Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
kutyatm #7433 üzenetére
Lefogtam a ventit, nem az. Terhelés nélkül is fennáll a jelenség, és nem cicergés hanem konkrétan búgás/zúgás (nem tudok jobb szót rá). Néhány kondi látványosan púpos volt, azokat cseréltem (olvasni és forrasztani tudok, ugyan olyan kapacitásút/feszültségűt/hőmérséklet tűrésűt raktam bele), a hiba azóta is megvan. Azóta megtudtam hogy egy kondi úgy is lehet rossza ha nem púpos, ezért a hétvégén kicserélem benne az összes kondit, meglátjuk mi lesz az eredmény. Inkább az elméleti oldala érdekelne a dolognak, mert nagyobb javításba szakértelem híján úgysem fognék bele. Arra vagyok kíváncsi hogy mi az összefüggés a hibás kondi és a zúgás közt (melyik alkatrész zúg és miért váltja ki a zúgást a hibás kondi) valamint hogy ha rosszul van impregnálva egy tekercs vagy transzformátor akkor azt hogy lehet megállapítani.
Szerk.: Ja és köszönöm a választ!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kutyatm #7423 üzenetére
Erről lenne szó. Sajna a bolt már nem üzemel...Flaspoint nagykerbe sincs.
Óvatos akarok lenni, nehogy szétcsesszem a tápom, nem 2Ft, és nagyon nincs kedvem újat venni. Ráadásul, ha normálisan csinálom, akkor bármikor vissza tudom csinálni, így nem lehet gond a gariztatással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged