- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
-
TomiLi
addikt
válasz
#94257664 #16702 üzenetére
Azt a házat jobb nem szét szedni, mert ha az ember nem óvatos, akkor a szegecs lefúrásakor magát a lemezt is könnyen meg lehet sérteni. (olyan vékony az anyag)
Akkor jobb a fújás. Kicsit meg kell csiszolni a felületet szerintem, és mehet rá a spray. Nem kell fémtisztára, a gyári festék tökéletes "alapozó". De ha benéznek moddingban jártasabb PH.-sok is, akkor lehet, mondanak még egy két trükköt még. -
TomiLi
addikt
válasz
#94257664 #16699 üzenetére
Hali!
Én nem vagyok fényező, de azt tudom, hogy bármennyire is előkészíti az ember a felületet (csiszolás, alapozás, fényezés, esetleg lakk), soha nem lesz olyan ellenálló, mint egy gyári fényezés.
Nálam sajnos nem játszik, mert "ragasztott" elemei is vannak a háznak, de még opció, ha az ember szétszedi darabjaira a házat, és leszinterezteti (nem olyan vészes árban). Otthon meg pár szegeccsel újra össze lehet rakni. (szegecs, meg szegecs húzó nem olyan nagy tétel - Barkács/szerszámüzlet)
Nekem is maradt a festékszóró. (flakonos - bármilyen festéküzlet)
Plexi: szintén nagyobb barkácsüzletben szoktam venni, konkrétan én az OBI-ban, azt tudom biztosra, hogy ott van. 2, 5mm vastag, és különböző táblaméretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged