- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Goblin12 #19454 üzenetére
Nekem a spájzban sokáig csak le volt téve a polcra egy alaplap, de később csináltam egy állványt, részben azért is, hogy ne hajoljon, illetve a csatlakozások is így jobban irányba állnak.
19 mm-es maradék bútorlapot (barna) T-alakban a szokásos lapcsavarokkal rögzítettem (piros).
Erre ment egy házból származó alaplaptartó lemez (fekete). Ezen gyárilag vannak olyan kulcslyukszerű rések, amivel pont fel lehet akasztani a csavarok fejére.
Az alaplapot (zöld) felszereltem a fekete tartóra, utána rá tudom akasztani a kiálló csavarokra:
Táp csak mellette van, az adattárolók (szürke) pedig egy polccal feljebb sorakoznak, onnan kanyarodnak le a SATA-kábelek az alaplaphoz.
A monitor és egyéb kábelek pedig a falon fúrt lyukon jönnek át. Mindezt a zajmentesítés miatt építettem ki már sok éve.
Valamikor volt rendes ház is kitéve, de később leszoktam róla, így egyszerűbb az alkatrészek cseréje is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM4 Setup! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest