb" a levegőnél, szóval ha lefelé akarod fújni, akkor lefelé is fog menni...
Vagy még elgondolkodhatsz egy olyan megoldáson, hogy az egészet alulról egy 200-as ventivel fújatod át, csak a tápegységet kellene valahogy okosan elrendezni, akár élére állítani, hogy ne nagyon szóljon ebbe bele.
Nekem a passzív ITX tervem (igaz paneltáp + LED tápegység kombóval) így volt tervezve, csak idő közben áttértem ATX-re.
Persze ebben az esetben is buktam volna valamennyit a "lehető legkisebb" méret elvéből, de nekem megérte volna, hogy csak egyetlen venti legyen a gépemben. Mivel ez akkor nem jött össze így végül egy sem lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest