- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Gold90 #19356 üzenetére
Ezt írtad:
Most ott tartok hogy rendeltem raspberry-t pi 3 erintokijelzoVEL 27dollarÉRT. ARROL fogom hasznalni a kijelzot. De meg latom mit kuldenek Koreabol....Ebből a magyar nyelvtan szabályai szerint az következik, hogy szerinted együtt jön a kettő és az is következik, hogy bizonytalan vagy az üggyel kapcsolatban, hogy ez ténylegesen így lesz-e? Éppen ezért és erre akartam csak rámutatni abszolút segítő szándékkal, hogy nehogy akkor érjen meglepetés, amikor megjön a pakk, mert ha mind a kettőt reméled, az bizony egyrészt nem igaz, másrészt nem 27 dollár lesz...
Baromi feszült ember lehetsz, ha ennyiből azonnal a rosszindulatot és a kárörvendést vízionálod (amiknek amúgy is ezek lennének az arcocskái (
,
) és nem egy kacsintás (
). Biztos én tanultam rossz netikettet így öreg fejjel és ma már egy kacsintás is a merő viselkedési fertő maga és nem csak egy jóindulatú testi gesztus, ahogy én tudtam.
A kolléga is írta (köszönöm szépen, el is pirultam a dícsérettől
) és ha visszaolvasol szerintem is sok mindent találhatsz tőlem itt a PH-n, de rosszindulatú és kárörvendő hozzászólást nem nagyon. Ezt a jövőben is igyekszem megtartani...
Amugy is relativ kinek szamit a tobb! Ugye mindenki sajat szerencsejenek kovacsa!
Ezt sem értem hogy hogy jön ide... E-pénisz méregetésre biztos vannak megfelelő arcok és más topikok, oda tessék átfáradni, ezt a családias topikot pedig tessék meghagyni annak, ami... Amúgy sem értettem soha, hogy erre miért van szükség... Egyszerűen ez nem az a hely... De hát ugye minden ember más...Komolyan mondom, ilyenkor gondolkodom el a prémium tagságon...
Segíteni akarok, nehogy tévedés legyen, erre még én vagyok megbélyegezve... -
tvamos
nagyúr
-
MrDerekas
addikt
válasz
Gold90 #19341 üzenetére
Lézer vagy cnc. Ha otthon, akkor millió módon
Körfűrész, dekopír, flex, dremel vagy forrasztó pákába fogható hevített szikével, vasfűrész lappal (talán ezzel pattogna ki a széle a legkevésbé). Azt azért nem árt észben tartani, hogy rohadtul sérülékeny tud lenni az akril. Ha vágod, akkor a vágás mentén maszkold mindenképp, vagy akár az egészet. Egy rakás mérgelődést megspórolsz magadnak.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Gold90 #19338 üzenetére
Nem szükségszerű. Én Very Well! vagy Maestro festékkel szoktam. Lehetőleg matt félével. Festés előtt alaposan fel kell csiszolni a fújandó felületet (finom vagy inkább nagyon finom papírral, csiszolószivacssal), majd alapos portalanítás után mehet a festék. Fényes fehér Maestro szprét nem javaslom, mert hónapokkal később is képes még beleragadni a huzamosabban rajtahagyott akármi és cefetül szedi a koszt, port.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged