- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumy1
aktív tag
válasz
gerleimarci #19276 üzenetére
Köszi.
-
adatfalo
senior tag
válasz
gerleimarci #18899 üzenetére
Tudom, ezért kérdem, hogy meg lehet-e buherálni. Fekete-narancs nyomógombot nem sokat találni és ami van az is horror áron.
-
Frenky89
addikt
válasz
gerleimarci #18796 üzenetére
De egyedi hosszúságú kábeleket szeretnék és a gyári szettet nem szeretném szétszedni.
-
Lucuf
csendes tag
válasz
gerleimarci #18775 üzenetére
Megcsináltam a negatívot ezzel a módszerrel, szerintem kicsit sok lett a keményítő, de elsőre sztem elég jól sikerült.
-
Lucuf
csendes tag
válasz
gerleimarci #18775 üzenetére
Ezer hála!
Ha lesz időm megcsinálni, megmutatom majd a végeredményt.
Esetleg valakinek van tapasztalata PlastiDippel? Mennyire "soft touch" száradás után, vagy tudtok e ilyen festéket lehetőleg festékszóró kivitelben?
-
Coller225
tag
válasz
gerleimarci #18761 üzenetére
Értem, köszönöm
-
TaaT
nagyúr
válasz
gerleimarci #18723 üzenetére
Köszönöm.
-
Droidrobot
újonc
válasz
gerleimarci #18715 üzenetére
van a vga-n is és a led szalagon is 4 pines csati
-
Droidrobot
újonc
válasz
gerleimarci #18709 üzenetére
akkor vennem kéne egy rgb led vezérlős alaplapot
-
Pubszon
veterán
válasz
gerleimarci #18705 üzenetére
Meg lehet éppen oldani, gépházon belül meg nem nagyon látszik szerintem.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
gerleimarci #18699 üzenetére
Köszi,
Akkor majd elkezdek kísérletezni, mi az aminél már dereng a fény, de nem zavaró.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
gerleimarci #18697 üzenetére
alaplapról megy
-
kmisi99
addikt
válasz
gerleimarci #18693 üzenetére
Szerintem a lapotpomban nincs annyira olcsó dac mint a tv boxban és ott is zajos volt, én is gyanítom a kábelt, mert még annál is vékonyabb. Direkt ezért írtam, hogy a lehető legolcsóbb fajta egyenesen kínából. De majd összerakok egy rendesebb kábelt, csak veszek szerelhető jack csatit.
-
kmisi99
addikt
válasz
gerleimarci #18675 üzenetére
Kicsit megkésve a hangfalas témához kapcsolódva, ha letekerem a potit, mégis teljesen elnémul a hangfal. Akkor vajon mi lehet a zaj forrása?
-
kmisi99
addikt
válasz
gerleimarci #18672 üzenetére
De igazából, az alap sistergése teljesen normális szintű, kb fél-1 méterről már nem hallható. Viszont csakis akkor mikor estére való tekintettel halkabbra veszem, akkor minden hangosabb, főleg beszéd "jelenetnél" ilyen "recsegős, sistergős" a hang. De csak akkor. Szóval ha rendesen napközben normál hangerőn megy akkor hibáltan. És a bal oldali hangszóró kicsit jobban recsegős. De nem hiszem, hogy az lenne a hibás, mindenesetre a hangszóró is egy olcsóbb darab.
-
kmisi99
addikt
válasz
gerleimarci #18666 üzenetére
Amiket kipróbáltam, akkuról táplálás, gondolom ez is megteszi trafós táp helyett, hisz ez is "szűrt" áramot ad.
Lehúztam a TV boxról, ekkor még sercegősebb lett, szóval a TV box szűr némi zajt. Ha kihúztam a komplett jack kábelt az erősítőből akkor is zajos volt. Letekertem totál a potmétert akkor is sercegett. Rövidre zárni viszont nem teljesen értem, hogy hogy gondolod.Tudom nem akartad fikázni, én viszont fikáztam. Persze semmi bajom vele ilyen téren, hiszen direk low budget az egész "házimozi", és nem is akarnék rá költeni, csak hangsúlyoztam, hogy olcsó minőségűek az eszközök.
Igazából alapjáraton semmi bajom vele, még akkor se ha nem megy semmi hang, csak akkor van gond, ha este filmezek, és halkra veszem, ilyenkor valahogy sokkal jobban kihallatszóik a sercegés.Valószínű lehet árnyékolni kell, bizonyos pozícióban, főleg ha hozzáérek valahol változik a sercegés, néha halkabb.
-
kmisi99
addikt
válasz
gerleimarci #18664 üzenetére
Az erősítő gagyi, 500ft volt, a médiabox is gagyi az is olcsó volt, a kábel is gagyi, az a lehető legvéknyabb és legolcsóbb. Majd megpróbálom akkuval, azon nincs zaj, aztán kiderül hogy serceg e úgy.
Csak reméltem be lehetne valahova egy szűrő kondit iktatni.
Tudom nem lesz belőle 2x15W, de ez csak a hangteljesítmény, az áramfelvétele olyan 100-300 milliamper körül lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest