- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Czimby #21672 üzenetére
Ha a vezérlőt a világítótestnél helyezed el, akkor érdemes két kapcsolóval számolni, és összekötni a mostani kapcsoló dobozában a fázisokat. Ha bent hagyod a mostani kapcsolót, akkor a másik oldalon csak akkor tudod felkapcsolni a villanyt, ha korábban onnan is kapcsoltad le.
Egyébként a linkelt kinetik kapcsoló megy a Sonoffal is (ugyanúgy 433MHz). Anyagilag a legolcsóbb ha beteszed a kapcsoló helyére a sonoffot, a másik oldalra meg a kapcsolót. Persze ekkor két nagyon különböző kapcsolód lesz a falon, és nullát kell húzni.
Ha meg annyira nem árérzékeny (kb. 3000Ft-al több a végére) akkor tedd a rádiós vezérlőt fixen a világítótesthez, és a két rádiós kapcsolót a két végébe a szobának.
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
Czimby #21667 üzenetére
Helyiség mérettől függ. Elég nagy a választék a távirányítós lámpák terén, így szerintem nem olyan nehéz hasonlót találni a fent lévő mellé (ha csak nem valami különleges).
A két darab is opció lehet. Érdemes megnézni, hogy költségben, melyik megoldás a kedvezőbb. Az átalakítás, vagy a két új távirányítós lámpa.
-
-
Thomasito88
újonc
válasz
Czimby #20163 üzenetére
Valóban jobb eladni a házat, hozzá pótolni, és venni egy másikat, nincs vele kínlódás.
DE
Van olyan műanyag,(sokféle műanyag van, ezek neveiben nem vagyok jártas..) amit be lehet annyira karcolni tapétavágóval, hogy óvatos feszegetés közben elrepedjen.
Igaz, 4-5mm-es anyaggal már nehezebb ezt megcsinálni, mert mélyebben kell karcolni, különben úgy reped, ahogy az anyagnak kényelmes. :/ -
SirKero
őstag
válasz
Czimby #20157 üzenetére
Sajnos elég csúnya. Közben próbáltam a Cooler Master oldalát is. Lehet tartozékokat rendelni de pont ehhez a házhoz nem.
Felhívtam két céget aki ezzel foglalkozik kb. ugyan azt az árat mondták ( 7-8000 HUF )(#20158) razorbenke92 Elég sok ment rá szinte a fél oldalt gravíroztatni kéne szerintem az sem lenne olcsóbb
(#20159) Thomasito88 A vége lehet hogy valami ilyesmi lesz de amíg van remény addig szeretném a gyárihoz minél jobban megközelítőre megcsinál(tat)ni
-
SirKero
őstag
-
válasz
Czimby #20133 üzenetére
- A kondenzátorok száma nem számottevő, inkább a kapacitásuk az. Ebből a szempontből a 10 kondi eredő kapacitása valószínűleg nagyobb, de szvsz az 1 kondissal is rendben leszel.
- Baja ilyesmitől rendeltetésszerűen (ha nem zárlatos a nyák pl.) nem lehet. A PWM jelnek 5 ventivel még meg kell birkóznia. Korábban építettem két ilyen elosztót, de arra 10 csatlakozó mellé már tettem egy erősítő tranzisztort a PWM jelnek. Ha jól emlékszem, 10 a max amit bír még papíron a PWM, én amiatt tettem rá ezt, hogyha a két 10-eset egymásra kötnék.
- A termisztoros móka nem rossz, működhet PC ventikkel, azonban két dolog fontos:
A termisztort áramló levegőben, vagy valamilyen jó hővezető és kis hőtehetetlenségű részhez fogatva kell használni. Másképp megviccelhet.
A meghajtó amit linkeltél a célhőmérséklet alatt is járatja a ventiket alapjáraton. Ez persze lehet jó és lehet rossz is, csak érdemes rá figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest