- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barret001
addikt
válasz
razorbenke92 #21875 üzenetére
De jól mutat ugye? Mint az üzemanyagcsőre vásárolható mágnesgyűrű
-
Barret001
addikt
válasz
fatpingvin #21853 üzenetére
Nem olyan egyszerű,ahogy gondolja. Végül is típust sem írt.Ha újabb
,akkor meg van benne fordulat szabályzó elektronika. -
Barret001
addikt
válasz
fatpingvin #21851 üzenetére
Írta hogy külső tápos.Az vajon mit takarhat?
-
Barret001
addikt
válasz
fatpingvin #21849 üzenetére
Külső tápos. akkor kell még egy tranzisztor is.
-
Barret001
addikt
válasz
Keef_Lee #21832 üzenetére
Ha odafigyelsz,és értesz hozzá valamennyire,akkor Csak egy táp kell hozzá, 1 cella teljes töltöttsége 4,2V. ez 3x'=12,6V lesz. Ezt nem lépd át,és a töltőáram ne legyen több 1A-nál. Ha csak 12V-ra töltöd,az még jobb,és kímélőbb az akkuknak. Minden töltéskor leellenőrzöd a feszültségeket cellánként. Ennyi belefér. Ha csilli-villit akarsz,tehetsz rá voltmérőt,(voltmérőket) Akkor csak ránézel. Túlmeríteni,túltölteni nem szabad.
-
Barret001
addikt
-
Barret001
addikt
válasz
yericho800 #21560 üzenetére
Azt gondolom tudod,hogy az edzett üveg már nem vágható. Méretezés után edzik.
-
Barret001
addikt
válasz
gyuribácsi88 #21410 üzenetére
Barkácsolsz egy megfelelő alakút,avval is működni fog.Nem kötelező gyárit beépíteni.
Egy hasonló megoldással kitámaszthatod,és elfér a hangkártya is.
-
Barret001
addikt
válasz
gyuribácsi88 #21404 üzenetére
Olyan tartó kell,ami kikerüli a hangkártyát.
-
Barret001
addikt
válasz
inteltunder #21355 üzenetére
Nézd meg a 8-as csatlakozó nyák oldalát.Ha össze van a két oldal közösítve,akkor nyert ügyed van.fele oldallal is átmegy,a kb fele amper.
-
Barret001
addikt
válasz
Steve_Brown #21344 üzenetére
[Erre] gondolsz?
-
Barret001
addikt
válasz
razorbenke92 #21317 üzenetére
Régen ez nem volt gond,simán ment maszekba.Ma meg már,inkább nem is mondom. Egyre szarabb minden.
-
Barret001
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #21106 üzenetére
Nem a finom port kell szűrni,az nem okot nagy gondot.Viszont a szösz annál inkább! Az tömíti el először a gépet,és arra telepszik rá a por később...
-
Barret001
addikt
válasz
Oliverda #20894 üzenetére
Szerintem pontosan ilyen:[connector]
-
Barret001
addikt
válasz
lenoma #20832 üzenetére
Így jártam én is,csak én rátettem az intel alaplap rézmagos bordáját is,mert ez a picike"izé" Nem jó semmire...csatlakozók alapján a bekötést is meg lehet oldani.
Nálam volt más komplikáció is,a kábelek száma nem egyezett.3 vs4.de kompatibilisek egymással szerencsére,és működik a fordulatszám szabályzás is!
Bár nekem Intel alaplap,nem Dell. -
Barret001
addikt
válasz
lenoma #20731 üzenetére
Hogy kijelzi-e azt nem néztem,de aktív fordulatszám vezérlés működik.Hidegen csendes,aztán meg elkezd hangosodni terhelés függvényében
Az előzőleg belinkelt ventílátorhoz hasonló volt rajta.Hűtőstől cseréltem,abszolút bevált
A gyári megoldás elégtelen hűtést produkált... -
Barret001
addikt
-
Barret001
addikt
válasz
Jakuskacsa #20443 üzenetére
Szia! Aki majd beköti neked,meg fogja oldani.Aggodalomra semmi ok
-
Barret001
addikt
válasz
Franticfox #20387 üzenetére
A készenléti 5V kb 10W körüli teljesítményt tud.A ventillátoraid fogyasztásából kikalkulálható hogy ez elég-e? Bár azok az apró ventillátorok nagyon keveset fogyasztanak,max néhány wattot.
-
-
Barret001
addikt
válasz
Krisztina87 #20187 üzenetére
Egyszerű csapágyhiba.Kiszáradt,és igen így működik.Picit bemelegszik,elmúlik a zörgés.De egy idő múlva már nem fog elmúlni.
-
Barret001
addikt
válasz
Pubszon #19908 üzenetére
Éppen tegnap szedtem szét egy packot! Ilyet még nem láttam...Mind a 8 akku szinte nullára volt merülve! 0,3v alatt voltak,volt ami 0. A nyolcból kettő vette a töltést.Természetesen rájuk kellett bikázni,mert a normálisabb töltők kb 2,6V alatt halottnak ítélik az akkut,és nem indítják el a töltést. Most várok,hogy mennyire merülnek vissza.Mindkettő feltöltődött teljesen,és nem is túl kevés idő alatt. Ha gyorsan merülnek,akkor kuka.
-
Barret001
addikt
válasz
kalozhun100 #19893 üzenetére
A lényeg a ledek száma.1 led legyen benne lehetőleg. Abban az esetben mindegy milyen,a 12V-os gyengébben fog világítani.
-
Barret001
addikt
válasz
kalozhun100 #19891 üzenetére
Alaplapi tüskesoron úgy van beállítva az áram,(nem feszültség) hogy a led kényelmesen világítson róla.Nekem is vannak rákötve erős fényű ledek, el világítanak a szemközti falig
Tehát rá lehet kötni a ledet,nem kell ellenállás sem.Csak a polaritás számít,ha nem világít,meg kell fordítani. pwr led pin. 1 led,már 3,3v-ról szépen világít. 1 ledre van illesztve a tüskesor.
-
Barret001
addikt
Én ilyennel oldanám meg:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged