- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy Corsair TX750 750W-os tápom (8 éves, első szériás), amit most is használok. 8 SATA power csatlakozója van, amit fel is használtam (3 ODD, 1 SSD, 4 HDD). Szeretnék még + 2 HDD-t a gépbe (külön PCIe kártyán, mert több hely nincs az alaplapomon ), aminek kell táp is, így vennék egy ilyen elosztót. Nyugodtan megvehetem, nem lesz gond? A táp bírni fogja?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
Tud-e valaki idehaza kapható fényerősség csökkentésére tervezett öntapadó szalagot/matricát/stb.?! Ilyesmire gondolok, mint ez az Amazonon kapható cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy Scythe Kaze Q12 ventiszabályzóm a gépben, amivel fix 10V-tal etetem a 14cm-es 3 csatis ventiket. Le akarom cserélni a ventijeimet 14cm-es Akasa Apache ventikre, amik PWM-es ventik. Ezeket is ugyan úgy fogja szabályozni, nem lesz vele semmi gond? Gongolom itt is csak a gnd(föld) és 12V-os lábakat (1 és 2) szabályozza?!
-
Sonja
nagyúr
Venti rögzítő gumikat (pl. AKASA Black Rubber Case Fan Mounts) lehet pl. ilyen fajta ventirögzítő helyre tenni? Értem ez alatt, hogy nem konkrétan egy lyuk van, hanem ilyen ovális hely. Van ebben valakinek tapasztalata? Illetve ténylegesen ér is valamit ilyen gumi a csavar helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Politika
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest