Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
Reggie0 #20165 üzenetére
Nem megoldás mert a ragasztó megoldotta a plexit az az mély barázda keletkezett. Nem csak a felületén tapadt meg hanem belemaródott az anyagba.
Jó pár kör után ( több céget is felhívtam árajánlatot kérni ) úgy döntöttem,hogy inkább eladom és veszek egy másikat.
Mivel mindenhol kb. 7-10 ezer forint közötti összegben beszéltek a lap levágása+furatolása+posta meghirdettem 9000 forintra és ennyiért el is vitték. Így cca. csak 5000 forintot buktam a saját f@szságomon -
SirKero
őstag
válasz
Thomasito88 #20161 üzenetére
Ha minden kötél szakad akkor valószínűleg az OBI féle megoldás lesz.
Valami ilyesmire gondolok ( bár víztisztában jobb lenne ) amit méretre vágás után le fóliáztatnék füstszínűre egy ismerőssel aki autó fóliázással foglalkozik. -
SirKero
őstag
válasz
Czimby #20157 üzenetére
Sajnos elég csúnya. Közben próbáltam a Cooler Master oldalát is. Lehet tartozékokat rendelni de pont ehhez a házhoz nem.
Felhívtam két céget aki ezzel foglalkozik kb. ugyan azt az árat mondták ( 7-8000 HUF )(#20158) razorbenke92 Elég sok ment rá szinte a fél oldalt gravíroztatni kéne szerintem az sem lenne olcsóbb
(#20159) Thomasito88 A vége lehet hogy valami ilyesmi lesz de amíg van remény addig szeretném a gyárihoz minél jobban megközelítőre megcsinál(tat)ni
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
Sziasztok.
Sikerült a pillanatragasztót rá csöppenteni a Cooler Master MB 520 -as ház plexi oldallapjára
Van valami módszer amivel el lehet tüntetni. Oldószer nem játszik mert ami a ragasztót oldja az a plexit is sajnos. Felcsiszolásra gondoltam vagy esetleg hol tudnék másik plexi lapot venni a házhoz. Ahol vettem ott sajnos nem tudnak segíteni ebben.
Egy hetes a ház a guta meg üt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest